o kadar da değil kardeş sen fazla abartmışsın olayı yukarıda da söyledim tekrarda söylüyorum ben makinayı daha yeni kullanmaya başladım(bundan önce kullandığım dijital fotoğraf çeken aletin adı 6600'dı )
tabii ki tercih senin ama bu fiyata buna benzer bir makina biraz zor bulursun
ABİ BEN BU MAKİNEYE PARA VERMEM BENİM 6600 BUNDAN DAHA İYİ GECE ÇEKİMİ YAPIYO
GÜNDÜZ ÇEKİMİNDEDE ABARTILI BİŞEY YOK BEN ALMAKTAN CAYDIM
kus cikmasinimi bekliyordun acaba...
birde BUYUK harfle yazinca daha okunakli olmuyor...
quote:
Orjinalden alıntı: izgicem
GÜNDÜZ ÇEKİMİNDEDE ABARTILI BİŞEY YOK BEN ALMAKTAN CAYDIM
VALLA TEKNOSADA BU MAKİNAYI BUGÜN ALCAKTIM WORLD KARTA 12 TAKSİT OLMUYO DİYE ALMADIM İYİKİDE 12 TAKSİT YAPMAMŞLAR YOKSA 400 YTL BOŞA GİDECEKTİ ÜSTÜNE 100 YTL DAHA EKLERİM CASİO SONY OLAYINA GİRERİM
Hayırlı olsun İzgicem. Ben makinemden çok memnunum.. İçine hangi makine sinerse mutlaka onu al.
Ben yedek batarya için servise müracaat ettim. Saolsun çok ilgili davrandılar...Pile iskonto yapmadılar ama 212 26 61-62 'den Aykut Bey veya Harun Bey ile görüşebilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: soberman
Arkadaslar,
Ölü piksel hadisesi 640*480 modda gece çekimlerinde mutlak mevcut. Ben özellikle bunun için makineyi aldığımdan sıkıntılı durumdayım.
Flaş lekesi şansa kalmış diyebilirim.
Bir başka konuda Ankara'da yetkili servisin anlaşmayı feshetmiş olması ve tüketici şikayetleri merkezine erişememem.
IDEEFIXE'nin kendi call centeri olmadığı için de her şehirlerarası aramada fatura biraz daha şişiyor maalesef.
forumda bir sorun var sanırım direk olarak resim yükleyemedim, link veriyorum
bir gece çekim denemesi -gece çekimlerinde hele hele manzara gibi çekimlerde tripod şart gözüküyor) -makinayı aldıktan sonra 7 veya 8. gece çekim denemem (değerlendirmenizi buna göre yapın :) ) -alan ve kullanan bir çok arkadaşa katılıtıyorum çok güzel ve kullanışlı bir makina
elde cekmissin. gece ortaminda hiagi cihazla cekersen cek daha iyi sonuc alamazsın. gece cekimlerınde mutlaka cihazı sabıtleyıp self timer kullanarak cekım yapılmalıdır.. akıllının biride atlamıs hemen camur atmak ıcın ... fotografcılıkdan bıraz anlayan biri bilir o fotonun elde cekıldıgını ve tum cıhazlarda gece elde cekılen fotoların asla tripod kullanılan fotolar kadar net cıkmıyacagını.
forumda bir sorun var sanırım direk olarak resim yükleyemedim, link veriyorum
bir gece çekim denemesi -gece çekimlerinde hele hele manzara gibi çekimlerde tripod şart gözüküyor) -makinayı aldıktan sonra 7 veya 8. gece çekim denemem (değerlendirmenizi buna göre yapın :) ) -alan ve kullanan bir çok arkadaşa katılıtıyorum çok güzel ve kullanışlı bir makina
elde cekmissin. gece ortaminda hiagi cihazla cekersen cek daha iyi sonuc alamazsın. gece cekimlerınde mutlaka cihazı sabıtleyıp self timer kullanarak cekım yapılmalıdır.. akıllının biride atlamıs hemen camur atmak ıcın ... fotografcılıkdan bıraz anlayan biri bilir o fotonun elde cekıldıgını ve tum cıhazlarda gece elde cekılen fotoların asla tripod kullanılan fotolar kadar net cıkmıyacagını.
evet bende mesajımda öyle söyledim zaten. hem tripod kullanmadım hemde daha makinanın acemisiyim. bunu belirterek resim paylaşmak istedim ama, sanırım iyice ustalaşana kadar resim göndermemek gerekecek
gece flaşsız acemi çekimi:
ancak resimdeki parlak noktacıkların ne olduğunu anlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: goldenstar
Ben yedek batarya için servise müracaat ettim. Saolsun çok ilgili davrandılar...Pile iskonto yapmadılar ama 212 26 61-62 'den Aykut Bey veya Harun Bey ile görüşebilirsin..
quote:
Arkadaslar,
Ölü piksel hadisesi 640*480 modda gece çekimlerinde mutlak mevcut. Ben özellikle bunun için makineyi aldığımdan sıkıntılı durumdayım.
Flaş lekesi şansa kalmış diyebilirim.
Bir başka konuda Ankara'da yetkili servisin anlaşmayı feshetmiş olması ve tüketici şikayetleri merkezine erişememem.
IDEEFIXE'nin kendi call centeri olmadığı için de her şehirlerarası aramada fatura biraz daha şişiyor maalesef.
Hayırlısı diyorum.
batarya fiyatı nedir acaba ?
60 EU + KDV..
Ben de de Sanyo Xacti E6 var makineden inanılmaz memnunum bende klübünüzü katılmak istiyorum ve hemen bir makro çekim ekliyorum.
mechanicbug send artık bizimlesin hoşgeldin
quote:
gece flaşsız acemi çekimi:
ancak resimdeki parlak noktacıkların ne olduğunu anlayamadım.
ölü piksel )=
lensi tuzlamışın
Uzun bi süreden sonra benden size 2 resim...
phaibo oranggie ve yme41 arkadaşlarımızı eklememişsin qrubumuza
oranggie ve yme41 hoşgeldiniz!!
Arkadaşlar dikkat ettiniz mi? Sanyo Xacti E6'yı Teknosa'nın insertünde kapakta gördüm. Herhalde çok adetli satılıyor. Bu demek ki grubumuzun sayısı artacak