Şimdi Ara

Sapphire 5700 XT Pulse Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kararsızım bu kadar beklemişken memnun kalacağım uzun süre kullanabileceğim kalitede bir kart almak istiyorum. Sapphire Pulse bunu karşılayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgknCtn

Çok kararsızım bu kadar beklemişken memnun kalacağım uzun süre kullanabileceğim kalitede bir kart almak istiyorum. Sapphire Pulse bunu karşılayabilir mi?
    Is gorur. Zaten tr garanti de var
  • DOLAR 5.2 ,5.0 E DE DÜŞEBİLİR onu kestiremezsin . Senin bileciğin iş voltaj düşürünce performans düşmeden sıcaklıkla makul oluyorsa al. Yoksa git düz 5700 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrowbarG0d

aynen gelmiş linkini atayım kartın
    yukko.com
    Sapphire RX 5700XT Pulse 8GB GDDR6 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11293-01-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-5700xt-pulse-8gb-gddr6-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11293-01-20g/50171180?pid=10189251
    Ne yaptınız hocam aldınız mı siz de custom bekliyordunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: DgknCtn

Çok kararsızım bu kadar beklemişken memnun kalacağım uzun süre kullanabileceğim kalitede bir kart almak istiyorum. Sapphire Pulse bunu karşılayabilir mi?
    Kalite istiyorsanız pulse kartı aklınızdan silin hiç görmemiş gibi yapıp birkaç model daha çıkmasını bekleyin gigabyte oc modeli çıkmıştı en son biraz sabır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Kalite istiyorsanız pulse kartı aklınızdan silin hiç görmemiş gibi yapıp birkaç model daha çıkmasını bekleyin gigabyte oc modeli çıkmıştı en son biraz sabır derim.

Alıntıları Göster
    Bu hafta içi yeni modeller satışa sunulur mu acaba benim niyetim powercolor ancak hiç sanmıyorum bu hafta geleceğini
  • DgknCtn D kullanıcısına yanıt
    Evet o sorunun kesin bir cevabı yok malesef ama bekleyin zaten sürücülerde tam oturmadı 5700 kartlar için beklemek her yönden iyi.
  • quote:

Evet o sorunun kesin bir cevabı yok malesef ama bekleyin zaten sürücülerde tam oturmadı 5700 kartlar için beklemek her yönden iyi.
    Hocam bayadır bekliyorum şehir dışında okuyorum 2hafta sonra gideceğim gitmeden hallediyim bi bakayım sisteme istiyorum. Bi yandan da 2070 Gaming Z ya da Rog Strix alasım var çok can sıkmaya başladı bu bekleme süreci..
    Hepsiburadada sapphire rx5700 xt versiyonu 2500 tlyken aldım ben, 15 gün iade sürem boyunca bekleyeceğim 15 gün daha uygun bi custom çıkmazsa iade etmeyip 2500 tlye aldığım referans kartımla mutlu mesut yaşayacağız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lnxintürevi

Hepsiburadada sapphire rx5700 xt versiyonu 2500 tlyken aldım ben, 15 gün iade sürem boyunca bekleyeceğim 15 gün daha uygun bi custom çıkmazsa iade etmeyip 2500 tlye aldığım referans kartımla mutlu mesut yaşayacağız artık
    Gayet mantıklı hareket etmişsiniz hocam kutuyu açsanız bile iade kabul ediliyor değil mi
    Bilmiyorum hocam daha tecrübeli biri varsa o bilgilerini aktarırsa iyi olur, fakat zaten kartın kutusunu daha açmadım monitör eksik hala sistemde ona da bakınmaya devam ediyorum bir yandan. Kutuyu açma riskine girmedim. Eğer ki custom almayacak olursam forumda birkaç arkadaşın yazdığı şekilde undervolt yaparak kullanacağım, bu arada nasıl yapılır ne edilir pek bir fikrim yok açıkçası bunun rehberi olan bir konu var mıdır acaba, kolay birşeye benziyor.
    Zor durum 2070 in kaliteli versiyonlarını almak istiyorsunuz ama 5700xt varken o kartlara 3.800TL vermekte mantıklı değil sizin almanız gereken 2 model var bence Msi 5700XT Gaming X yada 5700XT Strix.
    Siz gidip gelin bence.
  • quote:

Zor durum 2070 in kaliteli versiyonlarını almak istiyorsunuz ama 5700xt varken o kartlara 3.800TL vermekte mantıklı değil sizin almanız gereken 2 model var bence Msi 5700XT Gaming X yada 5700XT Strix.
    Siz gidip gelin bence.
    Umarım gitmeden hallolur
  • Lnxintürevi L kullanıcısına yanıt
    Untervolting basit birşey. Hem msi aftwerburner yada Wattman üzerinden yaparsınız. 2500Tl ye uzun süre Custom Model görmek zor olacak gibi. En azından 1-2 ay tabiki. Custom Model hertürlü kafa rahatlığı demekti ama tabiki fiyat da önemli. Stok Rx 5700 XT fiyatına göre çok iyi performans gösteriyor. Tr de en ucuz 2070 3400Tl diye hatırlıyorum
  • 3000-3100 e ventus ile giganın giriş seviyleri satıldı
    Referans kart aldım sıkıldım beklemekten hb indiriminde siparişi verdim pazartesi teslim alırım kartı çok bekletti malesef
  • ben de rx 5700 aldım indirimden 2000tl'ye. Ufak bir undervolt ile yaklaşık 12 derece civarı sıcak düştü. Undervolt öncesi 85'lere vuran sıcaklık uv sonrası 70-75 arası gezdi hep. ayrıca referans tasarım kart asla sesli değil, fanı %50 olarak ayarlarsanız biraz hissediliyor o kadar, %45'lerde falan hiç duyulmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrowbarG0d

Referans kart aldım sıkıldım beklemekten hb indiriminde siparişi verdim pazartesi teslim alırım kartı çok bekletti malesef
    Güle güle kullanın hocam
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: almamater

ben de rx 5700 aldım indirimden 2000tl'ye. Ufak bir undervolt ile yaklaşık 12 derece civarı sıcak düştü. Undervolt öncesi 85'lere vuran sıcaklık uv sonrası 70-75 arası gezdi hep. ayrıca referans tasarım kart asla sesli değil, fanı %50 olarak ayarlarsanız biraz hissediliyor o kadar, %45'lerde falan hiç duyulmuyor.
    Siz de güle güle kullanın hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.