Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bilgisi olan var mı acaba? E6 mı daha iyi makine yoksa E60 mı? Aradaki farklar nelerdir?

bunun için ayrı topik açmaya değer mi?
  • oleee.. 4 gün oldu e6cığımı alalı... herşeyi süper.. 2 eksisi war onlarda bataryası we videoyu mov olarak kaydetmesi...
  • cumartesi teknosadan aldım e6 yı pek fazla inceleyemedim ama makina çok hoş.
    benim merak ettiğim konu şu:bu cihaza ne kadar gb.sd kartı destekler?2gb.yada 4 gb.lik bir sd kart destekler mi?
    bilgisi olan varsa cevaplasın lutfen .
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenksolmaz

cumartesi teknosadan aldım e6 yı pek fazla inceleyemedim ama makina çok hoş.
    benim merak ettiğim konu şu:bu cihaza ne kadar gb.sd kartı destekler?2gb.yada 4 gb.lik bir sd kart destekler mi?
    bilgisi olan varsa cevaplasın lutfen .

2 gb kesin de 4 ü bilmem
  • tşkler arkadaşım 2 gb de yeter zaten.pazar gunu deneme fırsatım oldu biraz.yuksek kalite çekim haricinde zaten 1 gb de yeterli gibi.11 dk.yuksek kalitede çektikten sonra 50 dk da 340 da çekim yaptım..belki daha da yapabilirdim. vaktim yoktu.
    ilginize tşkler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenksolmaz

tşkler arkadaşım 2 gb de yeter zaten.pazar gunu deneme fırsatım oldu biraz.yuksek kalite çekim haricinde zaten 1 gb de yeterli gibi.11 dk.yuksek kalitede çektikten sonra 50 dk da 340 da çekim yaptım..belki daha da yapabilirdim. vaktim yoktu.
    ilginize tşkler.

ne demek..ben de makineye yeni yeni alışıyorum..bence tam bir karizma alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldenstar

Bu arada bilgisi olan var mı acaba? E6 mı daha iyi makine yoksa E60 mı? Aradaki farklar nelerdir?

ARKADAŞLAR BAKIN HEP AYNI ŞEYLER SORULUYOR...DAHA ÖNCE Kİ SAYFALARIDA GÖZDEN GEÇİRİN LÜTFEN...AYNI ŞEYLERİ KONUŞMAMIZ ÇOK SIKIYOR BENİ... E6 İLE E60 ARASINDAKİ FARK sayfa 6 da BİR ZAHMET BAKINIZ....AYRICA 2 GB destekliyormu gibi sorularda daha önce sorulmuş ve yanıtlanmıştı...

MADEM Kİ BU GRUBUN ÜYESİSİNİZ LÜTFEN BÜTÜN SAYFALARI BİR OKUYUN ....SADECE BİRKEZ YETERLİ OLUR...

bütün yeni üye olan arkadaşlardan rica ediyorum..formumuzu OKUYUN OKUYUN OKUYUN OKUYUN ...OKUYUN LÜTFEN...AYNI ŞEYLERİ SORMAYIN SORMAYIN SORMAYIN....SORMAYIN LÜTFEN...

ÖFFF BEEE SIKIYORSUNUZ BENİ ve BENİMGİBİ DÜŞÜNENLERİ..... selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 30 Ocak 2007; 9:42:47 >

• arkadaşlar bende 2 günlük sanyo e6 kullanıcısıyım ve grubunuza katılmak istiyorum tabi kabul ederseniz.
  • ve ilk sorumu sormak istiyorum forumda bazı arkadaşların belirttiği gibi benimde bazı flaşlı çekimlerimde saydam beyaz noktalar oluyor bu normalmi yoksa olmaması gereken bir sorunmu yani makinayı iademi etmeliyim bazı arkadaşlar sorun olduğunu bazı arkadaşlar ise doğal olduğunu söylüyor neyapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
  • Arkadaşım, çok bilen çok yanılırmış. Öncelikle ben bu grubun ilk üyelerinden bir tanesiyim. merak etme, senin yazdıklarını okudum. Fakat en azından birkaç kişi tarafındanda desteklenmesi gerektiğini düşündüm. (Doğruluğunu kabul edebilmek için)

