Şimdi Ara

Sapphire AMD R9/R7 Serisi Ekran Kartı Kullananlar Kulübü 70 ÜYE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
7.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orsimsek

herkese merhaba
    bende bu aralar ekran karti konusunda arayis icindeyim
    r9 270 Dual-x, r9 270x Dual-x ve r9 270x Vapor-x i fan sesi yonunden degerlendirseniz memnun olurum
    cunku bosta ve yukte en sessiz olani almayi dusunuyorum yani birinci kriter fan sesi
    simdiden tum ilgili arkadaslara tesekkurler

270x Vapor-x kullanıyorum arkadaşımda 270x dual-x kullanıyor yani sessiz kartlar stabil olarak %55 fan hızında kullanıyorum ben pek ses duymuyorum sonuçta referans tasarım değiller. ayrıca vapor-x sogutma olarak çok daha üstündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atıl Kurt21 -- 1 Eylül 2014; 16:25:04 >
  • ekleyebilirsin benide
    Asus R7 260X DirectCU II O.C
  • arkadaslar 280x vapor-x tri-x kullanıyorum bu tus ne işe yarıyor

Sapphire AMD R9/R7 Serisi Ekran Kartı Kullananlar Kulübü 70 ÜYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 8 Eylül 2014; 8:54:23 >
  • ya dual bios tusudur ya da UEFI bios tusudur.ne ise yarar dual bios tusuysa mesela bios attin hatali oldu oteki biosa gecersin.UEFI bios ise anakartinda UEFI destegi varsa ve 8.1 kullaniyorsan acilisi hizlandiran bir sey.her iki durumda da bence bosver kartina bios atma zaten yeni biosu 280x olunca.UEFI ise bilmiyorum 8.1 kullaniyor musun ve anakartinda var mi ama daha hizli acilsa ne olacak zaten hizli aciliyor.
  • 8.1 kullanıyorumda daha ne kadar hızlı acılcak suan gayet yeterli zaten 7 snde windows hazır oluyor gereksizmis o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

teşekkürler :) 72 dereceyi geçmiyor sabit

Hocam senin kasa ney.havalandirman mi yetersiz acaba.benim kart 62 yi gecmedi daha bf4 multi 64 kislik full ayarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

8.1 kullanıyorumda daha ne kadar hızlı acılcak suan gayet yeterli zaten 7 snde windows hazır oluyor gereksizmis o zaman

ben ekran kartini UEFI destekli aldim 8.1 kurar miyim diye ama sonra yerim dedim 280x biosu attim gerci o da UEFI destekli diyor ama uctu mu o ozellik bilgim yok ve bir turlu 8.1 kuramadim ama su anda biraderin 5400 devir notebookunda 8.1 kullaniyorum bunda bile hizli masaustunde daha ne hizli olacak ssd filan da varsa o yuzden hic gerek yok karta bios da atma dedigim gibi salla tusu normal kullan.sen bir ara 7870 mi ne kullaniyordun mantle kotu diyordun simdi nasil bf4 denedin mi?bendeki bf4 korsan olunca midir nedir o mantle dx11 secme ayari kayboldu pek fazla deneyemedim single'da ama sunu gordum islemci 4.5 ghz olunca mantle dx11 pek de farketmiyor dx11 islemci ile besleniyor lakin multiyi bilemiyorum ya da islemci 3.5 ghz 6300 olsaydi para eder miydi mantle?

• mantle kullanıyorum suan zaten hersey ultrada 4xmsaa mantle ile multi 64 kişilik serverde 45-50 fpslere düşüyor ama yogun catısma sahnelerınde op. locker haritasında 6-7 kişi aynı yerde oluyor birde sürekli bombalar patlıyor o zaman düşüyor fps 45 lere normal kullanımda ise 70+
  • quote:

mantle kullanıyorum suan zaten hersey ultrada 4xmsaa mantle ile multi 64 kişilik serverde 45-50 fpslere düşüyor ama yogun catısma sahnelerınde op. locker haritasında 6-7 kişi aynı yerde oluyor birde sürekli bombalar patlıyor o zaman düşüyor fps 45 lere normal kullanımda ise 70+

