Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk resim gece modunda standart ayarlarda tripodla çekildi.
    http://img412.imageshack.us/my.php?image=sany00017xd.jpg
    ikinci resmi anlaşılacağı gibi elimde çektim
    http://img252.imageshack.us/my.php?image=sany00022kc.jpg
    son resimde iso ayarını düşürdüm tripodla çektim
    http://img249.imageshack.us/my.php?image=sany00038ez.jpg

yani makineyi gece çekimlerinde sabitlemeden kullanırsak çok kötü sonuçlar verebiliyor.ayrıca bazı resimlerde beyaz lekeler ve kumlanma oluşabiliyor.açıkçası gece performansından pek memnun değilim.birde manuel ayar iso dışında yok hep hazır modlarda çekim yapılıyor makinaın en büyük eksiği bu. neyse makinayı kötüledim biraz galiba ama artılar eksilerinden çok fazla

arkadaşlar bana foruma önizlemeli şekilde nasıl resim koyabileceğim konususnda yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanaksoy -- 25 Ocak 2007; 0:09:09 >

• son resim bence çok iyi ortamda çok karanlık değil ışık seviyesi yeterli düzeyde teşekkürler iyi bir örnek oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

son resim bence çok iyi ortamda çok karanlık değil ışık seviyesi yeterli düzeyde teşekkürler iyi bir örnek oldu

üç resimde aynı ortamada aynı ışık düzeyinde gece çekildi tabiki ama sokak lambalarının ışığı baya aydınlatıyordu.
  • merhaba

aklıma takılan birşey var. makinayı açıp kapadığımızda lens kapağıda açılıp kapanıyor. açıldıktan ve kapandıktan sonra çıkan bir sesi farkettim dün. acaba sadece benim makinada mı çıkıyor...?

ses burda :http://www.speedyshare.com/785496680.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

merhaba

aklıma takılan birşey var. makinayı açıp kapadığımızda lens kapağıda açılıp kapanıyor. açıldıktan ve kapandıktan sonra çıkan bir sesi farkettim dün. acaba sadece benim makinada mı çıkıyor...?

ses burda :http://www.speedyshare.com/785496680.html

DİNLEDİM SESİ .... NORMAL , HERHANGİ BİR PROBLEM YOK...MERAKLANMA....Dinle bak ilk ses kapağın açılıp kapanması GAYET NORMAL.....ikinci ses ise LENS MOTORUNUN lensle netleştirme yapmak istemesinden dolayı gelen lensi kaydırma sesi ...

böyle şeylere evhamlanma (Takılma) selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: murad2002

DİNLEDİM SESİ .... NORMAL , HERHANGİ BİR PROBLEM YOK...MERAKLANMA....Dinle bak ilk ses kapağın açılıp kapanması GAYET NORMAL.....ikinci ses ise LENS MOTORUNUN lensle netleştirme yapmak istemesinden dolayı gelen lensi kaydırma sesi ...

böyle şeylere evhamlanma (Takılma) selamlar

bir haftayı geçti aldığım. dün ilk defa farkettim. acaba dedim sonradan mı çıktı...? teşekkür ederim.

• ben teşekkür ederim....ama şuna inan bizim bu makine piyasadaki en iyi 5 makina arasında ...ayrıca en sessiz sakin çalışanlarından emin ol....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 25 Ocak 2007; 13:40:09 >
  • Ben de dün aldım arkadaşlar.Aranıza katılabilir miyim
  • hoşgeldin mojo..
  • hoşgeldin...
  • merhaba arkadaşlar ben iki haftadır vpc-e6 kullanıyorum
    size bir sorum olacak ben bir mov dosyasını ve ya filmini nasıl oynatabilirim bu mankinada? şimdiden teşekkürler
  • acaip bi çekim bi bakın bence
    http://img7.yukle.tc/images/3095scan_084.JPG

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
  • neden acaip :D
  • selam arkadaşlar ben de bir dijital fotoğraf mak. almak istiyorum.Geçen gün Nikon collpix L1 aldım ve makineyi geri gönderdim.Hiç beğenmedim.Ben de daha önce SONY DSC P-73 vardı.O nikondan çok daha iyiydi.Sony 4.1 MP.Nikon 6.37MP.Olmasına rağmen. Sanyo E6 Modelinde kuşkularım var öncelikle bu makinenin fotoğraf kalitesi ne düzeyde benim için gece ışıksız ortamda ve gündüz en iyi kalitede foto.gönderebilirseniz çok sevinirim.Bu makinede PMP varmı onu merak ettim yani film yükleyip izleyebilirmiyim.Sony de gece çeim yaparken kırmızı bir ışık vardı bu karanlıkta ortamı aydınlatırdı ve ne çektiğimi görürdüm fakat bu nikonda yoktu.Sanyoda varmı bu ışık.(kırmızı göz önleyici ledi).Bir de nikon gelince ekranına baktım ve şok oldum am bir rezalet kalite buram buram dökülüyordu resmen karıncalı yayın yapıyordu.Çok sinir oldum bu yüzden.Peki Sanyo E6 nın lcd ekran görüntüsü nasıl.Bir de tam şarjla tahminen flaşlı ve flaşsız kaç fotoğraf çekebilirim.Ne kadar zaman da şarj olur bu alet.Bir de gerçekten kullanan arkadaşlar memnunmusunuz. Bu konularda ben aydınlatırsanız Ben de bir SANYO E6 kullanıcısı olarak aranıza katılırım ve diğer almak isteyenlere de birlikte yardımcı oluruz ....Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

ben böle hani araba geçer de arkasında kırmızı bir iz bırakır ya.. öyle bir resim yakalamak istiyorum nasıl yapabilirim ?

