Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NewFather arkadaşımıza 4. sahifede yaptığı (makine hakkında) araştırmasından dolayı teşekkür ederim ...

resim ve video ları ben henüz kamerada çalıştırmayı başaramadım.. kendisi bir denerse çok memnun kalırım..

makineden seyreden biri olursa lütfen yazsın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 15 Ocak 2007; 11:04:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: phabio

Yorumları Bekliyorum

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

bu fotoğraf mükemmel....

• adigehalil, saol dostum
  • phabio gerçekkten çok güzel yakalamışsın en iyi göz makrosu oldu sanırım şimdiye kadarki , biraz daha keskinlik sağlanırsa tam olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

küfür etcen demi hadi yiyosa dh den et de bidaha banlattırıyım seni

Bir kez daha bu tip bir mesaj ile üyeleri tahrik ederseniz ban yiyen siz olacaksınız. gereksiz yere tartışma çıkarmayın lütfen
  • cagri105, uyari icin tesekkür ederim.
  • benden de bir göz makrosu =)

bir de baklava :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 16 Ocak 2007; 11:47:11 >
  • Meritsu sabah sabah şekerim çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: murad2002

NewFather arkadaşımıza 4. sahifede yaptığı (makine hakkında) araştırmasından dolayı teşekkür ederim ...

resim ve video ları ben henüz kamerada çalıştırmayı başaramadım.. kendisi bir denerse çok memnun kalırım..

makineden seyreden biri olursa lütfen yazsın.....

ben teşekkür ederim dostum..
    resimleri çalıştıramadım derken neyi kastettin anlamadım ama
    video olayını çok denedim olmadı. bu cihazı teknosada satan arkadaşlar tanıtım kartına mpeg4 yazmışlar
    ama fasa fiso. QuickTime ile çalışıyo. lakin QuickTime dosyası atıyorum yine tanımıyo yani anlıycaan
    hiç uğraşma derim.
  • şöyle anlatayım... bilgisayarımda ki bir JPG formatlı resmi kamerada çalıştıramıyorum...acaba bilgisayarımdaki resmin adını mı değişmemiz gerekiyor..gerekiyorsa nasıl yazalım ki makinemiz anlasında göstersin :-)

selamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 17 Ocak 2007; 12:54:54 >
  • Arkadaslar,

Su benim meshur ölü pikselli ve flaş lekeli makinemi IDeEFIXE'ye geri gondermistim. Bu sabah aradılar. Firma makineyi geri alacakmıs. dolayısı ile ucret iadesi yapacaklarını belirttiler. Kendilerine magduriyetimi giderdikleri için tesekkur ederim.

Bilgilerinize...

(Makinam su an için olmaması dolayısı ile umarım gruptan çıkarılmam)
  • quote:

Orjinalden alıntı: soberman

Arkadaslar,

Su benim meshur ölü pikselli ve flaş lekeli makinemi IDeEFIXE'ye geri gondermistim. Bu sabah aradılar. Firma makineyi geri alacakmıs. dolayısı ile ucret iadesi yapacaklarını belirttiler. Kendilerine magduriyetimi giderdikleri için tesekkur ederim.

Bilgilerinize...

Dostum ayıp ediyosun...
    Ayrıca estafurullah, gruptan çıkarılmak ne kelime... Al bak 1. sırada sen varsın benim yerime seni koydum, böyle şeyler lafını deil harfini bile etmeye değmez benim tek amacım şurda güzel tatlı insanları biraraya getirip hoş bir sohbet tartışma havası yaratmak başka hiçbişi deil

• arkadaşlar bizim şu Sanyo Xacti E6 makinalarımıza, internetten güncelleme yapıpta, yeni özellikler katma gibi bir durumları var mı...

böyle site bulmaya davet ediyorum tüm arkadaşlarımızı.... selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 17 Ocak 2007; 15:29:59 >
  • ben teşekkür ederim dostum..
    resimleri çalıştıramadım derken neyi kastettin anlamadım ama
    video olayını çok denedim olmadı. bu cihazı teknosada satan arkadaşlar tanıtım kartına mpeg4 yazmışlar
    ama fasa fiso. QuickTime ile çalışıyo. lakin QuickTime dosyası atıyorum yine tanımıyo yani anlıycaan
    hiç uğraşma derim.

şöyle anlatayım... bilgisayarımda ki bir JPG formatlı resmi kamerada çalıştıramıyorum...acaba bilgisayarımdaki resmin adını mı değişmemiz gerekiyor..gerekiyorsa nasıl yazalım ki makinemiz anlasında göstersin :-)

selamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad2002 -- 17 Ocak 2007; 15:30:36 >

• quote:

phabio Tarih 17 Ocak 2007; 14:57:08

quote:

Orjinalden alıntı: soberman

Arkadaslar,

Bilgilerinize...

Dostum ayıp ediyosun...
    Ayrıca estafurullah, gruptan çıkarılmak ne kelime... Al bak 1. sırada sen varsın benim yerime seni koydum, böyle şeyler lafını deil harfini bile etmeye değmez benim tek amacım şurda güzel tatlı insanları biraraya getirip hoş bir sohbet tartışma havası yaratmak başka hiçbişi deil

teşekkürler, teşekkürler.
    grupta kalmak güzel (makinasız da olsa)
    ben de bundan sonra fotoğraf çekmek yerine bol bol yorum yaparım.

• ee hanqi makineyi alacaksın ?
  • quote:

meritsu13 Tarih 17 Ocak 2007; 18:21:56
    ee hanqi makineyi alacaksın ?

sorulur mu?

tabiiki en yakışıklısını:

ancak, bu defa ölü ya da yaralı hatta sersem piksel dahi istemiyorum.

• evet bence de en yakışıklısını al... acaba şu flaş lekeleri için bende mi hepsiburadaya haber versem ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: murad2002

arkadaşlar bizim şu Sanyo Xacti E6 makinalarımıza, internetten güncelleme yapıpta, yeni özellikler katma gibi bir durumları var mı...

böyle site bulmaya davet ediyorum tüm arkadaşlarımızı.... selamlar.

sanyo nun sitesinden aldığım ingilizce kullanım klavuzunda kırmızı göz kaldırma için bi menü daha var baktım bizim kitapçıkta bide makinede yok sanırım yazılım versiyonundan kaynaklanıyor ama hiç görmedim güncelleme dosyası onu bilemiyorum

• AKLINIZDA OLSUN ARKADAŞLAR...EĞER AKŞAM NORMAL İŞIK ALTINDA HIZLI BİR ŞEKİLDE FOTOGRAF ÇEKMEK İSTİYORSANIZ (yani ince ayar yapacak kadar vaktiniz yok gibiyse..) MENÜ den SCANE ye oradan da GAZ LAMBASI sembolünü seçin , SET tuşunuda isteğe göre sağa sonra sola , sağa ittirerek ışığı arttırıp hiç titretme problemi olmadan güzel fotograflar çekebilirsiniz... pikseli düşük oluyor ama O ANI yakalamak ve tabi İYİ yakalamak istediğiniz an kullanmanızda faydalı oluyor.. kaydırmadan net çekebiliyor..BU arada flaş devre dışı kalıyor... Haberiniz olsun.. selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.