Şimdi Ara

SANTRAL Nedir ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    snr margin değeri çok düşük. hattınızda problem var. çok fazla hat gürültüsü snr margin değerini düşürüyor. ankastreden öncemi sonramı sorun var ölçüm yapılırsa anlaşılabilir.
  • 312 . kullanıcısına yanıt
    hayır gerekmez.

adsl teknoloji olarak vdsl2'ye mesafe anlamında daha üstündür. Vdsl2 kısa mesafelerde etkilir Türkiyede uygulanan şekliyle. Aynı mesafede aynı gürültü değerleriyle ADSL'de daha iyi hız alıyordunuz muhtemelen.

Sizi başka bir porta aktarabilirler yada portunuzun bağlı olduğu hattı değişebilirler.

En doğrusu ankastreden ölçüm yapılıp nerede sorun olduğunu tespit etmek. Bu değerler hiç iyi değil. Modem ayarlarından ADSL seçebiliyormusunuz hiç kontrol ettinizmi?
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kontrol etmedim seçme ile oluyormu bu işler?
    Adsl'de iken internetim gece 3 gibi koptu baktım vdsl yazıyordu modül bence geçirmişler diye gece 3'de nasıl oluyorsa işte vdsl olarak kullanıcı adı şifre ile kurarak geçtim.
    seçme derken adsl olarak kurmak mı demek istediniz?
    Evet nadiren olsa bu özellik kullanılabiliyor. Bu yüzden sormuştum. Yada olanları tek tek deneyerek test edin ilgili modem menüsünden.
    Şimdilik çok takmayın. Port olmasaydı vdsl2 port veremezlerdi zaten. Gelsin baksınlar sorun nerede ise size söylerler sizde ona göre hareket edersiniz. Herhangi bir port gürültüye sebep olmaz. Fakat farklı bir porta geçirilmesi bazı durumlarda performansı yükseltebiliyor. Sizin durum normalin ötesinde. Telekom'un kendi hatlarındada problemde olabilir, bina ankastresinde de olabilir.
    Tamamdır çok teşekkürler hocam yarın gelirlerse dediklerine göre tekrar sizi rahatsız edebilirim kendinize iyi bakın iyi akşamlar.
  • Burda anlatıyor

http://kurumsal.turk.net/network-altyapisi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iyiakşamlar.
  • santral dedikleri yer ev gibi bir bina yapıyorlar onun içine sunucu vs doludur büyük ihtimal girip bakmadım ama ilk oraya gidiyor sonra saha dolabına sonra ankastrene[evinin girişindeki kutu] sonra sana geliyor internet internetin dağıtıldığı merkez nokta o santral denilen yer başka bişey değil
    uzak mesafe konusunda bir miktar haklılar. buda vdsl2'den değilde altyapıdaki kalitesizlikten kaynaklanıyor yine.

İSS nizle iletişime geçip ankastreden ölçüm talep edin. en azından binanızdaki tesisatta sorun varsa yeni kablo çekerek snr 'yi yukarı çekebilirsiniz. hat gürültüsü çok fazla görünüyor. bunun dışında spllitter kullanmıyosanız bide onla deneyin.
    Hocam bu ankasreden olcum sahadan mi yapiliyor yoksa sistemsel birsey mi? Sahadan ise zor olur sanirim cunku turknet in sahada kendi elemani yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tt elemanı gelecek, gerçi gelmeden iç tesisat sorunu diye arıza kaydını hemen kapatıyorlar. mutlaka peşine düşmeniz lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.