Şimdi Ara

Şap Kullanacağım Problem olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aktardan alacağım 2 günde bir yapıp hem halsiz oluyorum, hemde günaha giriyorum bir zararı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zararlı olabilir. Spor yap sen en iyisi enerjini atmış olursun.
  • Aklıma günah keçisi geldi şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMSuN990

Zararlı olabilir. Spor yap sen en iyisi enerjini atmış olursun.

spor yapınca 3 yerine 2 yapıyorum çok farketmiyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Orijinalden alıntı: SaMSuN990

Zararlı olabilir. Spor yap sen en iyisi enerjini atmış olursun.

spor yapınca 3 yerine 2 yapıyorum çok farketmiyor yani

O zaman daha çok spor yap sorun çıkarma :D
  • askerde kullanan abiler yok mu
  • ramazan boyunca çavuşla alakamı kestim.Yüzüme bile bakmıyor tuvalette görüşüyoruz kendisiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de düşünmedim değil 3-4 güne yapıyorum o da ramazanda imkan olmuyor diye
  • mastürbasyonun günah mı ula ben hergün 2 kere attıran adamım ne diyon sen
  • marge:Hocam, eğer işin bittikten sonra abdest almazsan günah olur. AMA toplumda öyle bir baskı var ki günah diye biliniyor.

nesquik:Hacı bende de çok enerji var onu nasıl atacağımı bilemiyorum . d:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerconur

marge:Hocam, eğer işin bittikten sonra abdest almazsan günah olur. AMA toplumda öyle bir baskı var ki günah diye biliniyor.

kaç posta günlük
  • 1-2 oda kendimi dehlemeye çalışıyorum. iş güç yok malesef acı gerçek.dalga gecilmesın
  • Body yapmaya falan başlama daha da kötü olursun testo vuruyor tavana ağırlık kaldırdıkça tabii başlarda olmaz iyi ağırlıklarda farkettiriyor
  • quote:

1-2 oda kendimi dehlemeye çalışıyorum. iş güç yok malesef acı gerçek.dalga gecilmesın

dalga geçilmez hocam
    günde 12 posta atıp lanetlenen adam konu açmıştı bir ara.Alnında anormal sivilceler çıkmıstı

Benimde işim gücüm yok,uğrasacak birşey olmayınca istemesede yapıyorum.Kız düşkünü de değilim,çok umursamam.
  • Şapı bilmemde spor yapacaksan cardio yap eğer ağırlığa girersen daha çok yaparsın bodye başlayınca vücut daha fazla testosteron salgılıyor 2 yapacaksan 3 yaparsın
  • quote:

marge:Hocam, eğer işin bittikten sonra abdest almazsan günah olur. AMA toplumda öyle bir baskı var ki günah diye biliniyor.

zaten yaptıktan sonra hemen banyoya gidiyorum hocam zaten
  • aynen.onun dışında günah diyen dindar değil yobazdır ama elin verdiği bi farklı be.
  • Ne değişik insansın sen yaa

17 yaşında şap mı kullanılır

• bal ye mesela , sonra harnup pekmezi ye bunlar senin ilacın.soruna gelince şap işe yaramıyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 25 Temmuz 2013; 3:54:53 >
  • Git inşaatta felan çalış, yaşadığın yerde varsa fındık topla.
    Yorgunliktan eline almak istemezsin bile.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.