Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sapphire 6900xt Se 10000 TL Satın Al 10 Aralık 2023 21:52 1 1 Sapphire 6900xt Se 10000 TL Merhaba,Sapphire 6900xt Special Edition. Kartın ikinci sahibiyim. 2022 Eylül ayında satın aldım. Sadece oyun amaçlı kullandım. Kutusu mevcuttur.Kart garanti bitmeden önce servise bakımları için gönderilmiştir. Fiyat sondur. Lütfen indirim ve takas vs teklif etmeyiniz. Nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum.İstanbul beylikdüzü taraflarında elden teslim edebilirim veya havale sonrası kargo ile gönderim sağlayabilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir. İndirimli şekilde gönderim sağlayabilirim.Kartın testleri mevcuttur, kutu içeriği eksiksizdir sorunuz için özelden mesaj gönderebilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sapphire 6900xt Se 10000 TL [SATILDI] SIFIR NZXT Kraken 360 RL-KN360-B1 360 mm Path Of Exile Archnemesis Exalted Orb 1.5 tl Cyberpunk 2077