Şimdi Ara

Saphhire Vapor-x hd4870 2gb 256 bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu ekran kartını yeni aldım yalnız birkaç sorum olacak. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Öncelikle psu dan ekran kartına 2x6 pin lik PCI-E power kablous giriyor. Tek kablo takınca ekran görüntü vermiyor. İkisini birden takmak gerekli. Tek takılı olunca sogutma sistemi sanki daha iyi ve fan daha sesli çalışıyor. Ama 2 kabloyu takınca görüntü geliyo, ısınma artıyor ve fan nerdeyse sessiz çalışıyor. psu 730 watt raidmax hybrid, anakart Asus P7P55D Pro P55. Bu olan durum acaba normalmi, araştırdım ama cevap bulamadım. Ekran kartının teknik bilgilerinde evet 2x6 pinlik power takılıyor diyo ama sanki bi gariplik var gibi.

Teşekkürler.

• Sen gereken kabloları tak 2x6 pin olarak daha sonra da fan hızını ayarla.
  • zaten 2 tane 6 bin muhakkak takacaksın sorun biraz tuhaf olmuş? Tek kablo takınca ekran görüntü vermiyor. İkisini birden takmak gerekli. Tek takılı olunca sogutma sistemi sanki daha iyi ve fan daha sesli çalışıyor Ama 2 kabloyu takınca görüntü geliyo, ısınma artıyor ve fan nerdeyse sessiz çalışıyor ....yani:???zaten dogrusu bu değil mi?
  • Yani evet haklısınız, çalışıyor ise sorun ne demekte. Ama ısınma aşırı artıyor etrafındaki sogutma bloklarında. vede psu dan 1 PCI-E kablo çıkıyo, ucu 2 ye bölünük halde, herhangi bi uyarı yok kartın üzerinde. Dedim yakmayalım kartı :)
  • Hocam sorun tam olarak nerde?
    Yani demek istediğim kart üzerinde kaç adet güç girişi varsa hepsini takmak zorundasın.
    Zaten takmıyor olusun asıl garip... Bir de tekini taktıgımda görüntü gelmiyor demişsin e bundan doğal ne olabilir ki zaten.
    Sen ikisini tak, öyle kullan. Varsa eğer sorun donanımsal ya da yazılımsal yardımcı olunur, ama sen kendin sorun yaratıyorsun tek güç girişi bağlayarak haberin olsun yazık karta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Vayvalak -- 30 Nisan 2010; 11:31:23 >
  • Asıl sorun kartın sogutma bloklarını ısınma idi. Sanırım catalyst kurup fan hızını ayarlamam bu sorunu aşacak gibi. Bu yüzden kartı test edemedim vantage ile. Yakmaktan korktum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ministry -- 30 Nisan 2010; 11:38:36 >
  • O karta birşey olmaz, siz takın kabloları, 100dereceye kadar stabil çalışır o, fan hızınıda otomatik ayarlar kartın kendisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütün cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.