Bildirim
Sanyo AOC beko tavsiyesi...sanyo kullanan varmı???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kendi soruma kendim cevap bulabildim satıcı arkadaş bir kıyak yaparak 3 cihazı birden getirip evde deneme şansım oldu.sanya malesef çok kötü,beke renk olarakm çok iyi fakat hareketli görüntülerde sapıtıyor tepki süresi 8 ms. kon:50000-1 olduğu halde AOC markanın 30000-1 ayarında ben AOC markasını aldım hareketli görüntülerde çok başarılı tepki süresi 5 ms. yazıyor beni hiç rahatsız etmedi hul hd. filimlerde görüntü dahada netleşiyor.uydudan skart bağlantısıyla aldığım görüntü çok net tabi bu kanallar arası değişiyor beko ve sanyo da yine skart bağlantısında karelenme var.sonuçta AOC markasını bütçe konusunda düşünecek olursak hiç teredüt etmeden alın bosch bayilerinde philips alt ürünü bu marka kadarda kaliteli görüntü verdi.hdmı kablo ile daha deneyemedim netliğin dahada iyi olcağını sanıyorum.diğer lcd ler gibi sabit değil buda iyi birşey alt sehbası sabit olmadığından istediğiniz yöne dönebiliyor.malzeme kalitesi orta kalite piyasada satılan çin fasonlarından daha iyi.almak isteyipte sorusu olan olursa bana özelden mesaj atabilir yada buraya yazabilir cevaplarım.
-
satıcımısınız. -
yazımı iyi okursanız satıcı değilde lcd almak isteyip tavsiye isteyen cevap gelmeyincede 3 lcd deneyip AOC marka lcd alan biri olduğumu anlarsınız...saygılar... -
yazının dogru oldugu ne malum ya foruma gaz veriyorsanız -
dostum ben bi tavsiye yazdım herkesin düşüncesi farklı isteyen istediğini almakta serbest ben düşüncelerimi yazdım burasıda paylaşım sitesi olduğuna görede uztmaya gerek yok izmirdeysen adresimi vereyim eve gel aldığım cihazı sende gör hak ver piyasada o kadar satıcı varken bu yazımı okuyan gelipte benden mi satın alacak. ben tavsiye istedim cevap gelmeyince ben fikrimi yazdım bunu uzatmanın gereği yok almak isteyenlere + - olarak yardımcı olabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: myilker
dostum ben bi tavsiye yazdım herkesin düşüncesi farklı isteyen istediğini almakta serbest ben düşüncelerimi yazdım burasıda paylaşım sitesi olduğuna görede uztmaya gerek yok izmirdeysen adresimi vereyim eve gel aldığım cihazı sende gör hak ver piyasada o kadar satıcı varken bu yazımı okuyan gelipte benden mi satın alacak. ben tavsiye istedim cevap gelmeyince ben fikrimi yazdım bunu uzatmanın gereği yok almak isteyenlere + - olarak yardımcı olabilirim.
iyi bir öneri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YerindeBirKarar -- 25 Haziran 2010; 22:58:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X