Öncelikle mantığımızı çalıştırralım. E6 2005'de çıkmış. E60 ise 1 yıl sonra 2006'da çıkmış. Piyasaya daha kötü bir kardeş çıkaracaklarına aklım ermiyor. Araştırdım. Farkları buldum. aradaki fark kırmızı göz sorunu ve titreşim önleyici. Sanırım bizim forumda fark ettiğimiz dezavantajları sanyo daha önce farketmiş ve E6'nın dezavantajlarını E60'da gidermiş. Ama lütfen benimde yanlışım varsa sizde bir inceleyin, varsa gerekli düzeltmeleri yaparsanız memnun olurum. Yarın bir gün E60 satışa çıkarsa, insanlara bir faydamız olur. Sanyo'nun 1 sene sonra farkettiği dezavantajı distribütör firmada farkedebilir Türkiye'ye E60 getirebilirler.

Sanyo Xacti E60 : In May 2006 Sanyo will bring the Sanyo Xacti E60 digital camera on the market. The new Sanyo Xacti E60 is a stylish designed compact camera with a resolution of 6 Megapixel and an impressive large 3-inch (7.32 cm) LCD display. Besides the Touch sensor, that is in fact a short-cut to focus faster on a subject, the Sanyo E60 features an integrated image stabilizer. Additionally the Sanyo Xacti E60 features a built-in red-eye correction which enables in-camera correction of red eye effect. The Sanyo Xacti E60 camera records the digital images or VGA videos on a Secure Digital card or on the built-in 32MB memory. The Sanyo E60 has an estimated street price of €349 and is available from May 2006.

quote:

Orjinalden alıntı: murad2002

quote:

Orjinalden alıntı: goldenstar

Bu arada bilgisi olan var mı acaba? E6 mı daha iyi makine yoksa E60 mı? Aradaki farklar nelerdir?

ARKADAŞLAR BAKIN HEP AYNI ŞEYLER SORULUYOR...DAHA ÖNCE Kİ SAYFALARIDA GÖZDEN GEÇİRİN LÜTFEN...AYNI ŞEYLERİ KONUŞMAMIZ ÇOK SIKIYOR BENİ... E6 İLE E60 ARASINDAKİ FARK sayfa 6 da BİR ZAHMET BAKINIZ....AYRICA 2 GB destekliyormu gibi sorularda daha önce sorulmuş ve yanıtlanmıştı...

MADEM Kİ BU GRUBUN ÜYESİSİNİZ LÜTFEN BÜTÜN SAYFALARI BİR OKUYUN ....SADECE BİRKEZ YETERLİ OLUR...

bütün yeni üye olan arkadaşlardan rica ediyorum..formumuzu OKUYUN OKUYUN OKUYUN OKUYUN ...OKUYUN LÜTFEN...AYNI ŞEYLERİ SORMAYIN SORMAYIN SORMAYIN....SORMAYIN LÜTFEN...

ÖFFF BEEE SIKIYORSUNUZ BENİ ve BENİMGİBİ DÜŞÜNENLERİ..... selamlar...

• açıklamanı gerektiği gibi yaptığın için sana teşekkür ederim ... Ama sıkıntımı anladığını umuyorum..bana hak verdiğinide ... hem sadece sizi kast etmemiştim..genelde yapılıyor olmasından dolayı sıkıntımı belirttim..sizinkide bardağı taşırdı bende...

