Şimdi Ara

Santralde Fiber Var Eve DSL var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Switchler para eder bence valla alıp götürse birileri belki yeni switchleri 1000lik takarlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byorkouk kullanıcısına yanıt
    O switchler sadece Telekom firmaları için anlamlı, eğer Superonline veya Turk Telekom değilsen ne işine yaracak onlar, satamazsın çalmaya değmez. 😇
    Ama tabi birisi çalsa yerine gigabit olanı gelebilir, ama 3-4 ay internetsiz de kalabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu uyandırcam ama kurumsaldan türk telekomdan biri ile görüştüm satış ekibinde oda başakşehirde oturuyormuş. Sizin oraya uzun zaman fiber optik bağlantılı eve gelmez dedi. Ama şunu yapan var dedi.Sizin bina içine superonline için fiber giriyor. Abonelik sürenizde müdürlükle görüşüp ücret karşılığı eve kablo çektirebilirsin. Sizce yapılabilir mi?

Evet süperonline' bölge ekipleri ile konuşup, şöyle 10000-20000 lira civarı para verirsen çekebilirler, değecek mi ?

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Eğer o fiyatlarsa değmez açıkça siz köleler verdiğimiz kadarıyla takılın hee sizlerde vip olmak istiyor verecek dolar mantığıyla gidiyor demektir. O paraya kaç yıl internet bağlatırım anasını satiyim

Türk Telekom özel proje ile Fiber isteyenlere 10000 lira üzeri istemeye başladı, hele mesafe uzun ve cihaz gerekiyorsa 50000 lira bile istedikleri oluyor. Ama siz gene de bir sorun, belki insaflı bir ekip vardır, cihazı ayarlayıp koyarlar ucuza

• Slear S kullanıcısına yanıt

SOL kolay kolay yapmaz o işi influencer tayfası fiber olan yerlere taşınıyor sponsor olan Turknet bu konularda SOL işine gelirse diyor çoğu zaman.

@byorkouk @ö1f1

Fotoğraflarda gözüken cihazlar gerçekten de eski. Bu sebepten dolayı dedikleri gibi daha yüksek hız veremezler.

Sizlere birkaç tane link göndereceğim.

Adım 1) https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962

Adım 1 deki süreçleri yaptım ama bir netice elde edemedim diyorsanız ;

Adım 2) https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-5

Herkese farklı bir fiyat çıkıyor çünkü herkesin durum ve koşulu farklı. Bu yöntemi de deneyip en azından fiyat alabilirsiniz. Bin tl ye yaptıran da var, on bin tl bedel çıkan da var. Tamamen bölgenin durumuyla ilgili bir şey. Denemekten zarar gelmez, dilerseniz başvuru yapıp ücret hesaplaması yaptırabilirsiniz.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Valla dilekçe işleri uzun iş denicem ama kendim şirketimi ev adresime taşıdım. Birde oradan yürüyüp kendim yaptırırsam diye fiyat alacağım. Zaten resimde var fiber optikler binaya sol için giriyor ama aslında Türk Telekom kablosu giriyor. Telekomda dışarda santrali 50mt yani bina bahçesinde o yüzden ordan direk hat isteyeceğim

Estağfurullah hocam rica ederim. Gelişmeler hakkında burada da paylaşım yaparsanız çok seviniriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.