Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [link=http://forum.donanimhabebEN DE ALDIM BU HARİKA MAKİNAYI.
    Bende bu makinayı yaklaşık 2 ay oldu alalı internet üzerinden aldım bende de aynı ölü pixel olayı oldu değişim için bayağı telefon ve kargo parası verdim bayağı bi maliyet artışı oldu ama şu an iyi gibi
    acaba 1GB büyük SD kartla kıllanılabiliniyor mu?
    Bende katılabilirmiyim gruba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufp -- 19 Ocak 2007; 10:36:48 >
  • tabi kullanılıyor ve bu gruba katılabilirsinn =) hoşqeldin =)
  • arkadaşlar bu arada ben SANYO XACTİ E6 ile E60 ı karşılaştırdım.....

E60 modeli E6 dan daha çok özellikli........ Yani E60 en iyisi...

Şöyle ki: E60 da fazla özellik olarak; E60'ın en büyük özelliği kırmızı gözü önlüyor olması. Ayrıca titreşim önleyiciside bulunuyor.

...HAA unutmadan görünümü de bence sade değil..Yani E6 kadar sade değil.. Şişkin bir tutuş kabartması konmuş E60 a...tabii renkler ve zevkler tartışılmaz..

herkese selam....

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 27 Şubat 2007; 12:59:28 >

• ya teknosadan s800 almaya gitmiştim ama kalamamış..aletlere bakarken sanyo E6 gördüm ve çok hoşuma gitti...özellikle de dizayn ve lc d ekran..ama forumdada bir araştırayım dedim...topicin tamamını okudum...ama bu ölü piksel ,kırmızı göz gibi olumsuzluklar canımı sıktı..yarın alacaktım cihazı ama şimdi korktum açıkcası..ya alınca aynı problemler i yaşarsam
  • quote:

mekale Tarih 20 Ocak 2007; 20:53:50
    ya teknosadan s800 almaya gitmiştim ama kalamamış..aletlere bakarken sanyo E6 gördüm ve çok hoşuma gitti...özellikle de dizayn ve lc d ekran..ama forumdada bir araştırayım dedim...topicin tamamını okudum...ama bu ölü piksel ,kırmızı göz gibi olumsuzluklar canımı sıktı..yarın alacaktım cihazı ama şimdi korktum açıkcası..ya alınca aynı problemler i yaşarsam

Arkadaşım,

Ölü piksel bende çıktı. Makineyi geri gönderdim. Parasını da hemen aldım. Hiç bir problem de çıkmadı. İstese idim başka bir tane vereceklerdi. Ancak, gördüğüm kadarı ile ölü piksel sadece bende çıkmış.

Diğer taraftan gece çekimlerinde dikkat edilirse ölü piksel hadisesi çok fazla yaşanmıyor. Yaşansa da, normal şartlarda bilgisayarda resimleri tasnif edip izlediğin programlar (bende Arcsoft var, acaip memnunum) kendileri otomatik olarak kırmızı göz tespiti yapıp anında uzaklaştırıyor. Anlamıyorsun bile. Hiç dert değil. Ayrıca Sony H5, Canon S3 gibi makinelerin detaylı testlerinde de kırmızı gözü görmüşsündür (şu an linkleri göremedim).

Makinenin çok güzel ve kullanışlı olduğunu unutmayalım.

• Hiç kafana takma böyle şeyleri, her makinede bu tip şeyler olabilir. Biz çok memnunuz. 2001 yılında ''sıfır' Audi A4 almıştım.
    5000 km'de aracın şanzımanında sorun çıktı. Değiştirdiler. 7500'de otomatik klimada ses geliyordu değiştirdiler. Bu arada bunlar olurken birde aracın egzost susturucusu problemli çıktı, onuda değiştirdiler. Elektronik ve mekanik şeylerde herşey olabilir. Ölü pixel denilen olay her makinede olabilir. Bu arada Sanyo dünyadaki fotoğraf makinelerinin % 50'sine LCD display satıyor. O sebeple takılma böyle şeylere,zaten sorun çıktı mı değiştiriyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: mekale

ya teknosadan s800 almaya gitmiştim ama kalamamış..aletlere bakarken sanyo E6 gördüm ve çok hoşuma gitti...özellikle de dizayn ve lc d ekran..ama forumdada bir araştırayım dedim...topicin tamamını okudum...ama bu ölü piksel ,kırmızı göz gibi olumsuzluklar canımı sıktı..yarın alacaktım cihazı ama şimdi korktum açıkcası..ya alınca aynı problemler i yaşarsam

