Şimdi Ara

Sapphire 5700 XT Pulse Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese, sistemimin tüm bileşenleri hazır 5700XT için custom tasarımları bekledim ve gün içinde Sapphire Pulse sipariş etmeyi düşünüyorum. İncelemeleri ve karşılaştırmaları izledim ancak pek bilgi edinemedim anlayamadım. Bu kart uzun vadede iş görür mü memnun kalır mıyım? Bana yardımcı olur musunuz?

• DgknCtn D kullanıcısına yanıt
    D DgknCtn demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: DgknCtn

Forumda bir arkadaş sorun yaşamış sanırım yeşil ekran hatasıyla karşılaşmış bu sebepten biraz çekiniyorum

Alıntıları Göster
    Haklisin tum sapphire 5700xt ler yesil ekran verip kullanilamaz hale gelebilir.

Alma.
  • Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Evet
    Forumda bir arkadaş sorun yaşamış sanırım yeşil ekran hatasıyla karşılaşmış bu sebepten biraz çekiniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgknCtn

Alıntıları Göster

Alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Alma.

Alıntıları Göster
    Ters cevap vermene gerek yok yardımcı olmak isteyenlerden yardım istedim konuya cevap yazmak zorunda değilsin
  • Büyük ihtimal sürücü hatasından kaynaklanıyordur. Yeşil ekran pempe ekran sorunları genellikle amdnin çıkan kartlara verdiği ilk sürücülerde yaşanan problemlerdi. Ben de rx580de ilk aldığım zaman 4k çözünürlükte yaşıyordum. Sonraki sürücülerde bu sorun ortadan kalktı.

İyice araştırıp tercih edebilirsiniz veya diğer markaları da bekleyip fiyatlara bakabilirsiniz. Diğer konularda da tartışıldığı üzere şuan için fan tasarımı dışında bir sorunu yok görünüyor. Ses ve sıcaklık sorununa da youtubeda çözümler üretilmiş gibi duruyor.

Aceleniz yoksa diğer markaları bekleyin. Fiyat farkı çok olursa standart kartı alırsınız.
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil bir cozum bulmuslar link paylasabilirmisiniz
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/sapphire-rx-5700xt-referans-incelemesi--139680722-1
    Bu sayfayagöz gezdirin hocam bir youtube vidyosu bulacaksınız ayrıca inceleyen arkadaşın güzel undervolt denemeleri mevcut sıcaklığı 10derece düşüren fikir alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Büyük ihtimal sürücü hatasından kaynaklanıyordur. Yeşil ekran pempe ekran sorunları genellikle amdnin çıkan kartlara verdiği ilk sürücülerde yaşanan problemlerdi. Ben de rx580de ilk aldığım zaman 4k çözünürlükte yaşıyordum. Sonraki sürücülerde bu sorun ortadan kalktı.

İyice araştırıp tercih edebilirsiniz veya diğer markaları da bekleyip fiyatlara bakabilirsiniz. Diğer konularda da tartışıldığı üzere şuan için fan tasarımı dışında bir sorunu yok görünüyor. Ses ve sıcaklık sorununa da youtubeda çözümler üretilmiş gibi duruyor.

Aceleniz yoksa diğer markaları bekleyin. Fiyat farkı çok olursa standart kartı alırsınız.
    Hocam çok sağolun bilgilendirme için ancak sanırım referans tasarımı sorduğumu düşündünüz ben şu modeli sormuştum.

Sapphire 5700 XT Pulse Alınır mı?

• minigcilerin en uzak durduğu model pulse
  • minigci nedir?
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

• "Mining" "minig" yazınca anlamadım bir an. Niye uzak duruyorlarmış Pulse modelinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 25 Ağustos 2019; 14:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

"Mining" "minig" yazınca anlamadım bir an. Niye uzak duruyorlarmış Pulse modelinden?
    şimdi fark ettim yav 3 klavye birden kullanınca böyle olabiliyor. ev, iş, laptop flana derkene

muhtemelen performans (OC) çok cacıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 25 Ağustos 2019; 14:45:15 >
  • Yukkoda suan vsr 3300 lira
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    aynen gelmiş linkini atayım kartın
    yukko.com
    Sapphire RX 5700XT Pulse 8GB GDDR6 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11293-01-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-5700xt-pulse-8gb-gddr6-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11293-01-20g/50171180?pid=10189251

• Anlayamıyorum 9 dolar fazla olan kart nasıl 3300 lira oluyor kafayı yiyeceğiz bu gidişle
  • Durup durup konu açıp kart almak için çıldıran yolmak için tabiki. Bekle 2-3 ay düşek o kartların fiyatları vegalar düşmedimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Durup durup konu açıp kart almak için çıldıran yolmak için tabiki. Bekle 2-3 ay düşek o kartların fiyatları vegalar düşmedimi.
    Dolar yükselebilir arada sıkıntı o, en sonunda referans tasarımı alıp uv yapıp geçeceğim, 9 dolar fiyat farkı tr de 300 400 lira birden vuruyorsa almam bu kadar basit, 3600 tl ne bi anlam verebilsem referansı 2500 tlye sattılar zaten keşke alsaydım direk
  • 3000 lira amazon urunu. Bence yukko alinir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.