Şimdi Ara

Şap Kullanacağım Problem olur mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olm iftardan sonra yapsanıza ne adamlarsınız ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Git inşaatta felan çalış, yaşadığın yerde varsa fındık topla.
    Yorgunliktan eline almak istemezsin bile.

Cumartesi günleri halısahadan sonra umrumda bile olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E o zaman maç yap, elinle değil ama

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerconur

aynen.onun dışında günah diyen dindar değil yobazdır ama elin verdiği bi farklı be.

Allah belanı vermesin
  • Kardeşim ben askerde değil ama 10 günlük bi kampta sebilden sürekli şaplı su içtim. 85 kız 30 erkeğin olduğu deniz kenarında bulunan bi kamp yerinde en kuvvetli dönemlerimde bir kere bile hareketlilik olmadı sen hesap et bi zararını da görmedim ama uzun süreli kullanıcam dersen sıkıntı olabilir yediklerini azalt ve hareketini arttır şapı da kullanacaksan eğer 3 yerine 1 kullan bence
  • quote:

marge:Hocam, eğer işin bittikten sonra abdest almazsan günah olur. AMA toplumda öyle bir baskı var ki günah diye biliniyor.

nesquik:Hacı bende de çok enerji var onu nasıl atacağımı bilemiyorum . d:D:D

Zevk icin 2-3 gunde bir, cesitli haram seylere bakarak yapiyorsan haramdir. Zinayi onleme gibi durumlarda helaldir,

• şu dindarların masturbasyon ile yaşadıkları ikilem kadar komik bir şey yok sanırım dünyada.
  • dışarı çık düzenli bi ilişki yap la, mal senin mülk senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

şu dindarların masturbasyon ile yaşadıkları ikilem kadar komik bir şey yok sanırım dünyada.

ne alakası var,yapınca halsiz oluyorum fazldan 4 saat öküz gibi uyuyorum..Mutlaka Dinle dalga geçicek bir sey buluyorsunuz helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

şu dindarların masturbasyon ile yaşadıkları ikilem kadar komik bir şey yok sanırım dünyada.

ne alakası var,yapınca halsiz oluyorum fazldan 4 saat öküz gibi uyuyorum..Mutlaka Dinle dalga geçicek bir sey buluyorsunuz helal olsun

benim dalga geçtiğim yok yukarıdaki yorumlara bakmak yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

askerde kullanan abiler yok mu

askerde öyle şeyler yok 10 kişiydik kendi yemeğimizi kendimiz yapardık evli komutanlarda oturur yer gece eve giderlerdi
  • Mastürbasyon yapmayın inançlıysanız, kaç tane bebek ölüyor öyle? ( Kürtaj yasaklansın kafası)
  • Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.a.v) böyle durum yaşayan gençlere oruç tutmalarını tavsiye ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMSuN990

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.a.v) böyle durum yaşayan gençlere oruç tutmalarını tavsiye ediyor.

Evet öyle .
  • quote:

marge:Hocam, eğer işin bittikten sonra abdest almazsan günah olur. AMA toplumda öyle bir baskı var ki günah diye biliniyor.

nesquik:Hacı bende de çok enerji var onu nasıl atacağımı bilemiyorum . d:D:D

Kardeş kendi işine gelecek biçimde yorumlama masturbasyon günahtır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.