Şimdi Ara

SANTRANÇ OYNAMAK İSTİYORUM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
27.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Chessmaster serisinin son versiyonunu al. 3 CD'lik "10th Edition" adı altındakini..

Oradaki İNANILMAZ ÖTESİ DETAYLI ders programını takip et. Çok iyi bir şekilde öğrenirsin. İngilizce gerekiyor tabii.

bi ara gaza gelmiştim kendimi aşıp şu chessmaster amcayı yeneyim diye.

ama
    ..
    .
    .
    sonuç..

• quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Ders 1 :

Santranç değil Satranç

selin arkadasımızın yolu bayağı uzun.

• Satranç kitabı al oku işte ne velveleye veriyon ortalığı.Burdan satrançmı öğrenilir.Genel forum dedikte abartmıyalım artık ya... Ama genede istiyorum diyosan ders veririm.
  • Ya ne satrancı ne dersi bee, kız bi güzel kuyruk sallayıp eğleniyo işte sizinle. Siz haala feryad figan edin Türk kızları şöyledir böylerdir diye. Bi el çırpışlarında ağzınız iki karış açık kalıyor Aferin kız Selin bunlara bu layık. Ula 17_Ocak sana ne oluyo bu arada , sanırım beştaşla karıştırdın sen, yok lo yok depivergari bu beştaş değil satraaannçç.

• Hee bende onu demeye getiriyom işte mehteran.Şımarığa bak satranç öğrenmek istiyomuşda bilmemneymiş.
    Hööösstt!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

Ders 1 :

Santranç değil Satranç

şimdi arkadaşlar insanoğlunun sürekli olarak hata düzeltme modu vardır...üstelik kendisinin hatasına bakmadan sürekli..karşı tarafa bakar hatasını buluyum diye...YA BENİM ÇOĞU BAŞLIKTA KELİME VEYA HARF hatası var..psikolojide vardır farklı olan kazanır...onun için farklı yazarsan çoğu kişinin düzeltme içgüdüsü yola çıkar

ya aslında hep sürekli böle msj atacaktım ama pm öyle salakça mesajlar geldiki açıklıyayım dedim...

• ne 30'u ne 52 si be bunlar kesiş.5 sene süren maçlar biliyom herkes kesmiş 52 hamlede yiyemezsen pat olur diye.Aynı basket oynarken boy stepsi ve ampul gibi sallama kurallara benzemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeHTeRaN

Ya ne satrancı ne dersi bee, kız bi güzel kuyruk sallayıp eğleniyo işte sizinle. Siz haala feryad figan edin Türk kızları şöyledir böylerdir diye. Bi el çırpışlarında ağzınız iki karış açık kalıyor Aferin kız Selin bunlara bu layık. Ula 17_Ocak sana ne oluyo bu arada , sanırım beştaşla karıştırdın sen, yok lo yok depivergari bu beştaş değil satraaannçç.

niye yaww ben çok ciddiydim ,yenile yenile hem satrançı hem de yenmeyi öğrenecekti ,bende eğlenecektim biraz beştaş ne alaka anlayamadım ???

sen ne anlarsın satrançtan demeye getiriyorsan gel sanada öğreteyim

• Öyle demeye falan getirmiyorum 17_Ocak, açıkça diyorumki SEN NE ANLARSIN SATRANÇtan,

Tamam lo madem o kadar biliyon de bakalım " SATRANÇTA EN ZOR ANLAŞILAN" hamle hangisidir, yani birçoğumuzun gözardı ettiğimiz bi hamle vardır de bakiim nedir o ?

TAŞ DÜŞEBİLUUU, AYU ÇIKABİLUUUU
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeHTeRaN

Öyle demeye falan getirmiyorum 17_Ocak, açıkça diyorumki SEN NE ANLARSIN SATRANÇtan,

Tamam lo madem o kadar biliyon de bakalım " SATRANÇTA EN ZOR ANLAŞILAN" hamle hangisidir, yani birçoğumuzun gözardı ettiğimiz bi hamle vardır de bakiim nedir o ?

TAŞ DÜŞEBİLUUU, AYU ÇIKABİLUUUU

En passant : geçerken alma ..
    Başka sorusu olan ?

• buyrun satrança bay fake !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17_Ocak -- 21 Mayıs 2005, 4:14:19 >
  • ne dıyosun sen,,

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

ne 30'u ne 52 si be bunlar kesiş.5 sene süren maçlar biliyom herkes kesmiş 52 hamlede yiyemezsen pat olur diye.Aynı basket oynarken boy stepsi ve ampul gibi sallama kurallara benzemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: selin19

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

Ders 1 :

Santranç değil Satranç

şimdi arkadaşlar insanoğlunun sürekli olarak hata düzeltme modu vardır...üstelik kendisinin hatasına bakmadan sürekli..karşı tarafa bakar hatasını buluyum diye...YA BENİM ÇOĞU BAŞLIKTA KELİME VEYA HARF hatası var..psikolojide vardır farklı olan kazanır...onun için farklı yazarsan çoğu kişinin düzeltme içgüdüsü yola çıkar

ya aslında hep sürekli böle msj atacaktım ama pm öyle salakça mesajlar geldiki açıklıyayım dedim...

• mehteran ve 17_ocak.Sizinki boks maçları öncesi yapılan meydan okumalara dönmüş

İkiniz yapın da yenen benle oynasın madem uğraştırmayın beni(şaka)
  • Satranç topici :))) aha hemen burda ben bi meydan okuyayım kendine güvenen varsa :) pm atsın maç yapalım...

Konuyla pek ilgisi yok ama
  • bence önce netten oyna biraz veya okulda başka bir yerde falan oynayabiliyorsan bütün boş zamanlarını satrança harca.biraz deneyim kazan zaten kendi kendine ortalama bir satranççı olursun.ondan sonra kitapları falan okumaya başlarsın.ama yine de en etkili yöntem bence oynayarak öğrenmek
  • Slmlar santranç severler (:

ONIONBUD nickli arkadaş gerçek bir santranç öğretmenidir...işin inceliklerini we merak ettiklerinizi ondan öğrenebilirsiniz rahatlıkla...

Ben wermedım ismini sorarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 21 Mayıs 2005, 18:54:13 >
  • isteyenle oynayabilirim server ismi verin.
    not:program kullanımına karşı yıldırım oynarım 5dklık
    not2:yahoo da oynamıyorum puanımı 2000 yaptım bıraktım
  • Pega yapmış yapacağını ..
    Merak edip profilime bakan ve daha da meraklısı
    "http://www.romanianchess.org/iccf/africa_asia.html " sayfasından
    Asya _Afrika karmasında 1. masa
    (yani en güçlü oyuncu_yazışmalı satranç için konuşuyorum.) oyuncusu
    olduğumu görebilir.
    Forumda GERÇEKTEN bu konuda bilgilenmek isteyen varsa
    yardımcı olabilirim.
  • Bu fırsatı ilgilenen arkadaşlar kesınlıkle kaçırmasın

Beleşe ders buldum size daha ne istionuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.