Şimdi Ara

SAPPHIRE ATI HD 2600XT' nin rakibi hangi ekran kartıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAPPHIRE ATI HD 2600XT 256MB 128BIT DDR4 (DirectX 10) ekran kartından daha iyi 8600 serisi bir kart önerebilir misiniz? Yada SAPPHIRE ATI HD 2600XT kendi segmentinde en iyi ekran kartı mıdır? Teşekkürler...

• sanırım 8600gt ler onun rakipleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

sanırım 8600gt ler onun rakipleri
    7.10 sürücülerle orta segmenttenki en performaslı karttır.
    dikkat edin fiyat / performans demiyorum sadece performans diyorum.
    rakibi 8600 gts lerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcu -- 22 Ekim 2007; 19:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcu

7.10 sürücülerle orta segmenttenki en performaslı karttır.
    dikkat edin fiyat / performans demiyorum sadece performans diyorum.
    rakibi 8600 gts lerdir.

Alıntıları Göster
    8600 gt ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: night_33

8600 gt ler

Alıntıları Göster
    ben 8600 gts ler olduğunu düşünüyorum.
    neden herkes ekran kartına sadece oyun amaçlı bakıyor.
    hiçmi film filan izlemiyorsunuz ?
  • quote:

ben 8600 gts ler olduğunu düşünüyorum.
    neden herkes ekran kartına sadece oyun amaçlı bakıyor.
    hiçmi film filan izlemiyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    tabiki 8600gt bazı fsp testlerde 2900proyu bile ekiyo 2600xt hayli hayli geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubaxx

tabiki 8600gt bazı fsp testlerde 2900proyu bile ekiyo 2600xt hayli hayli geçer

Alıntıları Göster
    olaya 3-5 fps veya nvidea taraftarlığıyla bakmadan yorum yapsak olmuyomu ?
    ben ati veya nvidea taraftarı diilim. objektif olarak bakan birisiyim.
    bazı arkadaşlar almış 8600 gt filan. ve tahmin ediyorum bir kısmı pişman olmuş ve artniyet sarfederek başkalarınında bu kartı almasını istiyorlar. (insan psikolojisi işte)
    laflarımın hiçbiri sizlere değil genel olarak konuşuyorum.

8600 gt yide 2600 xt gddr4üde aynı anda bakıp inceleyin. hangisi akıl karı geliyor bir bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

olaya 3-5 fps veya nvidea taraftarlığıyla bakmadan yorum yapsak olmuyomu ?
    ben ati veya nvidea taraftarı diilim. objektif olarak bakan birisiyim.
    bazı arkadaşlar almış 8600 gt filan. ve tahmin ediyorum bir kısmı pişman olmuş ve artniyet sarfederek başkalarınında bu kartı almasını istiyorlar. (insan psikolojisi işte)
    laflarımın hiçbiri sizlere değil genel olarak konuşuyorum.

8600 gt yide 2600 xt gddr4üde aynı anda bakıp inceleyin. hangisi akıl karı geliyor bir bakın.

Alıntıları Göster
    Ben sizler kadar bilgi değilim ama bir forum sitesinde "turkcu" arkadaşın dediği gibi 2600xt DDR4, 8600 lerden önde görünüyordu.. Fakat kafamı karıştıran piyasada 8600 GT serisi en az 10 tane kart var. Gigabyte'tan tutunda MSI'a kadar.. Hangisi iyi yada aralarında ne fark var çözemedim. Hepsininde tipine baksanız abartı bir soğutma sistemi ve göz dolduran bir estediği var ama hangisi iyi anlamak zor. Fakat şu var ki SAPPHIRE ATI HD 2600XT DDR4 olarak sanırım TEK.. Yanlışım varsa düzeltin lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: KIMONO

Ben sizler kadar bilgi değilim ama bir forum sitesinde "turkcu" arkadaşın dediği gibi 2600xt DDR4, 8600 lerden önde görünüyordu.. Fakat kafamı karıştıran piyasada 8600 GT serisi en az 10 tane kart var. Gigabyte'tan tutunda MSI'a kadar.. Hangisi iyi yada aralarında ne fark var çözemedim. Hepsininde tipine baksanız abartı bir soğutma sistemi ve göz dolduran bir estediği var ama hangisi iyi anlamak zor. Fakat şu var ki SAPPHIRE ATI HD 2600XT DDR4 olarak sanırım TEK.. Yanlışım varsa düzeltin lütfen..

Alıntıları Göster
    SAPPHIRE ATI HD 2600XT DDR4 diğer dengi kartlarla karşılaştırıldığında (başta 8600gts olmak üzere) daha yüksek performans vermektedir.

performans konusunda orta segmentin lideridir diyebiliriz.

ama lütfen dikkat edin! sadece performans konusunda lider.

fiyat/performans konusunda palit in 8600 gt sonic + (plus) modeli ön sıradadır.

8600 gt sonic + performans olarak tabiki SAPPHIRE ATI HD 2600XT DDR4 den daha düşüktür. Fakat fiyatı uygun.

paranız varsa ve illa bu iki karttan birini alacaksanız SAPPHIRE ATI HD 2600XT DDR4.

ama ben yinede 2-3 hafta beklemenizi öneririm.

