Şimdi Ara

Şapka bana yakışmış mı [ssli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şapka bana yakışmış mı  [ssli]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben beğendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusucam yemin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

kusucam yemin ediyorum

Ya inş 500 600 + alırsın sende rahatla bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şapka iyide tip fail gibi birazcık Esenyurt birazcık Bağcılar kekolarına dönmüşsün

• Hocam esrardan hapishaneye girip 2 ayda koğuş ağası olup ceza indirimi alıp 1 yılda dışarı çıkıp, müteahhit olup karadenizde inşaat şirketi kurup malzemeden çalan daha sonra yankesiciler tarafından tehdit edildikten sonra 3 yankesiciyi de emerek geberttikten sonra kilise mezarlığına defnedip, işlerde anlaşmazlık çıkaran mahalle muhtarının posta kutusuna domuz boku bırakan, Rus mafyasını tehdit edip mahalledeki kekolarlarla Rus mafya diye Rus turiste saldırıp tutuklanmadan önce 20 li prezerlatif e 40 lira isteyen kazıkçı hüsamettinin aracını dinamit ile patlatan bir tip var sende hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonelizm -- 16 Mayıs 2017; 11:7:15 >
  • Mr steal your girl gibisin.. Çok yakışmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burası bağcılar welkum to cehennem tatatatatatatatataa
  • sende tam dizi oyuncusu tipi var prison break başvursaydın t bag rolünü garantilerdin

• çok yakışmış karşim kız olsam ilk sana o derece
  • ya ben şimdi anlamadım çıkarıyımmi şapkayı diosunuz kötümü
  • Bence çıkar bi de ters takmayı dene

• quote:

Orijinalden alıntı: PeacefulBoy

Hocam esrardan hapishaneye girip 2 ayda koğuş ağası olup ceza indirimi alıp 1 yılda dışarı çıkıp, müteahhit olup karadenizde inşaat şirketi kurup malzemeden çalan daha sonra yankesiciler tarafından tehdit edildikten sonra 3 yankesiciyi de emerek geberttikten sonra kilise mezarlığına defnedip, işlerde anlaşmazlık çıkaran mahalle muhtarının posta kutusuna domuz boku bırakan, Rus mafyasını tehdit edip mahalledeki kekolarlarla Rus mafya diye Rus turiste saldırıp tutuklanmadan önce 20 li prezerlatif e 40 lira isteyen kazıkçı hüsamettinin aracını dinamit ile patlatan bir tip var sende hocam.

Yani olmamış mı diyosun

• çok tatlı yha

• Once kustum sonrada gozlerimi cikardim yuvalarindan, bunuda koru korune yaziyorum,
  • Hava savunma sistemlerini çözdüm. Ateş etsen yön değiştirir derler ya o mantıkla işliyor heralde

• atın herhangi bir bölgesine konmuş kelebek gibi aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.