Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK AMD Ryzen 7 1700 Tertemiz Kutulu Satın Al 15 Kasım 2022 19:50 1 1 SATILIK AMD Ryzen 7 1700 Tertemiz Kutulu Herkese merhaba, imzamda da yazan şu anda sistemimde takılı olan AMD Ryzen 7 1700 işlemciyi satıyorum.Arkadaşlar işlemci, Ryzen serisi çıktığı gün Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Faturasını istenirse bulurum ancak tabii ki garantisi yoktur. Ürünün kendi soğutucusunu deneme amaçlı kullandım onun dışında hiç kullanılmadı. RGB'li Wraith Spire soğutucu vardır. Kutusu ve tüm kutu içeriği sorunsuz sapasağlam durmaktadır. Overclock ile kullandım ama öyle zorlanacak bir şey yapılmadı zaten imzamda da görebilirsiniz bir süre 3.9 GHz'te kullandım sonra 3.8 GHz'e düşürdüm. Infinity fabric'e vs. kesinlikle voltaj vermedim sadece frekans artışı yapıldı. İşlemci, tüm ömrü boyunca NZXT Kraken X62 ile kullanıldı. Şu an bile sıvı soğutma ile çalışmaktadır. Kısacası hiçbir şekilde ısınmamış, zorlanmamıştır. 5800X3D'ye geçtiğim için satıyorum.Kargo alıcıya aittir (istediğiniz kargo ile gönderilir) ancak Gaziantep içinde elde teslim edilir. Önce ödeme, sonra kargo şeklinde satış gerçekleştiririm başka türlü olmaz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK AMD Ryzen 7 1700 Tertemiz Kutulu SAPPHIRE AMD RX Vega 64 Nitro+ 8 GB HBM2 [SATILIK] İNDİRİM Kingston HyperX Genesis DDR3 1600 CL9 4 GB RAM KİTİ Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Kırmızı