Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hoşgeldin
  • sizi sanyo hakkında uyarmıştım değerli dostlarım böyle bir markanın sensörü fazla dayanmaz pixeller ölmüş yada mercek çizilmiş allah kolaylık versin
  • merhaba arkadaşlar...uzunsüredir sizleri takip ediyordum..bugün itibariyle SANYO Xacti-E6 kamera elimde...yüzlerce adet fotograf çekmiş amatör fotografçı ve bir elektronik teknikeri olarak eğer uygun görürseniz bundan sonra beraberce fikir alış verişinde bulunmak istiyorum...beni de buraya kabul etmenizi istiyorum.... saygılarımla......
  • murad2002,

aramıza hoşgeldin, fikirlerini ve paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz!
  • ÖNCELİKLE BU SAYFAYI OKUYAN, BU GURUPTAN VEYA OLMAYAN ARKADAŞLARDAN ACİZANE ŞUNU İSTİYORUM..ŞUAN BEŞİNCİ SAYFADAYIZ. bu sayfaya kadar ve bundan sonraki sayfalar da dahil olmak üzere,bütün konuşmaları ve resimleri v.s. SADECE BİRKEZ okuyup , görüp ondan sonra soruları varsa sorsunlar ...Hep aynı şeyleri tekrar etmek kısır bir döngüye yol açar ve bu yüzden sıkıcı bir hal alır... lütfen dikkat edelim...saygılarımla....
  • ÖNCELİKLE BU SAYFAYI OKUYAN, BU GURUPTAN VEYA OLMAYAN ARKADAŞLARDAN ACİZANE ŞUNU İSTİYORUM..ŞUAN BEŞİNCİ SAYFADAYIZ. bu sayfaya kadar ve bundan sonraki sayfalar da dahil olmak üzere,bütün konuşmaları ve resimleri v.s. SADECE BİRKEZ okuyup , görüp ondan sonra soruları varsa sorsunlar ...Hep aynı şeyleri tekrar etmek kısır bir döngüye yol açar ve bu yüzden sıkıcı bir hal alır... lütfen dikkat edelim...saygılarımla....
  • murad dostum iyi güzelde, sen kendi söylediğini peşpeşe 2 defa söylemişin kısırdöngüyü başlattın bile
  • Arkadaşlar merhaba, Bende geçen hafta itibariyle E6 sahibiyim. Daha önce Minolta dimage 7 vardı. Satıp bu makinayı aldım. Gerçekten hoş bir makina. Farklı ortamlarda çekimler yapıp aleti tanımaya çalışıyorum. Bazı durumlarda kırmızı göz problemi hariç oldukça başarılı sayılır.
  • Seninde bir gün Sanyo marka DFM'n olacak

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

sizi sanyo hakkında uyarmıştım değerli dostlarım böyle bir markanın sensörü fazla dayanmaz pixeller ölmüş yada mercek çizilmiş allah kolaylık versin
  • kristalx grubumuza hoşgeldin
  • phabio grubun listesinde (ilk mesaj) beni "yme41" olarak yazmışsın.Bi zahmet düzeltiver kardeş...(yme61 olarak)...
    :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 11 Ocak 2007; 18:50:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yme61

phabio grubun listesinde (ilk mesaj) beni "yme41" olarak yazmışsın.Bi zahmet düzeltiver kardeş...(yme61 olarak)...

dostum özür dilerim, hiç farketmemişim hemen düzeltiorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soberman

gece flaşsız acemi çekimi:

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |

ancak resimdeki parlak noktacıkların ne olduğunu anlayamadım.

bunlar benim ve tüm 6600 lardada oluyor sanırım noise gibi bişe yani herangi bir noktacık
  • quote:

Orjinalden alıntı: phabio

quote:

Orjinalden alıntı: yme61

phabio grubun listesinde (ilk mesaj) beni "yme41" olarak yazmışsın.Bi zahmet düzeltiver kardeş...(yme61 olarak)...

dostum özür dilerim, hiç farketmemişim hemen düzeltiorum..

ben sölemiştim sorry yha taner abi =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldenstar

Seninde bir gün Sanyo marka DFM'n olacak

quote:

sizi sanyo hakkında uyarmıştım değerli dostlarım böyle bir markanın sensörü fazla dayanmaz pixeller ölmüş yada mercek çizilmiş allah kolaylık versin

yok o sanyo almaz yeminliyiz alicanla Sanyo almamaya (malları ortada)(benim fikrim çamur atmak değil amacım) sizde belki bizim alcaklarımızı almamaya yeminlisinizdir o sizin düşünceniz saygım var

@ft_fatalrhymer o şimdi değil 1-2 yıl sonra anlaşılcak uyarmıştık onları

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

quote:

yok o sanyo almaz yeminliyiz alicanla Sanyo almamaya (malları ortada)(benim fikrim çamur atmak değil amacım) sizde belki bizim alcaklarımızı almamaya yeminlisinizdir o sizin düşünceniz saygım var

forumda 21 üyeyiz ve 1 kişide bu sorun çıktı
    S800 aldığınızda sizi de qörcez bakam

• quote:

quote:

yemin ederim ölsemde sanyo almam kardes hiç merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

quote:

forumda 21 üyeyiz ve 1 kişide bu sorun çıktı
    S800 aldığınızda sizi de qörcez bakam

yanlış anlamayın tartışmak değil amacım konuyu kapatalım dostumada geçmiş olsun makinası fos çıktı (geri ver başka bir e6 ile değiştir?? olurmu)

• hasta la bu ikisi
  • sanyo e6 ya güveniyosanız adam gibi gece çekimi ekleyin bende sanyo almayı düşünüyorum ama gördüklerim karşında hep kafamda soru işareti oluştu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.