Şimdi Ara

Canon vixia hf800 pilleri şarj etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aniden vixia hf800 cihazımın pil takılıyken açılmadığını fark ettim. Şimdi şarj ediyorum. Ve kırmızı ışık yanıyor. Ancak bunu yaklaşık bir saat boyunca yaptım ve güç kablosunu çıkardığımda hala açılmadı. Bazen evdeki pil şarj cihazının arızalanabildiğini duydum, bu yüzden durumun böyle olup olmadığını görmek için harici bir pil sipariş ettim. Bu sık görülen bir durum mu? Şarj olmasını beklemekten başka ne yapabileceğim hakkında bir fikrin var mı?

https://100001.onl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e1ding -- 29 Ekim 2024; 15:58:3 >

• Pil Kontrolü: Eğer mümkünse, mevcut pilin sağlığını kontrol et. Bazı piller zamanla bozulabilir ve bu, şarj olamama sorununa neden olabilir.

Şarj Adaptörü: Farklı bir şarj adaptörü veya kablosu kullanmayı deneyebilirsin. Bazen, şarj kablosunun ya da adaptörün arızalı olması sorun yaratabilir.

Pil Yuvasını Temizle: Pil yuvasında toz veya pislik varsa, bu durum da bağlantı sorunlarına yol açabilir. Nazikçe temizlemeyi deneyebilirsin.

Farklı Güç Kaynağı: Şarj cihazını farklı bir prizde dene. Bazen prizlerde de sorun olabiliyor.

Cihazı Resetle: Eğer cihazın üzerinde bir resetleme tuşu varsa, onu kullanmayı deneyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.