Şimdi Ara

Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.263
Cevap
117
Favori
463.240
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatih

Annemde topuk dikeni var. Evde terlikte silikon bir şey kullanıyor, iyileşti diyor şu anda. Ayakkabı için bir öneriniz var mı?
    Merhaba Topuk dikeni olayı ortopedik bir hastalıktır ve bizim hiç bir ürünümüz öncelikle ortopedik değildir 'anatomık'tir öncelikle bu ayrımı özellıkle baştan belırtmek istiyoruz ,piyasada ortopedik diye satılan bir çok ayakkabının da ortopedik olmadıgı sadece hastalığı olanları sömürme oldugunun bilincinde oldugunuzu düşünüyoruz , ayakkabıdan çok
    urun.n11.com
    Sanus 100 Memory Foam (hafızalı) Spor Tabanlık - n11.com
    https://urun.n11.com/tabanlik/sanus-100-memory-foam-hafizali-spor-tabanlik-P231825363
    tabanlıgımızı almanızı öneririz topuk kısmından 18 mm kadar yükseklige sahiptir buda topuktakı kemıgın zemıne degmesını engellıyor bundan dolayı ayakta rahatlık verır ancak tekrar söylüyorum ortopedik degildir anatomıktir ,
    Ayakkabı Tercih meselesi tüm modellerımızde visco tabanlıklarımız mevcut , en son gelen milenyum serimiz bu sene favorı modelımızdır :)

• malesef linkteki ürün kadın modelımızdır 40 numara sondur
  • Dünyalım D kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    keşke o modelin erkek olanı olsa.Gerçi benzeyen var ama (Sanus 3301) arkasında ki yazı çok büyük.Sadeliği bozuyor :)
  • o yazı olayına baya eleştiri geldi üreten firma sorunlu olması yeniden yazısız yaptırmayı düşünüyorduk ancak şimdilik rafa kaldırdık ,ayrıca 3301 modelınde 41 numara kalmadı diye biliyorum erkek numaralarının tamamı tükendi orada da sadece kadın numaraları kaldı :)
  • Merhaba, yeni ayakkabı kampanyanız hayırlı uğurlu olsun. Satışa sunulmuş olan bu ayakkabıyı Temmuz başından beri eşim ve ben kullanıyoruz. İzlenimlerimi aktarmak istiyorum. Sanus tabanlıklarla tanıştığımdan beri gözüm kapalı olarak ayakkabılarına da yönelmekten tereddüt etmedim. Şuana kadar "Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı" "Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı" "Darkwood Milenyum Erkek Sneaker Ayakkabı" ve "Sanus Milenyum Memory Foam Sneaker(Bayan)" ayakkabılarını denedim. Yazdığım son iki model, firmanın yeni sunduğu modellerden. Giymesi çok rahat hele ki Sanus tabanlıklarla oldukça konforlu bir ayakkabı. Bağcıksız olması kolay giyilip, çıkarılmasında çok kolaylık sağlıyor. Hatta dün eşimle markete gidelim dedik ikimizde kolayca bu ayakkabıları giyip çıkmışız :) Eşim normalde marka takıntısı olan biriydi fakat 1 aydır gözlemliyorum sürekli bu ayakkabıyı giyiyor. Oldukça rahat ve görünümünün çok güzel olduğunu söylüyor. Yanlış hatırlamıyorsam yüzde 95'lik bir nefes alma oranı vardı ayakkabının. Bu da oldukça iyi bir etken. Bence bu ürün çok güzel de bir hediye olabilir. Hele ki şu mevsimde eşinize, annenize alınabilecek çok güzel bir hediye olabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Merhaba, yeni ayakkabı kampanyanız hayırlı uğurlu olsun. Satışa sunulmuş olan bu ayakkabıyı Temmuz başından beri eşim ve ben kullanıyoruz. İzlenimlerimi aktarmak istiyorum. Sanus tabanlıklarla tanıştığımdan beri gözüm kapalı olarak ayakkabılarına da yönelmekten tereddüt etmedim. Şuana kadar "Sanus 2105 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı" "Sanus 8044 Sneaker Memory Foam Erkek Spor Ayakkabı" "Darkwood Milenyum Erkek Sneaker Ayakkabı" ve "Sanus Milenyum Memory Foam Sneaker(Bayan)" ayakkabılarını denedim. Yazdığım son iki model, firmanın yeni sunduğu modellerden. Giymesi çok rahat hele ki Sanus tabanlıklarla oldukça konforlu bir ayakkabı. Bağcıksız olması kolay giyilip, çıkarılmasında çok kolaylık sağlıyor. Hatta dün eşimle markete gidelim dedik ikimizde kolayca bu ayakkabıları giyip çıkmışız :) Eşim normalde marka takıntısı olan biriydi fakat 1 aydır gözlemliyorum sürekli bu ayakkabıyı giyiyor. Oldukça rahat ve görünümünün çok güzel olduğunu söylüyor. Yanlış hatırlamıyorsam yüzde 95'lik bir nefes alma oranı vardı ayakkabının. Bu da oldukça iyi bir etken. Bence bu ürün çok güzel de bir hediye olabilir. Hele ki şu mevsimde eşinize, annenize alınabilecek çok güzel bir hediye olabilir diye düşünüyorum.
    Hakıkaten demek istediklerimizi ancak satıcı olarak malımızı övmekten kactığımız ıcın yazamadıklarımızı yazmıssınız Allah razı olsun :)
    Sanus Milenyum Modeli ve Darkwood Milenyum modelının en güzel yanı katlayıp terlik mısalı kullanıyor olabılmek ekstra özellık olarak bunu eklıyelım :)

