Şimdi Ara

Sapphire 5850 Toxic Satılık 200TL Yeni Fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 TL ye bana satın tartışma burada kapansın
  • güzel kart iyi satışlarhocam
  • 200'e ver. satış kapansın.
  • 220TL istiyorum dostum garantisi bitmiş olana
  •  Sapphire 5850 Toxic Satılık 200TL Yeni Fiyat

https://store.donanimhaber.com/91/4c/f4/914cf44a8729825fd04737bdd36adcb4.jpg
    Sapphire 5850 Toxic ve Asus GTX670 DC2
    Toxic böyle bir kart

Sapphire 5850 Toxic Satılık 200TL Yeni Fiyat

https://store.donanimhaber.com/35/3a/8c/353a8cbc3c455a5bf9d57890b45a8c7e.jpg
    Asus GTX670 DC2 bence iyi GTX670 ve f/p olarakta ust seviyede en iyi kart

• Kartlar kıyak orta halli bir pc 3 sene sırtında taşır 200 tl bencede çok iyi fiyast 250 nin üstüne az kendini sıkıp 100 tl koydunmu işin boyutu değişir ama 200 100 tl koyarsan 300 olur sınırda kalır...Biraz matematik oldu ama neyse...
  • ceymboy arkadaşımıza garantisi süren kart satılmıştır... Elden teslim edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 11 Aralık 2012; 12:42:27 >
  • Kart ilk günkü gibiydi,tertemizdi. Aldım eve geldim,bilgisayara taktığımdan itibaren sosyal hayatım bitti ne yapsam çatır çatır çalıştırıyor alet.
    İyi bir alışverişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceymboy

Kart ilk günkü gibiydi,tertemizdi. Aldım eve geldim,bilgisayara taktığımdan itibaren sosyal hayatım bitti ne yapsam çatır çatır çalıştırıyor alet.
    İyi bir alışverişti

TŞK Emre
  • pm
  • ASUS HD 5770 üzerine para vererek kartımı upgrade etmek istiyorum. İlgilenenler pm atabilir. (Ben pm atmıyorum çünkü kimin neyi neyle takas etmek istediği belli değil)
  • Küçük bir pazarlık olursa hemen alacağım sanal pazardan... numaram PM de var...
    hayırlı satışlar...
  • Hayırlı Satışlar Kartı kullanmyanlar yorum yapar ama ne kadar iyi bi kart oldgunu bilmek için kullanmak gerekir bide. 6850 Nerde bu kart nerde. Adamlar Referans karta 230 tl çekiyo 5850 6850 ki bu kartlara fiyat çok iyi.
    İyi o zaman bende yarın açsam 250 den ilan ooo çook bu çoook falan gibi yorumları duyar gibiyim. 2GB bendeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

Hayırlı Satışlar Kartı kullanmyanlar yorum yapar ama ne kadar iyi bi kart oldgunu bilmek için kullanmak gerekir bide. 6850 Nerde bu kart nerde. Adamlar Referans karta 230 tl çekiyo 5850 6850 ki bu kartlara fiyat çok iyi.
    İyi o zaman bende yarın açsam 250 den ilan ooo çook bu çoook falan gibi yorumları duyar gibiyim. 2GB bendeki.

Bir kartın referans tasarım olması önemli değil önemli olan marka değeri dir her marka aynı fiyata ürün satışı yapıyor mu referans tasarım dedğiniz kart için zamanın da 500 TL verdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

Hayırlı Satışlar Kartı kullanmyanlar yorum yapar ama ne kadar iyi bi kart oldgunu bilmek için kullanmak gerekir bide. 6850 Nerde bu kart nerde. Adamlar Referans karta 230 tl çekiyo 5850 6850 ki bu kartlara fiyat çok iyi.

Bir kartın referans tasarım olması önemli değil önemli olan marka değeri dir her marka aynı fiyata ürün satışı yapıyor mu referans tasarım dedğiniz kart için zamanın da 500 TL verdik

Bizde 650tl verdik dostum Toxic olduğu için... Asus DC2 Soğutma sistemine 180tl fazladan verdik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 24 Ocak 2013; 23:22:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

quote:

Orijinalden alıntı: c.staticxxx

quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

quote:

Orijinalden alıntı: c.staticxxx

quote:

Orijinalden alıntı: hacıveli

hayırlı satışlar hocam güzel kartlar ama fiyat konusunda daha esnek olursanız iyi olur kanaatindeyim şu zamanda 5000 serisi bi karta bu kadar kesin konuşmak cesaret işi yani sonuçta bu fiyatlara 6850 satılmakta ki sizinkiler toxic bile olsa yinede kurtarmıyor şahsımca ama alıcıya küçük bi indirim yaparsanız daha çekici olur amacım ilanı baltalama değil bildirma amacı gütmektedir

hd58.. serisinin devami hd69.. serisidir.
    hd68.... serisi ara modeldir. f/p urunudur. ati orda bi cakallik yapmistir. olaya vakif olmayan arkdaslar yanilirlar.

İşten anlıyan hemen belli oluyor

tesekkurler kardesim. hd5750 1gb mi satabilirsem karta talip olmak isterim.

Oke kardeşim...

kardesim HD5750 mi dedigim gibi sattim. kart satilmadiysa talibim. cep numarani pm atabilirmisin. arayim konusalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://imageshack.us/a/img405/4042/85448881.jpg

Results;
    AA=NO AA

Fakat yukarda aa=8x seçilmiş. Test bitmiş, ardından yukarısı 8x yapılmış. Şimdi bu yaptığınız insanları kandırmak değil midir?.

Sonradan işaretlediğini alttan bakmadanda anlamak mümkün, siz değişikliği yapınca başlamamış test sağda kuyruğa eklenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerogamer

http://imageshack.us/a/img405/4042/85448881.jpg

Results;
    AA=NO AA

Fakat yukarda aa=8x seçilmiş. Test bitmiş, ardından yukarısı 8x yapılmış. Şimdi bu yaptığınız insanları kandırmak değil midir?.

Sonradan işaretlediğini alttan bakmadanda anlamak mümkün, siz değişikliği yapınca başlamamış test sağda kuyruğa eklenmiş.

Yapılan testin ayarları zaten açık bir biçimde bellidir... 5850 stok hızı bellidir.. Ultra ayarda 28 kare almaktadır... CF 55 kare civarıdır. bu kart oc modeli oldugu için 57 kare ortalama almaktadır....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sen ne dersen de adam bilgisiz atiyo kafadan bedava versen kuyrugun en onunde olur ama. Biraz arastir oyle yorum yap bence. Kart 6850 den cok iyi.fiyat iyi daha ne olsun .hayirli satislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.