Mert kardeşim;
    enstantene yi kıs e6 da ayarlanıyormuydu manual unuttum eğer ayarlanmassada flaşı aç otomatik olarak kısıyo bende öğle yapınca oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunce

bide böyle değişik bir çalışma var :)

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

fotoda beyaz noktacıklar var ama bu milyarlık makinalardada oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: commandos07

selam arkadaşlar ben de bir dijital fotoğraf mak. almak istiyorum.Geçen gün Nikon collpix L1 aldım ve makineyi geri gönderdim.Hiç beğenmedim.Ben de daha önce SONY DSC P-73 vardı.O nikondan çok daha iyiydi.Sony 4.1 MP.Nikon 6.37MP.Olmasına rağmen. Sanyo E6 Modelinde kuşkularım var öncelikle bu makinenin fotoğraf kalitesi ne düzeyde benim için gece ışıksız ortamda ve gündüz en iyi kalitede foto.gönderebilirseniz çok sevinirim.Bu makinede PMP varmı onu merak ettim yani film yükleyip izleyebilirmiyim.Sony de gece çeim yaparken kırmızı bir ışık vardı bu karanlıkta ortamı aydınlatırdı ve ne çektiğimi görürdüm fakat bu nikonda yoktu.Sanyoda varmı bu ışık.(kırmızı göz önleyici ledi).Bir de nikon gelince ekranına baktım ve şok oldum am bir rezalet kalite buram buram dökülüyordu resmen karıncalı yayın yapıyordu.Çok sinir oldum bu yüzden.Peki Sanyo E6 nın lcd ekran görüntüsü nasıl.Bir de tam şarjla tahminen flaşlı ve flaşsız kaç fotoğraf çekebilirim.Ne kadar zaman da şarj olur bu alet.Bir de gerçekten kullanan arkadaşlar memnunmusunuz. Bu konularda ben aydınlatırsanız Ben de bir SANYO E6 kullanıcısı olarak aranıza katılırım ve diğer almak isteyenlere de birlikte yardımcı oluruz ....Şimdiden teşekkür ederim

valla bana sorarsan genelde memnunum ama geçmişe gidip makinayı tekrar alırmıydın diye sorarsan almazdım.çünkü ben biraz daha profesyonelliğe yakın makina arıyordum yani en azından manuel ayarları olmasını istiyordum.makinayı alırken bu özelliklerini gözden kaçırmışımherşey hazır modlarla çekiliyor diyafaram açıklığı,hızıvs. gibi özellikleri ayarlayamıyorsun.
    ben sana kendimce makinanın artı ve eksilerini yazayım istersen sen kendin karar ver.
    eksileri:
    -gece çekimi bazı resimlerde beyaz lekeler veya kumlanmalar görülebiliyor.
    -bazı arkadaşlar her ne kadar kırmızı göz sorunu yok desede ki bence var.
    -yukarıda dediğim gibi her şey hazır modda. kimisi için bu artı sayılablir tabiki
    -tripod kullanmadan gece çekimleri pek iyi sonuç vermiyor.
    -vizör yok
    -flash bazen yetersiz kalabiliyor
    artıları
    -makro çekimleri mükemmel
    -gece çekimleri dışında fotoğraflar güzel
    -video çekimleri gerçekten kaliteli
    -video çekerken zoom yapılabiliyor.gerçi zoom yaparken vizörün sesi kayıtta çıkıyor fakat bu her makinada böyle
    -açılıp kapanma zamanı çok kısa
    -şarjı yaklaşık 30 flashlı 120 flashsız resim çekmeye yetiyor
    -3 inch ekran
    -tasarım çok güzel boyutları küçük

açıkçası bu fiyata piyasada bulabileceğin en iyi makinalardan biri sanyo e-6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanaksoy -- 27 Ocak 2007; 21:21:52 >

• quote:

mekale
    Yüzbaşı

23 Ocak 2007; 21:27:26
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    arkadaşlar bu kırmızı göz olayını nasıl halledeceğiz,ya da kırmızı gözsüz çekmenin tüyoları nedir...kızımın maviş gözleri kırmızıya dönünce evdekiler söylenmeye başladı....yardım edin ya...zaten herkes sanyo aldım deyince o ne ya filan demeye başladı..helpppppppppppp plsssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekale -- 23 Ocak 2007; 21:30:18 >

Mekale,

Kırmızı göz inan problem değil. Çektiğim fotoğrafları görmek için kullandığım program (arcsoft photoimpression) fotoğrafları izlerken otomatik olarak kırmızı göz uyarısı yapıyor ve anında düzeltiyor. Bence kafaya takılacak bir konu değil. Başka benzeri programlar ile de gerçekleştirilebiliyor.

Bu makinanın bence en büyük dezavantajı ÇOK PAHALI OLMASI. Yurt dışından almak için araştırıyorum. 300$ civarında bir rakkam. Ülkemizde yurt dışına nazaran çok daha ucuz. Diğer olumsuz dediğimiz yönleri kompakt makinelerin genel özellikleri diye düşünüyorum.

• sağol soberman,programı hemen deneyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.