Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esnekadim

Kalıp genişletirseniz sorunsuz olucaktir , 44 alan arkadaşlardan biliyorum bu yöntem kime dediysek oldu 1 kişi hariç ,en kötü sizde 2. Kişi olursunuz :))

Alıntıları Göster
    Hocam ayakkabı sikti baya

Bunu nerede actirabilirim

70 TL olan benim ayakkabı mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Hocam ayakkabı sikti baya

Bunu nerede actirabilirim

70 TL olan benim ayakkabı mi ?

Alıntıları Göster
    Merhabalar aldıgınız ayakkabı hangısı ıdı link verebılır mısınız ? 69.90 TL olan konu başlıgında belirttik ,
    Ayakkabı boydan degılde yandan sıkma mevcutsa sorun olmucaktır ,mahalle aralarında olan ayakkabı tamircilerinde açtırma işlemi yaptırabılırsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Merhabalar aldıgınız ayakkabı hangısı ıdı link verebılır mısınız ? 69.90 TL olan konu başlıgında belirttik ,
    Ayakkabı boydan degılde yandan sıkma mevcutsa sorun olmucaktır ,mahalle aralarında olan ayakkabı tamircilerinde açtırma işlemi yaptırabılırsınız :)

Alıntıları Göster
    Yandan 109 TL idi indirimle gri model snekers

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Yandan 109 TL idi indirimle gri model snekers

Alıntıları Göster
    Fiyat aynı Tekrar Kampanya yapıldı N11 de 109.90 TL, Fiyat çok inmez o modelde çünkü maliyeti oldukça yüksek geldi bize :)
    açtırma deneyin olmaz ise dısarıda kullanmadan iade edebilirisiniz
  • Teşekkürler Başlıktaki "her şey çok güzel olacak" kısmını görünce kaptım 100 tane

• quote:

Orijinalden alıntı: paradiso35

Teşekkürler Başlıktaki "her şey çok güzel olacak" kısmını görünce kaptım 100 tane
    1 adet almanız yeterli geriye kalan 99 tanesini İlgili İbana Destek Amaçlı Yollarsanız çok daha faydası olucaktır
  • Forumdaki insanların beğenisini kazanmak zordur hocam çok firma heder oldu gitti. Siz İyi güzel bir yer edinmişken, neden şimdi siyasi işlere giriyorsunuz anlamak zor. Zaten sağ sol kamplaşması gibi saçma bir ortam varken ticaretle uğraşan birinin bu topa girmesi demek topuğuna sıkması demektir. 👍

Ticari itibarınıza yazık ettiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Forumdaki insanların beğenisini kazanmak zordur hocam çok firma heder oldu gitti. Siz İyi güzel bir yer edinmişken, neden şimdi siyasi işlere giriyorsunuz anlamak zor. Zaten sağ sol kamplaşması gibi saçma bir ortam varken ticaretle uğraşan birinin bu topa girmesi demek topuğuna sıkması demektir. 👍

Ticari itibarınıza yazık ettiniz.
    Zaten Durumda tam olarak bu iyi kötü bir yer edinmişiz ki biz hiç bişeyiz Asıl Sesi duyulabilecek firmaların Maddi kaygılardan dolayı Adaletsizlige ses cıkarmaması vicdanları yaralar ,Ayrıca Siyasi dediginiz şey 1 Haftadır Bizi Ciddi Krize soktu Döviz fiyatlarında ki artış sebebi ile...
    Nisan başında 100 varil hammadde siparişi verdigimiz yurtdışındaki firma haftaya varilleri teslim edicek ,teslim ettigi günün kuru ile bize fatura kesıyor ..Sonuc Nisan başında Euro :6,20 Bugun itibariyle Euro 7 TL yi geçti haftaya Allah bilir ... 1 varil : 250 KG

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.