Değerlendirmeniz için tekrardan teşekkürler

• M300 tananlik 8.9o degil 19.99

• quote:

Orijinalden alıntı: kank07

M300 tananlik 8.9o degil 19.99
    Konu başlıgında Kampanya İçerigini paylastık , Yazılan Tarihler Aralıgında Bu fiyatlarımız Geçerli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 24 Temmuz 2019; 10:53:16 >
  • Ürünler cidden rahat fiyatta hatrı sayilir bi indirim yapilmis kaçirmayin firma her konuda her zaman destek oluyor ayrica

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BULLYBEY

Ürünler cidden rahat fiyatta hatrı sayilir bi indirim yapilmis kaçirmayin firma her konuda her zaman destek oluyor ayrica
    Desteklerınız için teşekkürler , ekstra ekstra indirim yaptık 'Kadın'lara özel olucak şekilde ,Erkek Modellerınde bu kadar cömert olmucaz baştan belirtelim :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Kacirmisiz valla ama illaki yeniden yeni kampanyalar olur takipteyiz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BULLYBEY

Kacirmisiz valla ama illaki yeniden yeni kampanyalar olur takipteyiz :)
    bu oranda olmaz ancak yinede uygun olucak tabıkı :) teşekkürler
  • Kargo ucreti kac hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-975393588

Kargo ucreti kac hocam
    Ücretsiz kargo olucak DH ailesi bizim ürünlerin kalıplarına ve Acıklamalarına ekstra dıkkat ettıgını farkettık artık bundan dolayı degısım oranı cok dusuk oldugu ıcın kargo ücretsiz yaptık :)
  • m300 tabanlikta 19 fiyat gozukuyor. aciklamalarda indirim kodu vb birseye rastlamadim. daha uygun alma imkanimiz yokmu? en azindan 1cift alana 1 cift promosyon olsa super olur, denemiş oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: knight_offline

m300 tabanlikta 19 fiyat gozukuyor. aciklamalarda indirim kodu vb birseye rastlamadim. daha uygun alma imkanimiz yokmu? en azindan 1cift alana 1 cift promosyon olsa super olur, denemiş oluruz
    8.99 TL M300 tabanlık indirimi 25.07.2019 tarihinde gecerlı olucaktır konu baslıgında ızah etmıstık aslında :)
  • Merhaba ben 46 numara giyiyorum, ayak ölçüm yaklaşık olarak 29-29.5 cm 45 numara taban ayakkabılarıma olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bicicleta

Merhaba ben 46 numara giyiyorum, ayak ölçüm yaklaşık olarak 29-29.5 cm 45 numara taban ayakkabılarıma olur mu acaba?
    merhabalar M300 tabanlıkta 45 numara cm ölçümüz 29,98 cm
    100 ve A100 model tabanlıkta 45 numara 30,64 cm bilginize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

merhabalar M300 tabanlıkta 45 numara cm ölçümüz 29,98 cm
    100 ve A100 model tabanlıkta 45 numara 30,64 cm bilginize :)

Alıntıları Göster
    Teşekkür ettim, indirimi bekleyip ayakkabılarıma alacağım^^
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.