• arkadaşlar aranıza katılayım dedim ....bugün itibarı ile vpc e6 yı almış bulunuyorum...fotoğraf konusunda acemiyimdir...benimki çoluk çocuk ve gak guk resimler olacak işte...ama cihazın dizaynına ve lcd ekranına bayıldım doğrusu...teknik kısmlarını ve çekim tüyolarını hiç bilmiyorum..artık kurcalamaya ve tabiiki sizin başınıza da ekşimeye başlarım...sizlerden öğreneceğim çok şey var
  • BİR AMATÖR OLARAK İLK İZLENİMLERİM,
    1-çekim hızı çok iyi
    2-lcd çözünürlüğü ve boyutları çok iyi
    3-video çekimi iyi sayılır
    4-dedikleriniz çıktı,ilk gece çekimlerimde kırmızı gözlerim ve beyaz noktalarım oldu ama hepsinde değil
    5-çekim modları güzel
    daha yeni olduğum için herşey auto mode da

mazur görün aceminin izlenimleri ancak bu kadar olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekale -- 21 Ocak 2007; 21:28:57 >
  • bu arada bu alet kart formatından sonra niye bir işaret vermedi anlamadım,bir süre sonra kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı ben de açtım cihazı,bir yanlışım var mı acaba
  • güle güle kullan hayırlı olsun makinen,mekale
  • arkadaşlar bu bizim çekimlerdeki beyaz noktaların canonun 3 milyarlık makinesinde de olduğunu öğrendim...yani olağan birşeymiş..bu bilgiyi bu işle profesyonel olarak uğraşan bir arkadaşımdan aldım yani bu işin piri

pekonur tşk. ederim
  • quote:

mekale
    Yüzbaşı

21 Ocak 2007; 21:26:52
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    bu arada bu alet kart formatından sonra niye bir işaret vermedi anlamadım,bir süre sonra kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı ben de açtım cihazı,bir yanlışım var mı acaba

SX1MANIA

Kart formatını çok hızlı yaptığı için tepki vermedi sanılıyor. Bir anormallik yok.

Kırmızı göz yazılımla kolayca gideriliyor.

Beyaz nokta için de gece lambalı sahne seçiminde (640*480) koyu bir kaç yeri çektiğinizde (flaş yok) hep aynı noktada görülüyorsa incelemeye değer. Öğrendiğim kadarı ile ekran yeniden programlanarak giderilebiliyormuş. Ayrıca bahsettiğiniz makinelerde objektiften zamanla içeriye zerre tozlar kaçması sonucu ölü piksele benzer lekeler ortaya çıkabiliyor. ancak bunlar silinerek temizlenebiliyor(muş).

Hayırlı olsun. Gönlünü ferah tut. Çekimlere devam.

• @soberman
    birşey daha sormak istiyorum..teknosada ve sitelerde video formatına mpeg4 diyordu...gerçeği ne bu işin
    bir de mmc kullanabiliyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekale -- 21 Ocak 2007; 23:11:00 >
  • video formatı quicktime yani mov hafıza kartı olarak sd-mmc kullanılabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

video formatı quicktime yani mov hafıza kartı olarak sd-mmc kullanılabiliyor

hadi yaaa...mpeg 4 yazmışlardı teknosa da o daha çok kayıt imkanı veren bir format ... 11 dakika kayıt yapıyor bu alet az değilmi ya
  • quote:

quote:

hadi yaaa...mpeg 4 yazmışlardı teknosa da o daha çok kayıt imkanı veren bir format ... 11 dakika kayıt yapıyor bu alet az değilmi ya

MERHABA ÖNCELİKLE MAKİNEN HAYIRLI OLSUN... metinalhan arkadaşın dediği gibi bu mov uzantılı çekiyor .. Böyle olunca da 11 dakika oluyor , ama en kaliteli çekim bu, piyasanın en iyi çekimi yani.. eğer istersen derinliğini mp4 le aynı ayarlarsan o zaman da 1 saat veya kalitesine göre yarım saat çekersin .. seçenekleri var , hangisini istersen öyle çek yani. bu makinede diğerlerinde olmayan çok kalite çekim var onunla çekersen 11 dakika ... dikkat etsin herkes.. YANİ MP4 İLE MOV UZANTISI ARASINDAKİ FARK DERİNLİK (NETLİK).....DERİNLİĞİ MP4 E İNDİRİRSEN (tabii uzantısı yine mov kalır (YANILMA) , mp4 olmaz) SÜRE ARTAR .......................................... selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 22 Ocak 2007; 9:56:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: murad2002

quote:

quote:

MERHABA ÖNCELİKLE MAKİNEN HAYIRLI OLSUN... metinalhan arkadaşın dediği gibi bu mov uzantılı çekiyor .. Böyle olunca da 11 dakika oluyor , ama en kaliteli çekim bu, piyasanın en iyi çekimi yani.. eğer istersen derinliğini mp4 le aynı ayarlarsan o zaman da 1 saat veya kalitesine göre yarım saat çekersin .. seçenekleri var , hangisini istersen öyle çek yani. bu makinede diğerlerinde olmayan çok kalite çekim var onunla çekersen 11 dakika ... dikkat etsin herkes.. YANİ MP4 İLE MOV UZANTISI ARASINDAKİ FARK DERİNLİK (NETLİK).....DERİNLİĞİ MP4 E İNDİRİRSEN (tabii uzantısı yine mov kalır (YANILMA) , mp4 olmaz) SÜRE ARTAR .......................................... selamlar

mpeg4 ile aynı orandan kastın320x240 mıdır acaba

• arkadaşlar herkes makineden soğudumu ya...kimseler takılmıyor ..
  • walla ben soğumadım herqün neredeyse 10resim çekiom
  • Bende bu makineyi çok beyendim alıcaktım ama bu ölü piksel ve flash lekeleri biraz kafama takıldı açıkçası.Hepsinde var mı bu olay yoksa o arkadaşa mı öyle denk gelmiş.Yani makinanın kronik bi sorunu diyebilirmiyiz?

Ona göre son kararımı vericem arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.