Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sapphire 4Gb Rx 470 Mining (satıldı) Satın Al 6 Mart 2021 22:10 1 1 Sapphire 4Gb Rx 470 Mining (satıldı) MerhabalarSapphire 4gb rx 470 Mining Edition ekran kartım satılıktır. Kartta herhangi sıkıntı yoktur. Benden önceki arkadaş sırf oyun oynamak için kullanmış. Mining edition olduğu için de illaki mining yapılmıştır geçmişinde.Kartın tek çıkışı var, DVI-D çıkışı. Bendeki HDMI dönüştürücü girmiyor diye, DVI üzerindeki Analog plastiği delinmiştir. Çalışmasına hiç bir etkisi yoktur.Samsun/Çorum elden teslim. Samsun/atakum'da evimde deneyip satın alabilirsiniz.Diğer illere önce havale, sonra kargo yaparım. PTT kargo ile haftaiçi gönderim yapamıyorum, sebebi işyeri saatim ve PTT çalışma saatleri olduğundan. PTT ile cumartesi gönderim yapabilirim.Furmark Stres testinde 63°C sıcaklığı geçmemektedir. 1 saatlik DOTA2 sonrasında da 55 dereceyi geçmemiştir. Termal macununu MX-4 ile yeniledim, soğutucu tabanı ise önce 800'lük sonra da 2500'lük zımpara ile zımparalanarak hem pürüzler azaltıldı soğutma perfonmansı arttırıldı, hem de parlak/güzel bir görünüm elde edildi. Furmark testini ekledim. Bir adet vidası kaybolduğu için, oraya uygun başka bir takılmıştır.Güç kaynağı için de, bu ürünü aratan, talip olan herhalde durumu biliyordur. Standart (95 watt) güç çeken bir CPU sistem ile, en az 450 watt continiues, 500 watt Peak kaliteli/markalı psu (güç kaynağı) lazımdır. 8 Pin güç girişi istiyor.Referans isteyen: ironblood19' u aratsın.Not: Dijital girişli (dvi-display port-hdmi) bir monitörünüz olmalı veya aktif (dvi-d to vga) dönüştürücü ile görüntü alabilirsiniz. DVI-D' de analog görüntü çıkışı olmadığı için DVI=>VGA kablo ile görüntü alamazsınız.Not2: Sapphire 8 gb Rx 480 kutusu ile gönderim yapacağım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1599 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Arızalı Acer Aspire 5943g anakart, 5943g soğutucuları Samsunda Laptop, Masaüstü Temizlik/Bakım/Donanım Değiştirme Gigabyte B760m DS3H DDR4 (3-4 aylık) Anakart S23 Ultra ile takaslık, Beyaz 256 gb S23 TR cihaz