Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esnekadim

karar sizin tabiki:)

Alıntıları Göster
    ''Öncelikle işçilik kalitesinin yeterli seviyede olmadığını görüyorum. Dış yüzey ve taban birleştirmesinde ciddi hatalar var. Bana gelen çiftte örneğin sağ taraf daha yüksek topuktan itibaren''

Bundan ne anlıyorsunuz ? Kitap okuyun bence....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    3. Üniversitemi okuyorum 😊
    Seri imalatlar her zaman hatalar olabilir ve bu ayakkabıdan alan yüzlerce kişi aldı tabiki hatalar olucak mesele bu hatayı ne kadar görmezden geldiğiniz veya ne kadar arkadasinda durmadiginizdir ,hatamız kabul etmiş ve geliştirmeye çalıştığımız belirtmiştik yorumda ve kimseye vitrine koyucak ayakkabı almamasını özellikle söylüyoruz ,değişim ve iade konusunda da kimseye sorun çıkarmadık cikarmicaz da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 22 Nisan 2019; 0:19:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    ben sitede bulamadım 45 numarayı link verebilirmisiniz
  • yavuzgurkan Y kullanıcısına yanıt
    45 numara olan ürünler üretimde önümüzde ay başı ve sonu itibariyle gelicek ,sitemizde olan tüm ürünler öncesinde yaptırdığımız ayakkabılar ve 45 numara isteği olmadığı için üzerinde durmadigimiz ayakkabılar ancak bu platformda ciddi anlamda talep gelince mecburen yeni modellere 45 numara ekledik :)

• Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir problem yaşadım anında değişim yaptılar. Fiyat dediğiniz nedir ki piyasada bunun altında satışı olan ayakkabı mi var. Bence problem değil çözümüdür esas görülmesi gereken.

Sanırım haklısınız ondan dolayı alacak olanlar elini çabuk tutsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: limoncuabi

Bende öyle bir problem yaşadım anında değişim yaptılar. Fiyat dediğiniz nedir ki piyasada bunun altında satışı olan ayakkabı mi var. Bence problem değil çözümüdür esas görülmesi gereken.
    urun.n11.com
    Mpp Sp61011 Ortopedik Erkek Günlük Spor Ayakkabı N11 - n11.com
    https://urun.n11.com/gunluk/fabrikadan-halka-25-renk-eko-rok-fpc-103-erkek-ayakkabi-P182915341

Tabanlık sattıgımız fiyatla aynı fiyata 'ayakkabı' satan var tabıkı,
    Hatay Ayakkabı diye gecer gerisinide söylemiyim :)

• Ptt ile gönderim yapar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 064 -- 22 Nisan 2019; 9:6:14 >
    Spor tarzı bahsetmiştim . Bunlarda sanki dikmişler gibi

• Aldığımız ürünü beğenmezsek iade edebiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 064

Ptt ile gönderim yapar mısınız?
    ptt den cok sıkayet aldık malesef ,sürat kargo veya mng olabılır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Aldığımız ürünü beğenmezsek iade edebiliyormuyuz ?
    tabıkı %10 iade aldık kampanyada bunun sebebı ya begenmeme yada farklı sebepler dogal bırsey sonucta kımseye zorakı ürün satma taraftarı degılız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: limoncuabi

Spor tarzı bahsetmiştim . Bunlarda sanki dikmişler gibi
    hatay ayakkabıları 13 tl den başlar 30 tl kadar geçen sene kı e-ticaretci arkadaşımız sagolsun bıze bunlardan aldırttı 500 cıft kadar karısık ,200 cıft kadarını sattık sikayetler ardı arkaya gelınce kaldırdık toptancının bırıne 15 tl den zararına da olsa elımızden cıkardık :) ucuz ayakkabı sıkıntı ayak saglıgına cıddı anlamda zarar verıyor bu yuzden kactık , 2 hafta sonra bı 20 takımlık ayakkabı getırcez deneme amaclı talep olursa seride özel sanus calısması yapıcaz..

