Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
118
Favori
462.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nike35

Fiyat/Performans ürünü. Çok memnun kaldık. İlgili satıcı olması ayrı bir güven duygusu yaşatıyor. Rahat ve şık. Teşekkür ederiz.

Kullanmadıgımız Ayakkabıyı satmayız ,Hayırlı olsun tekrardan

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 25 Nisan 2019; 16:48:13 >

• DH ailesine yanlış olmassak Şubat ayında tesadüfen katıldık ve o günden bugüne DH ile sıcak ve samimi bir yakindaligimiz oldu ve bir çok insanla da doğal olarak konuşmuşlugumuz ve yazismalarimiz oldu ,şükür kimseyi mağdur etmedik kimsede bizi mağdur etmedi bugüne kadar ekte yer alan yazışmalar bir müşterimizle olan yazismamiz ve DH ailesinden ama nicki bilmediğim için ekleyemedim musadesini alarak burada paylasiyorum , Herşey rağmen böyle güzel insanlarla yaşamaktan ve ekmeğimizi paylaşmaktan onur ve şeref duyuyoruz.. teşekkürler DH ailesi...😊

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 25 Nisan 2019; 19:59:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu model için kampanya olacak mı?
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus 354 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-41

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prostart kullanıcısına yanıt
    İlk ayakkabı kampanyamızı o modelde yaptık :) yapılabilir neden olmasın ozellikle alicam derseniz özelden PM atarsanız yardımcı oluruz 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

İlk ayakkabı kampanyamızı o modelde yaptık :) yapılabilir neden olmasın ozellikle alicam derseniz özelden PM atarsanız yardımcı oluruz 😊
    sketchers 37 numara sizde de 37 numara mı
  • arayanbulur kullanıcısına yanıt
    evet :)
  • quote:

evet :)
    trendyol üzerinden sipariş geçtim...
  • arayanbulur kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • quote:

teşekkürler :)
    Ayakkabıları teslim aldım. Skechers da 37 numara giyen eşime ayakkabılar tam oldu. Renk ve rahatlık olarak çok beğendi.
    İnşallah ticari hayatınızda; bu kalite ve fiyat politikası ile esnek adımlar atmaya devam edersiniz.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arayanbulur

Ayakkabıları teslim aldım. Skechers da 37 numara giyen eşime ayakkabılar tam oldu. Renk ve rahatlık olarak çok beğendi.
    İnşallah ticari hayatınızda; bu kalite ve fiyat politikası ile esnek adımlar atmaya devam edersiniz.

Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    fiyatların uygun olma sebebı döviz krizinden önce yaptırmış olmamız şu an yeni ayakkabı yaptırmak istedigimiz de ayakkabıcılarda ciddi zam ile karşı karşıyayız %50 gecen bir zamlar mevcut ,ucuz ayakkabı yok mu var tabıkı 20 tl de var 100 tl de ama ucuz ayakkabı malesef hep sorun , eşinizin begenmesine sevindik :)
    mayıs son haftası sadece kadınlara özel çoraplı ayakkabı cıkartıyoruz o zaman tekrardan görüşmek dilegiyle :)

• Yeni model deneme amaclı aldıgımız ayakkabılar geldi herkesin bilgisine :)
    urun.n11.com
    Sanus Milano Memory Kadın Sneaker Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk-ayakkabi/sanus-milano-memory-kadin-sneaker-ayakkabi-P341759309

urun.n11.com
    Sanus Elite Memory Foam Erkek Sneaker Ayakkabı - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk/sanus-elite-memory-foam-erkek-sneaker-ayakkabi-P341759901

resimler firmanın kendi cektırdıgı resımler ürün deneme amaclı oldugu ıcın harıcı resım cektırmedık bilgilerinize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 30 Nisan 2019; 11:26:29 >

