Şimdi Ara

Sapphire 5850 Toxic Satılık 200TL Yeni Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    5850 Toxic'i satma kararı aldım... Yeni bir kart alıcam. Elimde ikitane mevcut.. 15.03.2010 - 18.02.2011 alındı.. İlk alan kişiye garantisi devam edeni göndericem... Kargoyu alıcı öder... Kartın teki 250tl'dir... Pazarlık yok.. Kutu full içeriktir.. Ödeme banka hesabıma yapıldıktan sonra kargoya verilecktir.. Kartlar çok temizdir.... Overclock vurulmamıştır...

Görüldüğü üzere kartlar çok temizdir...

5850CF Crysis Testim...

Büyüt:https://store.donanimhaber.com/3a/ed/54/3aed5466faa7577e2d8f1f8be2533060.jpg

Kimsenin şüpesi kalmasın...Yeni kartı çaktım.. GTX670 DC2

https://store.donanimhaber.com/91/4c/f4/914cf44a8729825fd04737bdd36adcb4.jpg
    Sapphire 5850 Toxic ve Asus GTX670 DC2
    Toxic böyle bir kart
    SanalPazar:http://www.sanalpazar.com/Sapphire-5850-Toxic__isp5715003
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 2 Mart 2013; 9:50:32 >

• Hocam bu resimleri neyle çektiniz çok merak ettim doğursu

Hayırlı satışlar.
  • TŞK resimler önemli deyil kartlar sağlam..
  • Satış devam etmektedir...
  • Yeni fotoğraflar eklenmiştir...
  • güzel sistem hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutr10

güzel sistem hayırlı satışlar

TŞK...
    Referanslarım..
    İntel E6700 Satıldı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48040363/tm.htm
    İntel Q9400 Satıldı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48040363/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48040363
    Asus GTS250 DK Satıldı..
    http://forum.donanimhaber.com/m_38652524/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 11 Aralık 2012; 4:12:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• http://www.sanalpazar.com/Sapphire-5850-Toxic__isp5018040
    Satış Yerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 12 Kasım 2012; 21:13:14 >
  • hayırlı satışlar hocam güzel kartlar ama fiyat konusunda daha esnek olursanız iyi olur kanaatindeyim şu zamanda 5000 serisi bi karta bu kadar kesin konuşmak cesaret işi yani sonuçta bu fiyatlara 6850 satılmakta ki sizinkiler toxic bile olsa yinede kurtarmıyor şahsımca ama alıcıya küçük bi indirim yaparsanız daha çekici olur amacım ilanı baltalama değil bildirma amacı gütmektedir
  • Senin işten anlamadığın belli 6850'li 5850 rakibi deyildir... 5850 rakibi 6870'tir stok 5850li 6870 %1 gerisinde kalmaktadır... ama kart oc'li oldugu için 6870 %3 oranında geride bırakmaktadır... 830 mhz kadar oc edilebilmektedir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıveli

hayırlı satışlar hocam güzel kartlar ama fiyat konusunda daha esnek olursanız iyi olur kanaatindeyim şu zamanda 5000 serisi bi karta bu kadar kesin konuşmak cesaret işi yani sonuçta bu fiyatlara 6850 satılmakta ki sizinkiler toxic bile olsa yinede kurtarmıyor şahsımca ama alıcıya küçük bi indirim yaparsanız daha çekici olur amacım ilanı baltalama değil bildirma amacı gütmektedir

hd58.. serisinin devami hd69.. serisidir.
    hd68.... serisi ara modeldir. f/p urunudur. ati orda bi cakallik yapmistir. olaya vakif olmayan arkdaslar yanilirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: c.staticxxx

quote:

hayırlı satışlar hocam güzel kartlar ama fiyat konusunda daha esnek olursanız iyi olur kanaatindeyim şu zamanda 5000 serisi bi karta bu kadar kesin konuşmak cesaret işi yani sonuçta bu fiyatlara 6850 satılmakta ki sizinkiler toxic bile olsa yinede kurtarmıyor şahsımca ama alıcıya küçük bi indirim yaparsanız daha çekici olur amacım ilanı baltalama değil bildirma amacı gütmektedir

hd68.... serisi ara modeldir. f/p urunudur. ati orda bi cakallik yapmistir. olaya vakif olmayan arkdaslar yanilirlar.

İşten anlıyan hemen belli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

quote:

quote:

tesekkurler kardesim. hd5750 1gb mi satabilirsem karta talip olmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

quote:

quote:

tesekkurler kardesim. hd5750 1gb mi satabilirsem karta talip olmak isterim.

Oke kardeşim...

• polemiğe gerek yok zaman gösterecek arkadaşlar çok küçük performans farkları içinde bu kadar para vermem şahsen. iyi satışlar...
  • quote:

polemiğe gerek yok zaman gösterecek arkadaşlar çok küçük performans farkları içinde bu kadar para vermem şahsen. iyi satışlar...

O zaman karttan anlamıyorsun niye yorum yapıyorsun...
  • kardeşim ne dersen de istersen anlamıyorsun de istersen küfür et ama esnek olmadığın sürece o kartı satmakta zorlanırsın o fiyata millet de bi esnek ol dedik demediklerini bırakmadılar sorun değil .
  • quote:

kardeşim ne dersen de istersen anlamıyorsun de istersen küfür et ama esnek olmadığın sürece o kartı satmakta zorlanırsın o fiyata millet de bi esnek ol dedik demediklerini bırakmadılar sorun değil .

Ya dostum fiyatta esnek ol diyorsun şu forumda kaç kişi 5850'ye 200tl veya altı para istiyor.. Kartın ikinci el fiyatı belli kartın birinin garantisi sürüyor... Fiyatta ne esnek olucam... Adam 4850X2 170tl para istiyorda 4000 serisinden ati drıver desteğini kesti kart ölmüş artık 170tl ediyorda 5850 garantisi sürüyor 6850 %15 daha hızlı oc ile 6870 geriden bırakan bir kartı ve özel bir pcb'si ve özel bir sogutma sistemi olan bir kartı neden 200tl gibi veya altına satıcam alan alır almıyan almaz karar kullanıcının.... Ben GTX670 aldım özel tasarım 200tl fazladan verdim neden sogutma ve overclock yüksek bir kart olduğu için kartın sogutma ve pcb'si özel tasatım ve fiyatına hak eden bir ürün ben stok modeline para vermezdim en fazla 980 mhz 85C çalışan bir karta Asus DC2 1215Mhz ve en fazla 68C görüyor... Stok 5850 220-250tl ediyorsa Sapphire 5850 Toxic'te aynı özellikle sahip bir karttır.. 765 ve yani kart 780Mhz hıza sahiptir.. ve 65C tam yük altında tutabilmektedir.. 830Mhz bile kart 70 C geçmiyor bellekleri 4500Mhz çalışmakta Sapphire 5850 Toxic 5850 ile 5870 arasında bir karttır 5870'ten %3 ile %5 geride kalan bir karttır...Ben 270tl bile fiyat koysam senin fiyat eleştirisi yapma hakkın olmaz.. Kart bu fiyatı hak etmektedir.. ve 250tl ise fiyatı ortalamanın altındadır... Sana koca bir
    Zaten senin donanım bilgin olmadı yazdıgın ilk yorumdan belli hala yorum ekliyorsun testlerden ve donanımla yakından uzaktan alakan yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.