TABİİ HAKLISIN BEN BİR ARAŞTIRMA YAPMIŞTIM ... KARŞILAŞTIRMA SONUÇLARINIDA YAZMIŞTIM VE SEN OKUMUŞSUN.. GÜZEL , FAKAT '' BÖYLE SÖYLENİYOR ..DOĞRUMU ?'' DİYE BİR CÜMLEYLE SORUNA BAŞLASAYDIN DAHA ANLAŞILIR OLMAZMIYDI..bu durumda sanki yeni bir soruymuş gibi canımıza çektin...

neyse......kendinize iyibakın ....selam ve saygı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 30 Ocak 2007; 14:06:52 >
  •  | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

en sinir özellik akşamları flaşsız çekimde ufak bir sarsıntı da bile kameranın deprem oluyormuş gibi çekmesi
  • arkadaşlar ya, sanırım benim makinada ölü piksel war... ekranın sağ kenarında belli oluyor we anlamadığım şey pc ye aktardığım fotoğrafta da beliriyor bu noktacık(pikselcik)... cihazi geçen cuma günü teknosadan aldım.. sizce değiştirmek için gitmelimiyim???
  • Çektiğin fotoyu ekle bakalım ölü piksel mi var???
  • [simage]alperbhc388@0 Tarih 30 Ocak 2007; 20:24:18
    arkadaşlar ya, sanırım benim makinada ölü piksel war... ekranın sağ kenarında belli oluyor we anlamadığım şey pc ye aktardığım fotoğrafta da beliriyor bu noktacık(pikselcik)... cihazi geçen cuma günü teknosadan aldım.. sizce değiştirmek için gitmelimiyim???[/simage]

önce gerçekten ölü piksel varsa geçmiş olsun diyelim. bu konuda her halde en tecrübeli kişi olarak forumda ben varım (maalesef).

Lütfen kesin karar vermeden önce bu forumun daha önceki sayfalarında görüleceği üzere koyu bir sathın resmini bir kaç kez çekerek pikseli yakalayıp (umarım yoktur) daha sonra bu resimleri yayınlarsan biz de görmüş oluruz.

ben maalesef makinemi iade etmek zorunda kalmıştım

• ya valla bu bölümü görünce rahatladım desem yeridir.çünkü bu siteye dün ulaştım ve baya bir okudum ilkbaştaki çekim teknikleri felan yazan bölümü ( sitenin girişindeki ilk konu ) baktım. bizim makineden hiç yok hep nikon casio felan.dedim sade benmi aldım bu makineden felan 6 ay felan oldu alalı ama daha çok üzerine düşümedim makinenin işten güçten fırsatım olmadı bu haftada istirahatliyim bir inceliyim dedim ayrıntısıyla. bu bölümüde görünce heyecanlandım doğrusu:)) çünkü aynı makineden kullanan kişilerle görüşmek daha iyi olacak en azından tecrübelerden yararlanacağız.. daha yazacak çok şey var ama sayfanın başına dönüp bir yazılanları okumalıyım. sonra görüşürüz. birde beni de eklerseniz sevinirim kullanıcıların arasına Sanyo E6

• evet bitirdim bu saat itibari ile forumu okumayı.şuana kadar ki forumda yazılanlar ve çok az da olsa deneyimlerimi söylemek gerekirse makinemiz hakkında; tasarım süper.gündüz çekimler gayet iyi,gece çekimler gerekli ekipmanlar ve ayarlarla yeterli olur(fazla gece çekimi yapma fırsatım olmadı)... bunlar benim şahsi fikirlerim tabi.Fotoğraf çekmek güzel birşey, forumu okuduğumda genelde bir kıyaslama içinde herkes,benim amacım kıyaslama felan değil burada.sergi felan da açmayacağım kendi arşivimi yaparım okadar.Her güzelin bir kusuru vardır. Yani bu makine benim için yeterli kim nederse desin. herkesede hayırlı uğurlu olsun makineleri.iyi günlerde kullanırız inşallah. Bol bol foto çekerek dahada hakim olacağız makineye.şimdilik bukadar.hoşcakalın.( resimlerde ekleyeceğim tabii foruma )
  • Hoşgeldin foruma, üye olmayı ihmal etme..
  • gruba katılma talebim kabul edilmedi herhalde sorumada kimse cevap vermedi neyse gruba kabul edilmesemde bu forum benim gibi yeni bir kullanıcı için iyibir kaynak teşekkürler.
  • yoo grup başkanı online olmamıştırrr alınma
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.