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    Ayakkabıların tipi güzel ama logo Skechers logosunun üstünü karalıyormuş gibi olmasaydı... :) Bambaşka herhangi tipi düzgün bir logo olsa, ayakkabının markayı sorana Sanus der geçerim, hiç de gocunmam. Böyle olunca canı sıkılıyor insanın. Anlatabilirdim mi bilmem. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Ayakkabıların tipi güzel ama logo Skechers logosunun üstünü karalıyormuş gibi olmasaydı... :) Bambaşka herhangi tipi düzgün bir logo olsa, ayakkabının markayı sorana Sanus der geçerim, hiç de gocunmam. Böyle olunca canı sıkılıyor insanın. Anlatabilirdim mi bilmem. :)
    FS markası Forza markanın logosu bıze aıt degıl bız model olarak 100 cıft kadar aldık deneme amaclı fıyat yukarıda zaten farkındaysanız herkesin hosuna gıderse ayakkabıda FS yazan yere S logomuzu eklıcez bırde ayakkabının ıcıne Memory tabanlıklarımızı koyucaz bu sekılde sanus ayakkabı olarak kendı markamız adı altında satıs yapıcaz :) Ayrıca Sanus der gecerim kocummam demenızde hoş en azından artık sanus nazarınızda diger markalarla eşdeger halıne geldıgını gösterir ki buda bizi mutlu eder :)
    Tipini begenmeniz yeterli bizim için yüksek ihtimalle calısma olucak bu modelde ama emın degiliz bundan dolayı bır yoklama yapıyoruz :)

• zam mı geldi ürünlere ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

zam mı geldi ürünlere ?
    Tüm platformlarda zam yaptık doğrudur ancak eski fiyatları sitemizde koruduk bunun sebebi ise ayakkabı satışlarıyla arka planda dönen sorunlar ve komisyon oranlarından kaynaklı bundan dolayı sitemizde uygun ama platformlarda ortalama %25 daha pahalı olucak , sitemizde de güncellemeler devam ediyor akşama doğru fiyatlar oturur 😊

• quote:

Tüm platformlarda zam yaptık doğrudur ancak eski fiyatları sitemizde koruduk bunun sebebi ise ayakkabı satışlarıyla arka planda dönen sorunlar ve komisyon oranlarından kaynaklı bundan dolayı sitemizde uygun ama platformlarda ortalama %25 daha pahalı olucak , sitemizde de güncellemeler devam ediyor akşama doğru fiyatlar oturur 😊

Alıntıları Göster
    kargo ücreti var mı sitenizden alınca ?
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Tüm platformlarda ücretsiz kargo , ürünlerde fiyat artışının yapılmasının en önemli sebebi değişimlerde ki 25₺ lik kargo ücreti malesef ciddi anlamda zarara uğrattı bizi bundan dolayı tekrardan fiyat çalışması yapmak zorunda kaldık diğer etkende platformlarda net olmayan komisyon ücretleri sonradan bize fatura edilen reklam bedelleri hizmet bedellerinin ciddi anlamda maliyet çıkarması..

• merhaba sayın hocam.
    Trendyol.com
    Siyah Erkek Sneaker Sanus Erkek 8044 SANUS ERKEK 8044 SANUS | Trendyol
    https://www.trendyol.com/sanus/siyah-erkek-sneaker-sanus-erkek-8044-p-5793552?boutiqueId=311612&merchantId=107820

bu linkteki ayakkabınızı az önce satın aldım.

Size bir sorum olacaktı.
    Ayakkabı tabanları son yıllarda genellikle beyaz olmaktadır.Neden?
    Bunun sebebini bir türlü anlayamıyorum. Her taraf zaten hep çamur ve toz.Çabuk kirleniyor her şey.slm

• quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

merhaba sayın hocam.https://www.trendyol.com/sanus/siyah-erkek-sneaker-sanus-erkek-8044-p-5793552?boutiqueId=311612&merchantId=107820
    bu linkteki ayakkabınızı az önce satın aldım.

Size bir sorum olacaktı.
    Ayakkabı tabanları son yıllarda genellikle beyaz olmaktadır.Neden?
    Bunun sebebini bir türlü anlayamıyorum. Her taraf zaten hep çamur ve toz.Çabuk kirleniyor her şey.slm
    Merhabalar öncelikle hayırlı olsun , mesajınızı okudum ancak yanlış yazmaktansa detaylı bilgi edinmeye çalıştım ancak bahsettiğiniz olayın mantıklı açıklaması açıkçası bizde yok bir kaç imalatçı firmayada sordum fakat tatmin edici cevaplar alamadım ,altında yatan sebepleri daha somut şekilde öğrenince editleyip bilgilendirme mutlaka yapicaz :)

Edit: 3-4 Farklı üretiyle konuştuğumda bana söylenen şey kısaca 'Müşteri talebi ve yeni neslin isteği' şeklinde söylendi,maliyet acısından boyama dısında bır farklılık yok ,etken anlaşılan altan gelen yenı nesıl kişilerin taleplerı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 1 Mayıs 2019; 17:9:33 >

• Şu ayakkabıyı almak için aybaşını bekliyodum. 90 ya da 100 liraydı diye hatırlıyorum. zamlanmış sanıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.