Merhaba arkadaşlar. Bir İngilizce konuşma platformunda (the cowboy english) öğretmenlik yapmaya hak kazandım fakat web sitesi üzerinden bir sözleşme imzalayıp (mouse ile çizerek imza atılıyor bildiğin) kimliğimi göndermemi istiyorlar. Açıkçası ben buna pek yanaşmadım çünkü imzamın başka birinde olmasını istemedim. Sizce kuşkularım yersiz mi yoksa iyi ki imzalamadın mı dersiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizce imza atsam sorun olur mu
-
-
kanka iş hayatındaki başarını kadınlar üstünde kullabilsen playboy gibi geziyordun şuan
-
Merhaba Hocam,
İmzandan ziyade kimliğini göndermeyi dert et bence... İmza dediğin nedir başka türden uydurma bir imza atarsın, zaten mouse ile imzanın geçerliliği olmaz, o fikir kimden çıkmışsa kafası pırıl pırıl.
Site hakkında olumsuz bilgilere ulaşamadım Google Haritalar üzerindeki yorumlara göre: https://www.google.com/maps/place/The+Cowboy+English/@39.9116684,32.81235,15z/data=!4m6!3m5!1s0x14d34f0d07af8f03:0x6e8430e2fd8de11e!8m2!3d39.9116684!4d32.81235!16s%2Fg%2F11p5mk9pbd?sa=X&ved=1t:2428&ictx=111&entry=tts
O site özelinde söylemiyorum, kimliğini göndereceksen dikkat et, gerekirse bazı yerleri gizle. Fotoğrafına da denk getirmek kaydıyla, "XYZ sitesi için 18/3/2024 tarihinde ABC üyeliği için paylaşılmıştır." benzeri bir filigran yaz ki kullanamasınlar başka yerde...
-
Bilgi için çok teşekkürler hocam, hiçbir bilgi göndermemeye karar verdim. Durduk yerde riske atmayalım bilgileri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim Hocam. Biraz araştırdım bu şirketi, öyle gizli kapaklı çevrilen bir iş yok gibi, yani kayıtları var sistemde, bana güven verdiler. Yine de karar senin hocam, yanlış anlaşılmasın.
Unvan: WE TEKNOLOJİ LİMİTED ŞİRKETİ
Kuruluş Tarihi: 07-05-2020
Firma Durumu: Aktif
Mersis No: 0800103915700001
Vergi Dairesi / No: ÇANKAYA VERGİ DAİRESİ / 8001039157
Ticaret Sicil No / Dosya No: 445270
Firma Türü: TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
Ticaret Sicili Müdürlüğü: ANKARA TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
Toplam Sermaye: 1000000,00 TL
Firma Adres Bilgisi: KIZILIRMAK MAH. DUMLUPINAR BUL. NEXTLEVEL BLOK NO: 3A İÇ KAPI NO: 10 ÇANKAYA / ANKARA
Elektronik Tebligat Adresi: 25898-99124-80638
Şirketin Müdürü olarak SERKAN HANCIOĞLU ismi var, Linkedin adresi: https://tr.linkedin.com/in/serkanhancioglu
-
Çok teşekkür ederim uğraşmışsınız o kadar. Bu işsizlikte para kazanmak açısından güzel olurdu ama çok kararsız kaldım imza istemeselerdi iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, sadece imza konusunda tekrar edeyim,
Elle ile atılan imza "ıslak" olursa geçerlidir. Çünkü ancak o zaman adli belge inceleme uzmanı tarafından incelenip gerçekten sana ait olup olmadığı anlaşılır, kalemi ne kadar bastırdın, ne kadar bekledin, mikroskop altında asla gözümüzle anlayacağımız boyutta izlerle anlaşılıyor.
Diğer duyduğumuz E-imza ise o bambaşka bi olay, dijital bir anahtarla oluyor, imzalayacağın metne göre farklılık gösteren karışık karakterler ekliyorsun, matematiksel bir fonksiyonla doğruluğu teyit ediliyor, yani özetle normal elimizle çizdiğimizle alakası yok.
Mouse'u tutarak imza atmak, Paintte karalamak gibi hiçbir geçerliliği yok. Halen rahatsızlık duyuyorsan alalade at, zaten istesen de elinle atmış gibi olamazsın, savunman bile hazır.
Onlar belli ki formaliteden istiyorlar. Nedir ki işte imzanız elimizde, bu şartları kabul ettiniz tarzı. O firma aslında SMS ile doğrulama alabilirdi, demek o altyapıyı henüz sağlayamamış, bunu düşünmüş... Kendi bileceği iş. Önemli olan o şartları iyice okuyup anlamakta kabul etmekte ve saklamakta fayda var.
Not: Bahsi geçen site için demiyorum, genel paylaştım. Üye olmak size kalmış her zaman.
-
sağolun hocam tekrardan durum anlaşılmıştır
-
Reisim 6.0 ielts ile nasıl ingilizce öğreteceksin
-
Salla gitsin bir imza. Mesele değil. Firma güvenilir değilse kimliğini gönderme.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X