Şimdi Ara

Saphire X850XT De Atitool u kurunca bir çınlama başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bahsettiğim gibi atitoolu kurmadan önce bu çınlama yok fakat atoolu kurunca başlıyor bir çınlama bunu nasıl keebilirim fan hızlarını değiştirmem rağmen halen çınlamadan kurtulamadım yardım please

• quote:

Orjinalden alıntı: KuSMuGh

Arkadaşlar bahsettiğim gibi atitoolu kurmadan önce bu çınlama yok fakat atoolu kurunca başlıyor bir çınlama bunu nasıl keebilirim fan hızlarını değiştirmem rağmen halen çınlamadan kurtulamadım yardım please

bu benımde basıma gelmiştı yanlız tam olarak nasıl cozuldu bende anlamadım ben hem trixx kendı oc prosu yani hemde atıtool u kullanıyordum sanırım trixx ı kaldırmam etkılı oldu sendede ıkı oc prosu varsa bırını kaldır ve oyle dene fanın donusunden kaynaklanıyor fanın guç kablosunu soktugumde ses kayboluyordu

yada atıtoolun baska bır versyonunu yukle belkı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 18 Ağustos 2006; 22:33:54 >
  • Hayır hayır şimdi attolu kurdum onda da yapıyo.Bende önceden trixle birlikte çalıştırdım ama sonra bu sesi duyunca kaldırdım belki kesilir die, ama nafile halen devam ediyor.Bu sesten kurtulmak için ne yapıcam anlamadım gitti
  • ben çıldırmıştım kartı iadeye bıle goturmeye kalktım yanlız yuksek devırde yapmıyordu dusuk devırde yapıyordu bıkaç gun ıdare et bakalım belkı kendı kendıne hallolur .. atıtooluda kaldır yenıden kur ??
  • Arkadaşım şöle söliim her şeyi denedimtrixi kurdum yine yapıyodu kaldırdım. atitoolu kurdum aynen seste bir değişme olmadı onu da kaldırdım şimdi de atitraytoolu kurdum ama nafile bunda da yapıyor herhalde bana ati silencer yolu gözüküyo gibim geliyo bana ama başka bir çare olsada fena olmas sanırım şu anda fiyatı hakkında bir bilgimyok silencerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuSMuGh

Arkadaşım şöle söliim her şeyi denedimtrixi kurdum yine yapıyodu kaldırdım. atitoolu kurdum aynen seste bir değişme olmadı onu da kaldırdım şimdi de atitraytoolu kurdum ama nafile bunda da yapıyor herhalde bana ati silencer yolu gözüküyo gibim geliyo bana ama başka bir çare olsada fena olmas sanırım şu anda fiyatı hakkında bir bilgimyok silencerin

sen bılırsın o fan zaten traktör gibi Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2) muhteşem %100 de bıle fansesı duyamıyorsun kesınlıkle tazsiye edrim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.