Şimdi Ara

SATILIK AMD Ryzen 7 1700 Tertemiz Kutulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK AMD Ryzen 7 1700 Tertemiz Kutulu

Herkese merhaba, imzamda da yazan şu anda sistemimde takılı olan AMD Ryzen 7 1700 işlemciyi satıyorum.

SATILIK AMD Ryzen 7 1700 Tertemiz Kutulu

Arkadaşlar işlemci, Ryzen serisi çıktığı gün Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Faturasını istenirse bulurum ancak tabii ki garantisi yoktur. Ürünün kendi soğutucusunu deneme amaçlı kullandım onun dışında hiç kullanılmadı. RGB'li Wraith Spire soğutucu vardır. Kutusu ve tüm kutu içeriği sorunsuz sapasağlam durmaktadır. Overclock ile kullandım ama öyle zorlanacak bir şey yapılmadı zaten imzamda da görebilirsiniz bir süre 3.9 GHz'te kullandım sonra 3.8 GHz'e düşürdüm. Infinity fabric'e vs. kesinlikle voltaj vermedim sadece frekans artışı yapıldı. İşlemci, tüm ömrü boyunca NZXT Kraken X62 ile kullanıldı. Şu an bile sıvı soğutma ile çalışmaktadır. Kısacası hiçbir şekilde ısınmamış, zorlanmamıştır. 5800X3D'ye geçtiğim için satıyorum.

Kargo alıcıya aittir (istediğiniz kargo ile gönderilir) ancak Gaziantep içinde elde teslim edilir. Önce ödeme, sonra kargo şeklinde satış gerçekleştiririm başka türlü olmaz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.