Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAPPHIRE AMD RX Vega 64 Nitro+ 8 GB HBM2 Satın Al 17 Ocak 2022 13:13 1 1 SAPPHIRE AMD RX Vega 64 Nitro+ 8 GB HBM2 Eylül 2019'da nanokatalog'dan almıştım. Sadece oyun amaçlı kullandım o da çok değil. Aldığım gün undervolt yaptım o günden beri aynı seviyede; sürekli undervolt'lu olarak kullanıldı. Driver ayarlarının izin verdiği en düşük voltaja alınabiliyor; hiç overclock yapılmadı. Vram'i Samsung'dur. Fiziksel veya işlevsel olarak hiçbir kusuru/noksanı yoktur. Garanti etiketi dahi üzerinde sağlam durmaktadır. Tüm fanları ve ledleri sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Kutusu ve aksesuarları (sarkma önleyici bir destek aparatı vs. vardı) eksiksiz kusursuz olarak durmaktadır.Daha iyi encoder'a ve farklı teknolojilere sahip NVIDIA kartlara geçmek için satıyorum. Fiyat güncellenmiştir. Pazarlık payı vardır. RTX 3060 veya RTX 3060 Ti takas olur. Diğer türlü önce ödeme, sonra kargo :) Kargo alıcıya aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK AMD Ryzen 7 1700 Tertemiz Kutulu SAPPHIRE AMD RX Vega 64 Nitro+ 8 GB HBM2 [SATILIK] İNDİRİM Kingston HyperX Genesis DDR3 1600 CL9 4 GB RAM KİTİ Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Kırmızı