Model bu , ilk etapta firmanın yaptıgı hazır ayakkabıyı alıcaz ,içinde memory tabanlıklar olmucak dogal olarak ama ayakkabı model olarak tutturursak hızlıca serıde kaliteli bir sekılde calısmasını yapıcaz :)

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında firmanın yaptırdıgı model ,resım kalıtesıne takılmayın cunku zor bela cektım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 22 Nisan 2019; 9:38:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

hatay ayakkabıları 13 tl den başlar 30 tl kadar geçen sene kı e-ticaretci arkadaşımız sagolsun bıze bunlardan aldırttı 500 cıft kadar karısık ,200 cıft kadarını sattık sikayetler ardı arkaya gelınce kaldırdık toptancının bırıne 15 tl den zararına da olsa elımızden cıkardık :) ucuz ayakkabı sıkıntı ayak saglıgına cıddı anlamda zarar verıyor bu yuzden kactık , 2 hafta sonra bı 20 takımlık ayakkabı getırcez deneme amaclı talep olursa seride özel sanus calısması yapıcaz..

Model bu , ilk etapta firmanın yaptıgı hazır ayakkabıyı alıcaz ,içinde memory tabanlıklar olmucak dogal olarak ama ayakkabı model olarak tutturursak hızlıca serıde kaliteli bir sekılde calısmasını yapıcaz :)
    https://www.skechers.com.tr/p/elite-flex-westerfeld-52868-bbk?gclid=Cj0KCQjw-tXlBRDWARIsAGYQAmdrIlmBD_EMp4M7mHBK_9hVt_ZUAIuoUFhRwJgCDjxS2ZfdcuQx6DUaAtgHEALw_wcB

firmanın yaptırdıgı model ,resım kalıtesıne takılmayın cunku zor bela cektım :)

Alıntıları Göster
    Ayakkabının tipi yakışıklıymış hocam üretin de alalım 1 çift

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melange -- 22 Nisan 2019; 9:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Ayakkabının tipi yakışıklıymış hocam üretin de alalım 1 çift

Alıntıları Göster
    firma skechers da taklit etmiş :)
    bizde tutarsa Sanus olarak üretiriz ama öncesinde deneme yapıcaz :)
    Ben beğendim, eğer kaliteli versiyonunu üretirseniz almak istiyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Ben beğendim, eğer kaliteli versiyonunu üretirseniz almak istiyorum. :)
    üretim olması için öncelikle gelen ayakkabılar hızlı tükendigini veya ciddi anlamda begenıldıgıni görmemiz lazım sonrasında dönüp üretebiliriz oda nerden baksanız ramazan bayramı sonrasını bulur ha deyınce üretilemiyor malesef :) coraplı ayakkabı gelıyor ama mayıs ortasında yaza özgü :)
  • Hocam neden büyük numaralar üretmiyorsunuz 47 gibi forumda çok fazla büyük numara giyen kullanıcılar var. Misal ben de 47 giyiyorum
    Lütfen 47 üretin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaskar -- 22 Nisan 2019; 10:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaskar

Hocam neden büyük numaralar üretmiyorsunuz 47 gibi forumda çok fazla büyük numara giyen kullanıcılar var. Misal ben de 47 giyiyorum
    Lütfen 47 üretin
    47 numara gelınde ayakkabıcılara anlatın :) ciddi maliyet oldugundan ayakkabıcılar malesef maksimum standartda 44 kadar yapıyorlar ,45 numara zor bela ekletebıldık daha üstüne cıkamıyoruz malesef, ama tabanlık bizim üretimimiz oldugu için 45-48 numara arası kalıp yaptırdık M900 modelimizde:)
  • Fiyat/Performans ürünü. Çok memnun kaldık. İlgili satıcı olması ayrı bir güven duygusu yaşatıyor. Rahat ve şık. Teşekkür ederiz.

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 25 Nisan 2019; 16:26:7 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.