Bu ekran kartı pes 2012 oynarken 1-2 dakika içinde pc donup kalıyor, sistem athlon ll x3 ve 2 gb ram .. rami 4 yapıp denedim gene bir şey değişmedi, kendi ekran kartımı taktım hd 5770 onda bir sıkıntı olmamış .. aralarında ciddi farklar var mıdır performans olarak .. bu arada oyun ayarlarında düşük seviyeleri seçsekte gene takılmalar oldu.. ekran kartı yetersiz mi yoksa sorunlu mudur ? fikir ve önerilerinizi bekliyorum ...
kendi kartım 5670 de olabilir net hatırlamıyorum ..
Kart çok ısınıyor olabilir içini açıp bir toz temizliği+macun yenilemesi yapın.
Birde driver problemi olabilir AMD'nin muhteşem driverları sağolsun böyle garip şeyler olabiliyor
Sıcaklıktan kaynaklanıyor bence bir temizleme yapın , macun yenileyin.Zaten HD 4670'e driver kesildi muhtemelen sıcaklıktandır.
quote:
Orijinalden alıntı: amigo1997
Sıcaklıktan kaynaklanıyor bence bir temizleme yapın , macun yenileyin.Zaten HD 4670'e driver kesildi muhtemelen sıcaklıktandır.
Temizlik yaptım , macuna bakmadım .. 1-2 dakikada ısınır mı ki ?yada ekran kartı ciddi olarak yetersizmidir .. olmadı yeni bişe bakalım ..
Bir de anakartta pci express 1.6 2.0 desteği var .. yeni kartlarda yazan 2.1 çalışır mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: elel
Bir de anakartta pci express 1.6 2.0 desteği var .. yeni kartlarda yazan 2.1 çalışır mı ?
çaLIŞIR....
EKRAN AKRTI İSİNIYORDUR... BELKİ FANI ÇALIŞMIYORDUR KONTROL EDİN....
çaLIŞIR....
EKRAN AKRTI İSİNIYORDUR... BELKİ FANI ÇALIŞMIYORDUR KONTROL EDİN....
Tşekkürler bir kontrol edeyim ... olmadı yeni birşeyler bakarız ..
Bende 512mb ı var aynı markanın aynı modeli. Kart sıkıntısız oynatıyor bende uygun ayarlarda. Fakat normalde ısınan bir kart o yüzden fana ve macuna dikkat...
quote:
Orijinalden alıntı: weneorn
Bende 512mb ı var aynı markanın aynı modeli. Kart sıkıntısız oynatıyor bende uygun ayarlarda. Fakat normalde ısınan bir kart o yüzden fana ve macuna dikkat...
Fan çalışıyor, macun az gibi duruyor ama ... 1-2 dakika da donması gene bana mantıklı gelmiyor .. birde macun deneyelim olmadı ..
quote:
Orijinalden alıntı: elel
quote:
Orijinalden alıntı: weneorn
Fan çalışıyor, macun az gibi duruyor ama ... 1-2 dakika da donması gene bana mantıklı gelmiyor .. birde macun deneyelim olmadı ..
Macun az olmalı zaten çok ince bir şekilde her yere yayılmış biçimde sürülmüş olması gerek Bir driver güncellemeside yapın aynı kart ile çok fazla driver hatası aldığımı biliyorum ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme