Şimdi Ara

SAPPHIRE ATI HD 2600XT' nin rakibi hangi ekran kartıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

toms hardware da dahil olmak üzere 2600xt ler fiyat/performans lideri performans değil fiat performans lideri

fiyat/performansta lider ama performans lideri olmama nedeni sürücüleri bütün oyunlar nividia için yapılıyor ati her oyunda driver yazıyor bu nedenle zaten tüm kartlarının tonla driveri var nividia 1 driver çıkartıyor maşllah 6000 serisinden tutun 8600 gt ye kadar destekliyoo atide bu yok her kart için ayrı driver her oyundan sonra yeni driver
  • ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 11 Haziran 2014; 11:29:20 >
  • 2600xt yi şahsen kullanıyorum, kral gibi kart Tavsiye ederim , hatta önümüzdeki günlerde satıcam benden alabilirsin. ısınma yok, ses yok sapphire 2600xt gddr4
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

2600xt yi şahsen kullanıyorum, kral gibi kart Tavsiye ederim , hatta önümüzdeki günlerde satıcam benden alabilirsin. ısınma yok, ses yok sapphire 2600xt gddr4

madem süper kart niye satıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

2600xt yi şahsen kullanıyorum, kral gibi kart Tavsiye ederim , hatta önümüzdeki günlerde satıcam benden alabilirsin. ısınma yok, ses yok sapphire 2600xt gddr4

madem süper kart niye satıyorsun?

insanoğlu doyumsuz, ayrıca satıp başka kartlarla test yapıcam , herşeyi zirvede bırakmak lazım. Şimdilik Dünya 3.süyüm bu kartla sıralamada, ilgili link aşağıdadır. Saygılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_19637317/tm.htm

• [Deleted by Admins]
  • 2600 xt nin rakibi : 512 mb 8500 gt ddr3 (1200 mhz) bu bile geçer o kartı
  • SAPPHIRE ATI HD 2600XT 256MB 128BIT DDR4 (DirectX 10) bahsettiğiniz bu kartı hala kullanıyorum. siz bu yorumları yapalı 1 yıl olmuş ama bu kartı kötü diyen arkadaşlar, şu an ben bu kartla gta IV oynuyorum, takılmadan gayet seri bir şekilde, belki grafiksel özellikleri yükseltemiyorum ama çok seri şekilde oynayabiliyorum. bazı arkadaşların dediği gibi kendi segmentinde lider bir kart. 8600 gt ile oynayan birileri varmı merak ediyorum, varsa yazsın. inanmayacak olan arkadaşlara hem aygıt yöneticisinden, oyunla ilgili bölümlerden ss ler ile ıspatlayabilirim. zamanında verdiğimiz parayı sonuna kadar hakeden bir kart. şimdilerde piyasada yok heralde, olsada 30-40 doları bile geçmez fiyatı ama her işin üstesinden geliyor şimdilik:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: 99hellboy

2600 xt nin rakibi : 512 mb 8500 gt ddr3 (1200 mhz) bu bile geçer o kartı

neredeyse Fx5200 diyecekmişsin :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.