Şimdi Ara

saphire 4670 alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sorun olmazsa bu hafta sonu saphire hd 4670 alıcam üstüne de 1gb daha ram ilave edip sitemim ile oyun oynamak için 1- 1.5 yıl daha idare edicem
    kart ek güç girişi istemdediğinden ve düşük güç tüketiminden beni cezvetti sizce bu kartı alırsam 2010 a kadar oyunları 1024*768 çözünürlük ve herşey high detayda oyanayabilirmiyim?

önerilerinizi ve cavaplarınızı bekliyorum...

• selam ben aldım testlerimide bulabilirsin konu başlığım altında.

http://forum.donanimhaber.com/m_27277108/tm.htm

4670 süper, ben HIS aldım çok memnunum.
  • İceq 4670 almak daha mantıklı olur bence.

Onu bulamazsanız da powercolor alın derim.Sapphire son seçeneğiniz olsun.Şimdiye kadar yurtdışı forumlarda okuduğum yorumlar istisnasız bu yöndeydi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: daredevil_123

arkadaşlar bi sorun olmazsa bu hafta sonu saphire hd 4670 alıcam üstüne de 1gb daha ram ilave edip sitemim ile oyun oynamak için 1- 1.5 yıl daha idare edicem
    kart ek güç girişi istemdediğinden ve düşük güç tüketiminden beni cezvetti sizce bu kartı alırsam 2010 a kadar oyunları 1024*768 çözünürlük ve herşey high detayda oyanayabilirmiyim?

önerilerinizi ve cavaplarınızı bekliyorum...

Öyle bir düşüncen varsa senin için önerebileceğim en mantıklı opisyon Play Station 3 olacaktır ...
  • arkadaşlar ben eksadan almayı düşünüyorum ve exa da sapphire 4670 var performans olarak ne kadarlık bir fark var ki his ıceq ile

ve dolar için sıkıntım olmaz çünkü elimde dolar olduğu için dolar 2 ytlye de çıksa benim için sorun olmaz
  • quote:

arkadaşlar ben eksadan almayı düşünüyorum ve exa da sapphire 4670 var performans olarak ne kadarlık bir fark var ki his ıceq ile

ve dolar için sıkıntım olmaz çünkü elimde dolar olduğu için dolar 2 ytlye de çıksa benim için sorun olmaz

Exa da HIS de var, hem de 2 tane.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rally08

quote:

arkadaşlar ben eksadan almayı düşünüyorum ve exa da sapphire 4670 var performans olarak ne kadarlık bir fark var ki his ıceq ile

Exa da HIS de var, hem de 2 tane.

oyunlarda kaç fps fark eder (ayrıca saphhire de kötü bi marka diil sanırsam çünkü saphire markasını çok duydum ama aralarında bariz bi fark varsa onu alıyım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bide di şey daha sorucam aklıma çok takıldı

hd 4670 slotu pci-e x16 2.0 yazıo
    benimki de pci-e x16 yazıo ama 2.0 yazmıo bi sorun teşkil eder mi ?
  • etmez kacırma bence
  • HD4670 çok iyi seçim. Bence 2 sene götürür. AMD 79 Usd olarak lansman fiyatı belirledi fakat bu duyulan fiyatlar yurt dışında doğrudan
    üreticiden mal alan retailer-e tailer lar için belirlenmiş; onlar da bile bu fiyat olmamıştır.
    Malum krizden dolayı nakliye masrafları arttığı gibi bizim ülkemizde üreticiden distribütöre ordan da satış noktasına gidiyor. 2 makas var.
    Fiyatların kısa vadede düşeceğine inanmıyorum.
  • HD4670 çok iyi seçim. Bence 2 sene götürür. AMD 79 Usd olarak lansman fiyatı belirledi fakat bu duyulan fiyatlar yurt dışında doğrudan
    üreticiden mal alan retailer-e tailer lar için belirlenmiş; onlar da bile bu fiyat olmamıştır.
    Malum krizden dolayı nakliye masrafları arttığı gibi bizim ülkemizde üreticiden distribütöre ordan da satış noktasına gidiyor. 2 makas var.
    Fiyatların kısa vadede düşeceğine inanmıyorum.
  • http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2443

gigatekde powercolor 96$

üstelik zeroterm fanlı overclock edilmiş modeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: yildize

etmez kacırma bence

yani pci0e 2.0 olması sorun olmaz mı diyosunuz bu konunun üstüne düşmemin sebebi ekran kartını her zaman değiştirmeyeceğimden bir sorun
    ile karşılaşmak istemememdir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yildize

etmez kacırma bence

yani pci0e 2.0 olması sorun olmaz mı diyosunuz bu konunun üstüne düşmemin sebebi ekran kartını her zaman değiştirmeyeceğimden bir sorun
    ile karşılaşmak istemememdir

arkaadaşlar yrn ekran karetını alacağım için tekrar size sormak istiyorum ekran kartının pci-e 2.0 olması bi farklılık yaratır mı?
  • hayır arkadaşım bende hd3850 vardı ve anakartım pci express 2.0 desteklemiyordu ama gayet performanslı bir şekilde kullandım kartı.
    HD4670'de sorun hiç bir fark yaratmaz. O kart pci express 2.0 ın vaadettiği bant genişliğini tam anlamada kullanamaz zaten.
  • hocam işine karışmak gibi olmasın ama neden 4670? ucuz desen üstüne 20-30 dolar ekle 4830 al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

hocam işine karışmak gibi olmasın ama neden 4670? ucuz desen üstüne 20-30 dolar ekle 4830 al bence

gönül isterdi hd 4850 almak ama güç kaynağımı değiştirmem gerekio o yüzden beni 1 - 1.5 yıl idare etsin diye bu kartı alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.