Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
462.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun işi büyütmüşsünüz DH deki ilk konunuzdan aldığım tabanlikta baya muhabbet etmiştik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vixi1

https://www.trendyol.com/sanus/mavi-erkek-sneaker-frz-p-5793529?boutiqueId=311612&merchantId=107820

Şu ayakkabıyı almak için aybaşını bekliyodum. 90 ya da 100 liraydı diye hatırlıyorum. zamlanmış sanıyorum :)
    Ay başını bekliyorsanız neden sizi geri çevirelim fiyatı sitemizde indiriniz tekrardan 😊 zam olmasının en büyük etkeni 25 TL lik değişim kargo bedeli aslında sitemizde fiyatta oynama fazla yapmadık e ticaret platformlarında arttırdık özellikle ,özelden iletişime geçin fiyatı kafanizdaki orana indirip yardımcı olalım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

Hayırlısı olsun işi büyütmüşsünüz DH deki ilk konunuzdan aldığım tabanlikta baya muhabbet etmiştik
    Merhabalar 'hocam' :)
    DH de ilk başlarda hatırladığım ilk 3 nick name arasindasiniz emin olun :) 'ozelkuvvet' 'ekselans' ve 'teen woll' ilk konu başlığını açan ozel kuvvet ama ciddi anlamda acemilikte yardımları için ayrıca tekrardan teşekkürler 😊 firmamizi ve bizi tanımadığınız halde iyi niyetimize güvenerek bizi savundugunuz günleri emin olun unutmadım , o gün olduğu gibi aynı mantıkla devam ediyoruz ,iki Forum başlığı ile devam etmek istedik bir tabanlik sadece tabanlik konusu konuşulsun birde ayakkabı :) kampanya bugün itibariyle bitti birazdan konuyu tartışma konusu yapıp devam ettiricez bir süre , bu forumdan anladığımız insanların ürünü satılmasından çok ürünün arkasında duran firma aramaları ki bizde bunu farkkettik bundan dolayı hatalı ürün veya keyfi begenmeme gibi iadelerde kimseye sorun çıkarmadan ürünün arkasında durduk inşallah bundan sonrada böyle olucak 😊 farkkettiginiz eksik yanlarımiz varsa mutlaka belirtin bilelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 1 Mayıs 2019; 12:9:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

DH de ilk başlarda hatırladığım ilk 3 nick name arasindasiniz emin olun :) 'ozelkuvvet' 'ekselans' ve 'teen woll' ilk konu başlığını açan ozel kuvvet ama ciddi anlamda acemilikte yardımları için ayrıca tekrardan teşekkürler 😊 firmamizi ve bizi tanımadığınız halde iyi niyetimize güvenerek bizi savundugunuz günleri emin olun unutmadım , o gün olduğu gibi aynı mantıkla devam ediyoruz ,iki Forum başlığı ile devam etmek istedik bir tabanlik sadece tabanlik konusu konuşulsun birde ayakkabı :) kampanya bugün itibariyle bitti birazdan konuyu tartışma konusu yapıp devam ettiricez bir süre , bu forumdan anladığımız insanların ürünü satılmasından çok ürünün arkasında duran firma aramaları ki bizde bunu farkkettik bundan dolayı hatalı ürün veya keyfi begenmeme gibi iadelerde kimseye sorun çıkarmadan ürünün arkasında durduk inşallah bundan sonrada böyle olucak 😊 farkkettiginiz eksik yanlarımiz varsa mutlaka belirtin bilelim :)

Alıntıları Göster
    Bende teşekkür ederim hocam evet dediğiniz çok doğru sattığı ürünün arkasinda duran firma güven veriyor forumda.Bi eksiğiniz olursa bildiririz tabii yardımcı oluruz sizin gibi firmalar artarak devam eder umarım.Hayirli satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 1 Mayıs 2019; 11:19:49 >

• esnekadim kullanıcısına yanıt
    https://www.esnekadim.com/
    Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-42

Forza Sneaker Günlük Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/forza

Abi merhaba,

Kardeşlerime şu 2 ayakkabıyı almayı düşünüyorum. nakit ya da kredi kartı ile ödeyebilirim, bi fiyat almam mümkün mü toplam olarak :)

Kolay gelsin,

• quote:

Orijinalden alıntı: vixi1

https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-42
    https://www.esnekadim.com/forza

Abi merhaba,

Kardeşlerime şu 2 ayakkabıyı almayı düşünüyorum. nakit ya da kredi kartı ile ödeyebilirim, bi fiyat almam mümkün mü toplam olarak :)

Kolay gelsin,
    Merhabalar ,Fiyatlar sitemizde mevcut son güncel haliyle , Nakit (Havale) %10 İndirim mevcut,Kart ilede Peşin fiyatına 2 taksit mevcut :) + taksitlerde komısyondan kaynaklı fiyat farkı var bilginize

• Yaaa arkadaş bi kere bu foam moam I boşverin. Adidas gibi could foam sert taban Malzeme hiç mi ülkede yok. Hiç mi çinliler gibi kopyalayıp sunulmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoteknoloji

Yaaa arkadaş bi kere bu foam moam I boşverin. Adidas gibi could foam sert taban Malzeme hiç mi ülkede yok. Hiç mi çinliler gibi kopyalayıp sunulmuyor...
    :) Çakmacı çok fazla var piyasada zaten hiç düşünmedik çakma ayakkabılar , ondan dolayı bir fikrimiz yok ama adidasın bir modelini yaptırdık resimleri eklete mevcut bakabılırsınız , satışa henüz cıkmadı çünkü resim çekimleri yapılmadı:)

Sanus Memory Foam Tabanlıklar HakkındaSanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
    Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 1 Mayıs 2019; 15:40:34 >

