Şimdi Ara

Sapphire AMD R9/R7 Serisi Ekran Kartı Kullananlar Kulübü 70 ÜYE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
7.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atıl Kurt21

quote:

Orijinalden alıntı: Giovannii

quote:

Orijinalden alıntı: Atıl Kurt21

quote:

Orijinalden alıntı: Giovannii

Beyler kartında coil whine sorunu olan varmı. ? Bende ya anakartdan yada gpu dan cızırtı geliyor powercolor benimki

Zaten 280x turboduo'da coil whine sorunu var deniyordu ses bunun gibiyse muhtemelen kartdan

Evet abi aynen bu ses. O zaman benim kart sıkıntılı. Oyunlarda ciddi derecede takılmalar yapıyor. Mesela BF4 de 1-2 map atayım 3. mapda bir takılmaya başlıyor aman yarabbi mouseyi ekrana atasım geliyor. O gün arkadaşlarla aoe 2 yapalım dedik aman yarabbi boyle bir takılma yok oynatmıyor alt tarafı aoe2 ya ne gelecek bu karta zorlasın ama oynatmadı. He her oyunda yapmıyor. hitmande yapmıyor mesela ets 2 de yapmıyor. ama diğer oyuunlarda yapıyor. Birde mesela coil whineden gelen ses takılmayla beraber kesiliyor. Mesela diyelim ki 10 saniyede 5 kere takıldı oyun o sürekli gelen cızzzz sesi o takılmalar esnadında anlık kesiliyor. Galiba benim kart arızalı. Garantiye vereyim diyorumda 20 gün kim bekleyecek arkadaş.

En azından powercolor garantisi çizgiden ne kadar sevmesemde çizgiyi ayriyetten 6300 darboğaz yapmıyormu karta ?

Valla hocam gpu load 99 larda bf4 de ama arada takılmalar falan düşüyor anlık ya darboğazdan yapıyor bu sorunu yada gpu bozuk.

• DUAL-X
  • fx4100 işlemci m5a97 anakart 4x2 hyperx 1600mhz ram ve 500w psuya sahibim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

bu ürün gözüme çarptı ama belirttiğim sistemle darboğaz yapma, psunun yetmeme şansı var mı?
  • 14.6 Beta'dan itibaren amd driverları Windows 8 desteklemiyor ve desteklemiyecek.. (Windows 8.1 ve windows 7 destekleyecek) Benim gibi sweetfx kullanıcıları için büyük bir hayal kırıklığı oldu, amd 'nin ne kadar ahmak ve dandik bir yazılım ekibi olduğunu da göstermesi açısından çok önemli.
  • arkadaslar herkese bol muhabbetler R9 290x VAPOR-X almak istiyorum ama hic biyerde bulamiyorum R9 290 VAPOR-X buldum onu istemiyorum..
  • R7 265 dual - x ekle kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide yazabilirsin artık . 280x toxic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

fx4100 işlemci m5a97 anakart 4x2 hyperx 1600mhz ram ve 500w psuya sahibim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

bu ürün gözüme çarptı ama belirttiğim sistemle darboğaz yapma, psunun yetmeme şansı var mı?

o işlemciye olur hemde ne olur imkanın varsa intel al yok ise en az 8320 almaya çalış

• http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=102453&ttype=Reviews#p
    linkteki kartı almayi dusunuyorum yorumlarinizi rica edebilir miyim
    Kullanicisi var mı?
    Hd7790'a benziyor onun gibi sorunlu bi.kart mi mimari ayni saniyorum?
    Birde son.olarak apu ile hybrid cf yapilabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 23 Haziran 2014; 9:24:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r9 280 dual-x ile aranıza katıldım
  • ekleyin ağalar, 280X vapor-x
  • Ekle kardeş ASUS Radeon R7265-DC2-2GD5 Radeon R7 265 2GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
  • İlk kullanıcısı olarak Sapphire R9 280X VAPOR-X TRI-X O.C. ekran karti geldi bütün oyun testleri yaptım harikaa versiyon.
    3 Fanlı olmasina rağmen sogutmasi mükemmel :)
    Battlefield 4 dü 6 saat oynadım ekran karti hayla soğutmada ayarlari otomagige veriyor olağanüstü harika perfomans :)

