Şimdi Ara

sanyo vcp-e6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar 2 gün önce dijital fotoğraf makinası aldım... tek bir şey dişinda herşeyden memnunum... sorunum kameranın video çekimi??? kusursuz olarak nitelendirebileceğim 640*480 video kayıt özelliği war fakat video ları .mov uzantılı... quick time dan başka bir programla çalişmiyor we olarak nero dan kayıt yapamıyorum... acaba mov conventer war mıdır??? warsa link falan werir misinz??? avi ya da mpeg formatlara dönüşse yeter yani... çok uyuz bir özellik bu mov uzantılı video olayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperbhc388@0 -- 27 Ocak 2007; 16:30:17 >

• Any Video Converter 1.02

Linki:http://www.download.com/Any-Video-Converter/3000-2194_4-10611989.html?tag=lst-0-2

quote:

Orjinalden alıntı: alperbhc388@0

mrb arkadaşlar 2 gün önce dijital fotoğraf makinası aldım... tek bir şey dişinda herşeyden memnunum... sorunum kameranın video çekimi??? kusursuz olarak nitelendirebileceğim 640*480 video kayıt özelliği war fakat video ları .mov uzantılı... quick time dan başka bir programla çalişmiyor we olarak nero dan kayıt yapamıyorum... acaba mov conventer war mıdır??? warsa link falan werir misinz??? avi ya da mpeg formatlara dönüşse yeter yani... çok uyuz bir özellik bu mov uzantılı video olayı..

• Bu tip istekleriniz için topik açmaya gerek yok. Forumda E6 topiği var. Oraya uğramanı öneririm herhangi bir problem olursa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony dsc-hx400v ve tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.