Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Skechers kullanıyorum eğer onlara yakın ağırlığı varsa almayı düşünüyorum ondan sordum. Ağır ayakkabı kullanamıyorum artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Skechers kullanıyorum eğer onlara yakın ağırlığı varsa almayı düşünüyorum ondan sordum. Ağır ayakkabı kullanamıyorum artık.
    Hangi model için soruyorsunuz link atarsanız daha net söyleyebiliriz , Skechers da faylon taban kullanıyor :)

• Bu tarz ayakkabılar yaptırabilir misiniz? Memory foamlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erha-n

https://dexterayakkabi.com/index.php?route=product/search&search=Navigator&description=true&limit=100

Bu tarz ayakkabılar yaptırabilir misiniz? Memory foamlı.
    Merhabalar bu tarz ayakkabinin çakması çok fazla var piyasada 15 25₺ arası imalat fiyatı sizinde gördüğünü fiyatlar 50-70 ₺ ama ayak sağlığı açısından kesinlikle uzak durulması gereken bir ürün... Hakiki deri ile yapılabilir tabi ama fiyat maliyeti muhtemelen 100-200 ₺ arasında olur deri fiyatları malum krizden ötürü oldukça yükseldi , ciddi talep gelirse neden olmasın ama değerlendirilebilir :)

Edit : sitemizde kundura ayakkabı derimodun orijinal ayakkabisidir geçen sene direk imalattan aldığımız fiyat 170+KDV ₺ varın siz hesap edin hakiki deri ayakkabıların fiyatlarını :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 1 Mayıs 2019; 21:44:57 >

• erha-n kullanıcısına yanıt
    Kusacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: At sahibi

Kusacağım.
    Rock ayakkabılar baya satılıyor ne kadar şahsi olarak tarzım olmasa da ciddi talep var bir dönem sattık bu ayakkabidan :)

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Alıcısı olabilir fakat insan kendine iyi bakmalı . Benimde tarzım değil maalesef .

• quote:

Orijinalden alıntı: At sahibi

Alıcısı olabilir fakat insan kendine iyi bakmalı . Benimde tarzım değil maalesef .
    Birşey ne kadar saçma gelirse genel kitleye o kadar çok satar "balencia " modeli yüksek ihtimalle bu forumda herkes sizin gibi "kusucam" diyerek tepki verir ama ciddi bir satış oldu o modelde ,bunun altında yatan en büyük etken genel kitlenin karşı çıkması alicilarda inadına da olsa alicam ve reklam ciddi olması malesef algiyla birlikte satışa dönüşüyor.... Biz satmadık satmayida asla düşünmüyoruz...

• 45 gelmedi hala.ne zaman gelecek

Nereye yaptırıyorsunuz bu ayakkabıları.gaziantep mi çin mi?

• vixi1 V kullanıcısına yanıt
    Forza da memory foam yokmuş sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Nereye yaptırıyorsunuz bu ayakkabıları.gaziantep mi çin mi?
    :) merdiven altı firmalara yaptirmiyoruz , ikiside değil İstanbul'da ki önde gelen firmalara yaptırıyoruz ' eğri de doğru aramiyoruz' çorap ayakkabiyi merak ederseniz bakabilirsiniz "BEKS"firmasına yaptırıyoruz .linkteki model hazir aldık deneme amaçlı tutulursa seride çalışma yapicaz ve 45 numara mutlaka ekleme yapilcak :) memory foam yanında hediye tabanlik olarak ekliyoruz laf olsun diye memory foam ekletmedik ismine :)
    m.n11.com
    Sanus Elite Memory Foam Erkek Sneaker Ayakkabı - n11.com
    https://m.n11.com/sanus-elite-memory-foam-erkek-sneaker-ayakkabi-P341759901

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 1 Mayıs 2019; 23:3:4 >

Linkteki forza mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Linkteki forza mı
    Forza markasının farklı bir modeli :)

İşte giymek için spor ayakkabı rahatlığında kundura ayakkabınız yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

İşte giymek için spor ayakkabı rahatlığında kundura ayakkabınız yok mu
    Rahatlık olarak tabanlik önerebiliriz ,bahsettiğiniz ayakkabı modellerine örnek gösterebilir misiniz tam olarak canlandıramadim kafamda k.bakmayin..

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Rahatlık olarak tabanlik önerebiliriz ,bahsettiğiniz ayakkabı modellerine örnek gösterebilir misiniz tam olarak canlandıramadim kafamda k.bakmayin..

Alıntıları Göster
    Selamlar. Önümüz yaz malum. Sandalet, terlik, çocuk ayakkabı ve terlik bekliyorum kendi adıma. Tabi ki güzel fiyatlarla ☺️ Ben de ilk konudan tabanlık almıştım memnun kaldım. Hayırlı işler dilerim.

• Tekrar indirim yapacak mısınız ? 90 TL görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Alıntıları Göster
    Tabanlık koydumda ayakabbı üstten sıkıyor hocam. Siyah deri basit bir ayakkabı. Fiyatı 100 lira civarları 10 numara olur. Gerçek deri olmasa bile olur.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTQ6vwCmFdACG7f3GUpo88Pm909Gf7is-o2UhATMSdkoC2GJUQB

Şurada ki klasik ayakkabı gibi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 2 Mayıs 2019; 7:52:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: befo

Selamlar. Önümüz yaz malum. Sandalet, terlik, çocuk ayakkabı ve terlik bekliyorum kendi adıma. Tabi ki güzel fiyatlarla ☺️ Ben de ilk konudan tabanlık almıştım memnun kaldım. Hayırlı işler dilerim.

Alıntıları Göster
    Sandalet bir ihtimal bulaşabiliriz ama bayramdan dolayı hazır cocuk ayakkabısı alabılırız :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.