4xaa acinca lag yapmiyor mu?genelde herkes kapatiyor aa'yi bf3'te ama servere gore degisiyorsa bilmem.en en dustugu yerde bile 45 diyorsun gayet guzel.
  • ekle beni de r9 290 trix oc
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

mantle kullanıyorum suan zaten hersey ultrada 4xmsaa mantle ile multi 64 kişilik serverde 45-50 fpslere düşüyor ama yogun catısma sahnelerınde op. locker haritasında 6-7 kişi aynı yerde oluyor birde sürekli bombalar patlıyor o zaman düşüyor fps 45 lere normal kullanımda ise 70+

4xaa acinca lag yapmiyor mu?genelde herkes kapatiyor aa'yi bf3'te ama servere gore degisiyorsa bilmem.en en dustugu yerde bile 45 diyorsun gayet guzel.

aa kapatmak lazım aslında aksama birde oyle denerim
  • R9 270x Toxic hocamm

• Atıl Kurt21 kullanıcısına yanıt
    R9 280x toxic benide ekleyebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 290 Tri-x sahibiyim
  • dün akşam bu core park olayını denedim ve inanılmaz fps artısı oldu mantle ile suan hersey ultrada msaa kapalı şekilde min. 75 fps alıyorum max. 170 fps ama genelde 100-110 fpslerde geziyor
  • Yaz R9 290 Tri-X

• quote:

quote:

Açılan AA eğer MSAA ise, 2X'teyken bile lag yapıyor ve akıcılığı baltalıyor. Bir MSAA açık, bir de kapalı olarak bırakın çatışmalı ortamı ve multiyi, senaryo modunda bile durağan halde fareyi sağa-sola hareket ettirin, ne demek istediğimi anlarsınız. MSAA açıkken görüntünün gecikmeli geldiğini, adamın hemen dönmediğini (bazen takılma bile yaptığını) ama MSAA kapalıyken adamın fare hareketiyle aynı anda döndüğünü fark edeceksiniz.

TXAA, SMAA ve FXAA'da böyle bir sorun görmedim.

• beyler bende asus r7 260x var. geçen hafta aldım. ekranda sürekli parazit oluyor bütün oyunlarda oluyor ekrana değişik değişik kareler geliyor. oynamaya devam edersem ekranın yarısında pembe renkler gidip geliyor. 3 farklı sürücü denedim. 3 ün de de aynı sorunla karşılaştım. beyler sorun neyden kaynaklanıyor? çok sinir bozucu bir durum...
  • quote:

dün akşam bu core park olayını denedim ve inanılmaz fps artısı oldu mantle ile suan hersey ultrada msaa kapalı şekilde min. 75 fps alıyorum max. 170 fps ama genelde 100-110 fpslerde geziyor

bak boyle daha guzel olmus msaa kapatinca ve park olayi da fayda etti diyorsun.ben o park olayini bir iki programla yapiyorum ama bilmiyorum para ediyor mu harbiden kapatiyor mu soyle adam gibi bir program yapmamislar acinca olmus kardesim diyen.

ReTRiBuTioN™

pembe kareler geliyorsa ramler hata veriyor ya cok isiniyor ya da overclock mu yaptin ramlere?ram hizini biraz dusurup dene devam ederse garantiye gonder.
  • quote:

quote:

dün akşam bu core park olayını denedim ve inanılmaz fps artısı oldu mantle ile suan hersey ultrada msaa kapalı şekilde min. 75 fps alıyorum max. 170 fps ama genelde 100-110 fpslerde geziyor

bak boyle daha guzel olmus msaa kapatinca ve park olayi da fayda etti diyorsun.ben o park olayini bir iki programla yapiyorum ama bilmiyorum para ediyor mu harbiden kapatiyor mu soyle adam gibi bir program yapmamislar acinca olmus kardesim diyen.

ReTRiBuTioN™

pembe kareler geliyorsa ramler hata veriyor ya cok isiniyor ya da overclock mu yaptin ramlere?ram hizini biraz dusurup dene devam ederse garantiye gonder.

valla alalı 9 gün oluyor bugün. gidip değişim iste diyorlar ama bu seride çoğu ekran kartında varmış o problem. ben en iyisi iade isteyeceğim. gidip nvidia alacağım. veya o fiyat aralığında başka bir kart önerebilirseniz onu da alabilirim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.