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

Siteden tükendi diyor. Fakat alıcaksanız Magazaya gidip alabilirsiniz. Eger kalmışsa tabi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z162 -- 26 Haziran 2014; 13:47:02 >

• VAPOR haricindeki SAPPHIRE TOXIC ve TRI-X modellerindeki malzeme kalitesi de iyi, 3'lü fan sayesinde ısınma sorunu hiç olmuyor, uygun fiyata iyi performans aldığım için memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z162

İlk kullanıcısı olarak Sapphire R9 280X VAPOR-X TRI-X O.C. ekran karti geldi bütün oyun testleri yaptım harikaa versiyon.
    Battlefield 4 dü 6 saat oynadım ekran karti hayla soğutmada ayarlari otomagige veriyor olağanüstü harika perfomans :)

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

Siteden tükendi diyor. Fakat alıcaksanız Magazaya gidip alabilirsiniz. Eger kalmışsa tabi....

Asus mu bu mu desem ?

• Aynen hayret ettim. 3 fanlı olmasina rağmen ısınmamasi için herşey kendisi otomatik ayarlıyor...
    battlefield 4 bütüm maplari oynadım sıkıntı yaşamadım Açıkçası aldığıma çok mutluyum :)

quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

quote:

İlk kullanıcısı olarak Sapphire R9 280X VAPOR-X TRI-X O.C. ekran karti geldi bütün oyun testleri yaptım harikaa versiyon.

Asus mu bu mu desem ?

Hocam asus r9 280x almayınız ben aldım bin kere pişman oldum 2 kere değiştirdim hep artifact sorunlari veriyor bide çok ısınıyor...
    İdae edip üstüne biraz para ekliyip Sapphire vapor trix aldim ve çok memnunum cokda iyi soğuması...

@Colonel GUILE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z162 -- 26 Haziran 2014; 15:23:53 >

• quote:

Hocam asus r9 280x almayınız ben aldım bin kere pişman oldum 2 kere değiştirdim hep artifact sorunlari veriyor bide çok ısınıyor...
    İdae edip üstüne biraz para ekliyip Sapphire vapor trix aldim ve çok memnunum cokda iyi soğuması...

ASUS almadım zaten hocam benimki de SAPPHIRE, aslında ASUS kalitelidir böyle sorunlar yaşanması ilginç. VAPOR X'de TRI-X'de olmayan backplate de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

ASUS almadım zaten hocam benimki de SAPPHIRE, aslında ASUS kalitelidir böyle sorunlar yaşanması ilginç. VAPOR X'de TRI-X'de olmayan backplate de var.

Hocamm size demedim asus almanızı Diger arkadaşa söledim asus mu alsam diye sordu....
    Asus progmlemi bu hocam Sapphire erken ürün ürettiği için yarışa tutmuş Çekirdek hızlari çok yüksek vermişlerdeki Isınma proglemi oluyor. en yüksek benim diye Millet benim üründe alsınlar diye zarar uğramasın.
    Sonucda milleti kekliyorlar iyi düşününz adam mahkemeye veremez nedeni sorsanız garanti kâğıt verdiği için. Garanti kâğıtlara inanmayınız çünkü ben yaşadım biliyorum bendede garanti vardı 2 kere değiştirdim hep aynı sorun verdii...
    Tabi benim önerim Vapor trix aldığım için memnum oldum ısınma proglemi yaşamadım çok şükür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z162 -- 26 Haziran 2014; 15:35:10 >

• Atıl Kurt21 kullanıcısına yanıt
    R7 240 a ekler misin?

bi tek ben varım heralde bu kulvarda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.