4070 ti aldım acil yardım !!
Trenyol sitesinden gigabayt 4070ti gaming ekran kartı aldım henüz kargolanmadı. Fiyatı şuan 22 bin tl. Resimdeki ve başlıktaki ürün eşleşmiyor. Satıcı Trendyol'una ta kendisi. Soru yönelttiğimde gönderilecek ürünün: Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı GVN4070GAM-OC-12GD'dir, die cevap aldım. Lakin model numarasını araştırdığımda 4070'e ait olduğunu gördüm. Hemen canlı desteğe bağlandım. Ordada yine aynı şekilde yazmış oldugum ürünün gönderileceğini belirttiler. Siparişlerimden, satış sözleşmesine baktığımda ürün açıklamasında, GeForce RTX 4070 Ti GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı yazıyor. Resim 4070, açıklamada 4070ti, verilen model numarası 4070. Kargoyu beklemelimiyim veya hemen kargolanmadan iademi etmeliyim. Ürünü sizde inceleyip bakarsanız sorulan soruların hepsini robot cevaplamış. Sizce ne yapmalıyım ?
mevcut link: Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Battlefield 1 - Türk Grupu Topluyoruz -
|
|
|
|
-
|
Silindi...
|
16 gb ram aldim. Normal ssd gb üstüne yiyor... Yardim pls...
|
HyperX 8GB Ram uyar mi ? Bana yardim edermisiniz ??
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 448
İkinci El Bölümü Mesajları: 159
Konularının görüntülenme sayısı: 10.850 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El