• Ilginiz alakaniz ve esnaflık kaliteniz için çok teşekkürler.
    Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı Erkek SANUS
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-42?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Linkteki ayakkabıyı kullanıyorum. 2 ay oldu memnunum. Tek sıkıntı Nike gibi markalarda ayakkabının dilinin kaymamasi için ip dilin üzerindeki bir halkadan geçirilir. Maalesef sizin ayakkabida bu halka olmadığı için ayakkabıyi giyerken dil içeri doğru kayıyor. Ama onun haricinde güzel ayakkabı geri dönüşler harika. Bir de bucuklu ayakkabı üretimine baslasaniz aboneniz oluruz. Tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

Ilginiz alakaniz ve esnaflık kaliteniz için çok teşekkürler.
    https://www.esnekadim.com/sanus-memory-foam-spor-ayakkabi-42?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    Linkteki ayakkabıyı kullanıyorum. 2 ay oldu memnunum. Tek sıkıntı Nike gibi markalarda ayakkabının dilinin kaymamasi için ip dilin üzerindeki bir halkadan geçirilir. Maalesef sizin ayakkabida bu halka olmadığı için ayakkabıyi giyerken dil içeri doğru kayıyor. Ama onun haricinde güzel ayakkabı geri dönüşler harika. Bir de bucuklu ayakkabı üretimine baslasaniz aboneniz oluruz. Tekrar teşekkürler
    Merhabalar ,dilim olayı tamamen bu forumda farkkettigimiz bir olay ,geri dönüşlerin olması bu anlamda kıymetli bizim için ..Yeni modellerde özellikle dikkat ettiğimiz bir konu bundan sonra ,hayırlı olsun ayakkabınız tekrardan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Alıntıları Göster
    Ticari alanda gayet emin adımlarla ilerliyorsunuz. Kendinizden emin dik duruşunuz ve egosuz tavrınız sayesinde daha da zirvelere ulaşacağınızdan şüpheniz olmasın. Başarılarınız, istediğiniz şekilde her zaman daim olsun. Hayırlı işler dilerim @esnekadım :)

• abi zamları geri al yaw en azından dh üyelerine bir kampanya yapıver , şimdi bizler daha ucuza satıldığını bile bile niye daha fazla verelim yani ??
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun , zor sorulardan kaçmadıgımız için sanırım bugun burada yine durabılıyoruz :) Hayırlısı ile inşallah adım adım ilerliyoruz ,çoraplı ayakkabıda erkeklerden vazgeçtik adet sınırı yüzünden ilk etapta kadınlarda 2500 çift yaptırıyoruz tutarsa hızlıca erkeklerde de ürettiricez ,Modelin son hali :)

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

abi zamları geri al yaw en azından dh üyelerine bir kampanya yapıver , şimdi bizler daha ucuza satıldığını bile bile niye daha fazla verelim yani ??
    Sitemizde zam yok aslında eski fiyatların üstüne sadece 5-10 TL koyduk , degişimlerde 3 kere kargo bedeli ciddi anlamda zor durumda bırakıyor bizi ,%40 degişim %10-15 iade alıyoruz ayakkabıda bundan dolayı böyle birşey yaptık ,zarar etmicegimizi bilsek inanın yapmazdık 8 tl kargo bedeli diye maliyette ekleme yapıyoruz ama 24 tl ortlamada ise 14 tl civarında içeriye atıyor buda bize yansıyor haliyle , ayrıca özellikle şu modellerde kampanya istiyoruz derseniz yine kampanya yapıcaz onu ana başlıkta belirttik :)

Not: Bu zammın önüne ücretsiz kargo uygulamasını kaldırırsak o zaman bambaşka olur tabı git gel iade vs bizim sırtımızdan cıkmıs olur kı ınanın bızde rahatlarız ama kargo ücretli olunca da herkes kargo bedelini kazık olarak düşünüyor en önemli etken bu :(

• ustad s.aleykum

g.gidiyorda satiş varmi?

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Merhabalar imza kısmımızda e-ticaret alanlarımız var :) aşagıya bırakıyorum linki

Edit: En uygun kendi sitemizde ürünler bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 1 Mayıs 2019; 17:2:28 >
  • şu ayakkabılara kocaman sanus yazmaktan vazgeçin
    koca koca firmalar bile küçücük logo altınada minacık bir yazı yazıp piyasaya sürüyor

adidas , puma , supra

hangi modelinde kocaman marka adı gördünüz koy ayakabının dilinin oraya minicik bir logo tamamdır oldu bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ques1

şu ayakkabılara kocaman sanus yazmaktan vazgeçin
    koca koca firmalar bile küçücük logo altınada minacık bir yazı yazıp piyasaya sürüyor

adidas , puma , supra

hangi modelinde kocaman marka adı gördünüz koy ayakabının dilinin oraya minicik bir logo tamamdır oldu bitti.
    %100 katılıyorum bu noktada size patrona saygılar ,ekran resmi alıp aynı şekilde kendisine ilettim :)
    Öncesinde yapılan ayakkabılarda ki sebep bilmemek tamamen başka birşey değil ,yeni yaptirdigimiz ayakkabılar da artık bır model hariç diğer ayakkabılarda sadece logo işareti oluyor kocaman sanus yazılarından vazgeçtik artık :) çoraplı ayakkabida logo da olmucak sadece dil altı etiket olucak ..

• Ayakkabıların ağırlıkları kaç gram ortalama ??

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Ayakkabıların ağırlıkları kaç gram ortalama ??
    Gramaj olarak tartmadik özellikle ama ayakkabılarımiz faylon taban kullanıldığı için oldukça hafif bir malzemeden yapılıyor buda ayakkabı ekstra ağırlık hissiyatı vermiyor :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.