Şimdi Ara

Şanzuman Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Sağlamlık istiyorsan yakıt tüketimi 1.5-2 litre fazla olsun, vites değiştirme hızı çok önemli değil diyorsan tam otomatikten şaşmayacaksın bu kadar basit. Zaten ZF şanzımanlı araç alabilecek bütçen olsa seçeceğin bir şey olmaz.

ZF6 veya ZF8 alamıyorsan performans ve tüketimden ödün vereceksin.

Ha yok ben çat çat çat vites atsın, daha az tüketsin ve daha konforlu istiyorum diyorsan DSG türevlerine bakacaksın.

Ben Zikir çekmek istiyorum diyorsan da Easytronic türevleri bakacaksın
    Lütfen yanlış bilgi vermeyelim tork konvertörlü şanzımanlar 1.5-2 litre fazla yakmaz en az 4.5-5 litre fazla yakar. Vites değişimleri de 3 saniye sürer.

Halbuki dsg şanzıman alırsa 2 salisede vites atar ve 5 litre daha düşük tüketim sağlar. Çünkü dsg şanzımanda sadece uzay mekiklerinde kullanılan şanzıman yağı kullanıldığı için sürtünme kaybı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 28 Ekim 2019; 16:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim tork konvertörlü şanzımanlar 1.5-2 litre fazla yakmaz en az 4.5-5 litre fazla yakar. Vites değişimleri de 3 saniye sürer.

Halbuki dsg şanzıman alırsa 2 salisede vites atar ve 5 litre daha düşük tüketim sağlar. Çünkü dsg şanzımanda sadece uzay mekiklerinde kullanılan şanzıman yağı kullanıldığı için sürtünme kaybı yoktur.

Alıntıları Göster
    VAG kafalar bu ironiyi anlamaz hocam övgü dolu mesajlar almaya hazır olun

• zf- tork konvertorlu tam otomatik ve cvt digerlerini at cope
    bu arada patlamayan dsg yoktur henuz patlamamis dsg vardir

• Ben de çok araştırma yaptım.
    Bu otomatikler zengin işi

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Evet yanlış yazmışım düzelttim, muhasebecilik ile bu konu arasında nasıl bağlantı kurduysan onu da anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bide arabadan anlamayan insanların anlayacağı şekilde yazsanız 2.elde otomatik viteste hangi marka en sorunsuz bunu yazın bana abi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Sen nasıl muhasebecisin arkadaş! Şanzuman değil 'şanzıman' patronun olsam seni çoktan kovmuştum!
    Ben de senin patronun olsam senin gibi birine bırak yönetici pozisyonunda iş vermezdim kesinlikle. Daha doğrusu size iş vermezdim yallah köyüne :D
  • Manuel adamdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.