Trenyol sitesinden gigabayt 4070ti gaming ekran kartı aldım henüz kargolanmadı. Fiyatı şuan 22 bin tl. Resimdeki ve başlıktaki ürün eşleşmiyor. Satıcı Trendyol'una ta kendisi. Soru yönelttiğimde gönderilecek ürünün: Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı GVN4070GAM-OC-12GD'dir, die cevap aldım. Lakin model numarasını araştırdığımda 4070'e ait olduğunu gördüm. Hemen canlı desteğe bağlandım. Ordada yine aynı şekilde yazmış oldugum ürünün gönderileceğini belirttiler. Siparişlerimden, satış sözleşmesine baktığımda ürün açıklamasında, GeForce RTX 4070 Ti GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı yazıyor. Resim 4070, açıklamada 4070ti, verilen model numarası 4070. Kargoyu beklemelimiyim veya hemen kargolanmadan iademi etmeliyim. Ürünü sizde inceleyip bakarsanız sorulan soruların hepsini robot cevaplamış. Sizce ne yapmalıyım ? mevcut link: Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z162 -- 6 Kasım 2023; 0:7:26 > |
4070 ti aldım acil yardım !!
-
-
Kargoyu video kaydı ile aç bir şey olmaz. 4070ti gönderilir muhtemelen -
Bu konuyla alakalı faturası kesilenler olmuş ve faturada ''RTX 4070'' olduğu görülüyor.
DEPO tarafıyla alakalı herhangi bir yanlışlık da yoksa (Ti'ların düz model olarak stoğa alınması gibi) gelecek ürünün düz model olacağı %99 yani kesine yakındır (yanılma payını bırakmış olalım).
Böyle bir senaryoda sitedeki hata üzerinden THH vb. çözümler denenebilir lakin kısa zamanda çözülecek süreçler olmayacağını unutmamak gerekir (hatta olumlu sonuçlanacağı bile kesin değildir). Ha tabii sözleşmede ve faturada farklı ürünler yazıldığına dair (öyle tahmin ediyorum) önemli kanıtlar da sunulacaktır ama maalesef ki burası TÜRKİYE diyoruz işte...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 6 Kasım 2023; 2:50:39 >
-
Rtx 4070 yollarlar tahmini paketi açarken video kaydı ile açın ti modeli ise sikinti yok düz model ise eliniz güçlenmiş olur thh vs de -
Ürün sayfasında çoğu yerde "GV-N4070GAMING OC-12GD" yazmışlar. Korkma ürün 4070ti gelmezse iade edersin kutusunu açmadan. Trendyolda 22 bin TL'ni bu süreç içinde sayende değerlendirmiş olur. Ava giderken avlanmak misali. Düşünsene bu şekilde 100 kişinin satın aldığını. 22bin x 100 = güzel faiz.
-
Takistli 6 ay veriyor peşin fiyatına birde taksit taksit yatırırlarsa al başına iş:) -
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N4070GAMING-OC-12GD#kf
Ürün kutusu 4070 yazıyor.
GV-N407TGAMING OC-12GD 4070ti kodu budur.
gıgabyteGeForce RTX™ 4070 Ti GAMING OC 12G Key Features | Graphics Card - GIGABYTE Globalhttps://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N407TGAMING-OC-12GD#kfSağlam ketenpere var.
Sana resmen düz 4070 iteliyorlar, haber vermeksizin değişiklik hakkı bilmem ne diyerek kroşe vurmazlar umarım.
Hacı düşündüm de sen 28.500 liralık kartı 22.500 liraya düşürdüğünü sanmışsın, bence göndermezler. Açıklamayı
yanlış yazdıkları belli.
4070ti ikinci el zaten 23.000 liradan veriyor insanlar.
akakce.comGigabyte RTX 4070 TI Windforce OC 12G GV-N407TWF3OC-12GD 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-4070ti-windforce-oc-12g-gv-n407twf3oc-12gd-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,484040767.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 6 Kasım 2023; 12:29:51 >
-
Trendyol'un bu işi bilerek yaptığı çok belli yahu. Güzel yöntem. -
Bilgisayar dan anlamayan satıcılar saolsun yine yanlış isimlendirme girilmiş -
Ürün başlık Değişti .
trendyol.comGigabyte GeForce RTX 4070 GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/gigabyte/geforce-rtx-4070-gaming-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-dlss-3-ekran-karti-p-743496305?boutiqueId=623361&merchantId=968 -
Soru sorma kısmına 4070 Tİ gelmez ise THH başvurcam yazdım 20 dk sonra başlık :) değişti
-
Kart Gelmeden tam zamanında İdae ettim param geri geldi yardım için Teşşekkürler hepinize !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z162 -- 6 Kasım 2023; 17:29:12 > -
İşte bu, yapılan o..'nun ifşasıdır. Tebrik ederim.
-
22 bin rtx4070 ti için güzel fiyat.Bu kart için en sağlıklısı incehesap gaming gecesini beklemek.22 bin düz rtx 4070 e hayatta verilmez yine bir kriz develuasyon TL de değer kaybi olmazsa -
Burda verilen linke girip baktımda yapılan ürün yorumlarında ekim ayında alan kişi hariç, yeni alanların hepsi aynı şeyi demiş "ti olanı sipariş ettik" 4070 geldi demişler ??? bu nasıl iş ?
Ve soru cvb olarak sorduğumuz halde ti olan gelecek demişler. Malesef konu sahibi arkadaşın düşündüğü olmuş.
Ya ücreti geri verecekler ya ti olanı gönderecekler ama belliki ellerinde ti olan yok başlık yanlış olmuş. Trendyolda m2 ssd alırken bana da oldu, " adata legend 850 gönderecksiniz değilmi " diye sormama rağmen evet deyip 800 modelini göndermişlerdi ?? uygun fiyatlı düşük fiyatlı ürünlerde bunu yapıyorlar düşük modeli gönderiyorlar.
Yanlış geldiyse hiç açmadan kendi kutusunu, gönderin gitsin geri almak zorunda.
Ekran kartı kutusunun kenarında bulunan jelatini hiç açmadan yollayın...
-
Satış sözleşmesinde 4070Ti yazan arkadaşlar niye iade ile uğraşıyor ki? Elinizde sözleşme var giidn THH'ye 4070Ti alın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X