• quote:

Alıntıları Göster
    valla benim aklıma 8600 diyince palit'in 8600gt sonic+'sı geliyor...

onun da gts'den pek bi fakı yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

valla benim aklıma 8600 diyince palit'in 8600gt sonic+'sı geliyor...

onun da gts'den pek bi fakı yok...

Alıntıları Göster
    2600XT lerin rakipleri 8600GTlerdir.
    2600XT GDDR4 lerin rakipleri ise 8600GTSlerdir.

Bu kartlar arasında genelde markaya göre değişmekle beraber nvidialar daha performanslı atiler daha ucuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

Bu kartlar arasında genelde markaya göre değişmekle beraber nvidialar daha performanslı atiler daha ucuzdur.

Alıntıları Göster
    Palit 8600gt sonic+ 8600GTS e nerdeyse eş değer.
    Çoğu oyunun nvidia ya göre optimize edildiğini düşünürsek
    orta segment lideri şuan palit 8600gt sonic+

• quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

++32158161

• quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

++32158161

Alıntıları Göster
    yaf merak ediyorum bu 8600gt ve gts leri övenleri çoğu hiç kullanmamış bile nerden biliyosunuz test sonuçları yüksek derecede aldatır kanmayın böyle oyunlara.

ait grafik kartında her zamn 1 numara

• quote:

Orijinalden alıntı: numerik

yaf merak ediyorum bu 8600gt ve gts leri övenleri çoğu hiç kullanmamış bile nerden biliyosunuz test sonuçları yüksek derecede aldatır kanmayın böyle oyunlara.

Alıntıları Göster
    8600 gt sonic + overclocklu olduğu için (hemde aşırı derecede overclocklu) bu karta birde yazılımsal olarak overclock yapmak ısıyı çok arttırmazmı ?
    ya da kart zaten overclocklu olduğu için normal 8600 gt sonic + dan çok daha sıcak çalışmazmı ?
  • quote:

8600 gt sonic + overclocklu olduğu için (hemde aşırı derecede overclocklu) bu karta birde yazılımsal olarak overclock yapmak ısıyı çok arttırmazmı ?
    ya da kart zaten overclocklu olduğu için normal 8600 gt sonic + dan çok daha sıcak çalışmazmı ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

bir cevap alabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: numerik

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: numerik

Di mi di mi? Döktüm paraları 8600gt den daha ezik bir karta bayıldık deme sen ati kıral.

• kartım imzanda senin dediğin kart 2600 serisinin rakibi 8600 ler, tabiki kategori kategori.oyunlarda ikiside birbirine çok yakın sonuçlar alıyor benim ati seçmemin sebebi ise video işlemedeki üstünlüğü oyun amaçlı alacak isen kafana hangisi yatarsa alabilirsin gerekli incelemeleri yaptıktan sonra fakat benim düşündüğüm film özellikle hd film konusunada ilgili isen ati almanı tavsiye ederim.bütçen biraz daha geniş ise ve oyun oynamayı düşünüyor isen iki firmada yakın tarihte yeni ürünlerini süratle piyasaya sürecek o zaman kullanıcı testlerini test sitelerini dolaşır karar verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAŞKOMİSER_

kartım imzanda senin dediğin kart 2600 serisinin rakibi 8600 ler, tabiki kategori kategori.oyunlarda ikiside birbirine çok yakın sonuçlar alıyor benim ati seçmemin sebebi ise video işlemedeki üstünlüğü oyun amaçlı alacak isen kafana hangisi yatarsa alabilirsin gerekli incelemeleri yaptıktan sonra fakat benim düşündüğüm film özellikle hd film konusunada ilgili isen ati almanı tavsiye ederim.bütçen biraz daha geniş ise ve oyun oynamayı düşünüyor isen iki firmada yakın tarihte yeni ürünlerini süratle piyasaya sürecek o zaman kullanıcı testlerini test sitelerini dolaşır karar verirsin.
    Aslında video işlemleri asıl amacım değil ama illaki DVD rip ve benzeri işlemlerde yapacağım.. Benim anladığım kadarıyla arada çok bariz bir uçurum yok ama GPU hızları aynı bile olsa DDR4 ram muhakkak bir noktada fark oluşturacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Aslında video işlemleri asıl amacım değil ama illaki DVD rip ve benzeri işlemlerde yapacağım.. Benim anladığım kadarıyla arada çok bariz bir uçurum yok ama GPU hızları aynı bile olsa DDR4 ram muhakkak bir noktada fark oluşturacaktır diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KIMONO

Maalesef 2600XT nin kullandigi GDR3 ve GDR4 arasinda 30 - 40 $ fazla vermeye degecek bisi goremedim..XpertVision ( PALiT'in diger adi ) in GDR3 kullanan 2600XT si ile Sapphire GDR4 2600XT arasindaki farki bu linki inceleyerek ogrenebilirsiniz

Buraya 1 Tik !

Nvidia icin fiyat performans karti olarak PALiT 8600GT Sonic+ yi oneririm..
    Son olarak ; ATi'nin son driveri olan 7.10, bircok oyunda buyuk performans artislari sagladi.Eger ki seciminizi ATi den yana kullanirsaniz Sapphire'in 2600XT sini onerebilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.