Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aries_

Tekrar indirim yapacak mısınız ? 90 TL görünüyor.
    İndirimden önceki fiyatlarına geri döndü bir kaç gün ayakkabı üzerine istişare edip karşılıklı beklentiler nelerdir bunu konuştuktan sonra talep dogrultusunda tekrardan indirim mutlaka yapıcaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Tabanlık koydumda ayakabbı üstten sıkıyor hocam. Siyah deri basit bir ayakkabı. Fiyatı 100 lira civarları 10 numara olur. Gerçek deri olmasa bile olur.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTQ6vwCmFdACG7f3GUpo88Pm909Gf7is-o2UhATMSdkoC2GJUQB

Şurada ki klasik ayakkabı gibi mesela.

Alıntıları Göster
    Merhabalar ,klasik ayakkabılar üstten genelde cok sıkı oluyor malesef en ince tabanlıgımız bile kalın gelebılıyor malesef bu noktada yapabılcegımız bir şey yok ,klasik ayakkabı hakıkı derı diye gecıyor ama derinin cok fazla cesıtı var bunu baştan belırtelım :) yetiştirebilirsem cuma gününe kadar sitemizde yükleme yaparım ,aşagıya birkaç resim atıyorum..
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar HakkındaSanus Memory Foam Tabanlıklar HakkındaSanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

• İyi gunler abi whatsapp dan ya da dm den bilgi edinebiliyor muyuz?
    Fileli ayakkabi almak istiyorumda sizi yeni fark ettim elden almak icin mekaniniz var mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukucu58

İyi gunler abi whatsapp dan ya da dm den bilgi edinebiliyor muyuz?
    Fileli ayakkabi almak istiyorumda sizi yeni fark ettim elden almak icin mekaniniz var mi
    Merhabalar tabıkı arayabılırsınız 0530-711-7099 arayabılır veya whatsapp dan yazabılırsınız , Fileli ayakkabı derken sizden ricam örnek resim atarsanız cok daha ıyı olur :)

Edit: Fiziki magazamız yok ama depomuz İstanbul /Avcılar da yolunuz düşerse gelebılırsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 2 Mayıs 2019; 8:30:50 >
  • Şu tip ayakkabılar giyiyorum.Model hoşuma gitti.Fakat arkada ki marka yerine logo olsaydı daha iyi olabilirdi.Şu sanus yazısı hem büyük hem kendini çok belli ediyor :)
    urun.n11.com
    Sanus 3301 Sneaker Memory Foam Unısex Günlük Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk/sanus-memory-foam-sneaker-unisex-gunluk-ayakkabi-3301-P283411663

• quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

Şu tip ayakkabılar giyiyorum.Model hoşuma gitti.Fakat arkada ki marka yerine logo olsaydı daha iyi olabilirdi.Şu sanus yazısı hem büyük hem kendini çok belli ediyor :)
    https://urun.n11.com/gunluk/sanus-memory-foam-sneaker-unisex-gunluk-ayakkabi-3301-P283411663
    evet yazı kaba ve büyük gereksiz yani haklsınız :)
    urun.n11.com
    Sanus Elite Memory Foam Erkek Sneaker Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk/sanus-elite-memory-foam-erkek-sneaker-ayakkabi-P341759901
    bu modeldekı gıbı artık logolar olucak yazı seklınde olmucak,bu model de güzel diye düşünüyoruz ne kadar satış henüz olmasa da olumlu dönüşler alıyoruz bu modelde :)

• Yazlık tabanlik modeli ne zaman çıkacak acaba. İsmi air cooled memory foam herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

Yazlık tabanlik modeli ne zaman çıkacak acaba. İsmi air cooled memory foam herhalde.
    Merhabalar yazlık model için model belli oldu artık bu şekilde cıkıcak ,altakı lazerden kaynaklı yanıkların olmaması ıcın su an çaba gösteriyoruz malesef bu noktada bıraz daha sabrınızı beklıyoruz :(

Sanus Memory Foam Tabanlıklar HakkındaSanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 2 Mayıs 2019; 10:7:48 >

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    3301 modelinde o logo değişikliği olacak mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KISKANIYORLAR

3301 modelinde o logo değişikliği olacak mı ? :)
    o modelı komple kaldırıp seride linkteki ürünle devam edicez ve logoda linkteki gibi sadece S olucak :)
    urun.n11.com
    Sanus Milano Memory Kadın Sneaker Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk-ayakkabi/sanus-milano-memory-kadin-sneaker-ayakkabi-P341759309

• Yeni tarzlarda sneakers modelleri yaptırabilirseniz almayı düşünüyorum takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47 numara tabanlığınız yok mu

• ata359 kullanıcısına yanıt
    Kalıpcı arkadaş dün itibariyle büyük numara tabanlıkları hazırladı bugun teslim alıyoruz :) 45-48 arası kalıp

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wigle

Yeni tarzlarda sneakers modelleri yaptırabilirseniz almayı düşünüyorum takipteyim
    sizden ricamız bahsettiginiz modellerin linklerini veya resımlerı atarsanız fikir oluşması acısından bızım için daha iyi olur :)
    Trendyol firmasının tony Black kendi markası var modelleri hoş özellikle kalın tabanlı modelleride güzel bide serenze diye bi site var açıkcası güvenemedigim için almadım fakat onlarında modelleri çok güzel bunları sağlıklı bi iç yapı ve taban ile kombinlerseniz tadından yenmez özellikle en ucuz nike Adidas suan 300 lira olmuşken

• Wigle W kullanıcısına yanıt
    :) Tony black Trendyol desteklediği için en çok satan firma doğal olarak modelleride oldukça güzel çünkü yatırım yapabiliyor ciddi satışları olduğu için ,biz satış rakamları ayakkabida düşük ama yinede yatırım yapıyoruz çünkü inanıyoruz :) serenze bildiğim kadarıyla şeffaf kargo ile kapıda ödeme gönderiyor güvenlik anlamında nasıl bilmiyoruz hiç alışverişimiz olmadı ,en büyük firmada olsa sattıktan sonraki hizmet sıfır olunca insanlar kaçıyor doğal olarak bundan dolayı bizde satıştan çok satış sonrası hizmete odaklanmış durumdayız :) asıl işimiz tabanlik bunu özellikle söylüyoruz sadece yanında çok çeşit olmadan sağlam kaliteli ayakkabı satmak istiyoruz işin özü bu aslında 😊

İlk siparişi ben vericem çok sevindim

• Sneakers modelleri guzelmis

Simdi 1 adet almak istiyorum

Normalde nike 44.5 45 ralan.giyerim

Greyder 44 tam.uyuyor

Buna gore. Rahat ola .gunluk kullanim icin ayakkabiniz nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Sneakers modelleri guzelmis

Simdi 1 adet almak istiyorum

Normalde nike 44.5 45 ralan.giyerim

Greyder 44 tam.uyuyor

Buna gore. Rahat ola .gunluk kullanim icin ayakkabiniz nedir
    Ayakkabilarinizda 44 son muhtemelen de olur ,www.esnekadim.com sitemizde modeller mevcut özellikle şu model dersek yanıltmis oluruz ,modeli seçin dilerseniz o şekilde yardımcı olalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Ayakkabilarinizda 44 son muhtemelen de olur ,www.esnekadim.com sitemizde modeller mevcut özellikle şu model dersek yanıltmis oluruz ,modeli seçin dilerseniz o şekilde yardımcı olalım :)

Alıntıları Göster
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus 354 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-41

Bu model

Kirmizi var mi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.