Şimdi Ara

SAPPHIRE ATI HD 3870 512MB 256BIT GDDR4 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SAPPHIRE ATI HD 3870 512MB 256BIT GDDR4 (DirectX 10.1) PCI-E x16 EKRAN KARTI

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50175

arkadaşlar bu ekran kartı için güzel bir performan alabilmek için Kaç W hangi markat power supply önerirsiniz

yada bu ekran kartını değilde başka marka model ne tavvsiye edersiniz.

269 $ + KDV = 317$ fiyat

• 500w yeter. Zaten arkasında minimum kaç watt istediği yazıyor olması lazımdı.
  • arkadasım aynı ekran kartı bendede var.450 watt normal 550 watt crossfıre kullanmak ıcın alman gereken psular.ben tercihimi ilerisinide dusunerek hıgh power 620 watt powersupply aldım.fıyatı ve özellıkleri mukemmel bana göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetelmas82

500w yeter. Zaten arkasında minimum kaç watt istediği yazıyor olması lazımdı.

sakın alma !!!

bu kartın yeni versiyonu gelmek uzereyken bu alınmaz yeni versiyonu ıceq3 kadar saglam...
    biraz daha sabret bence...

• ya ben haftaya HIS 3870 ICEQ TURBO almayi planliyorum ama o kart bundan cokmu daha iyi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: insomnia1985

ya ben haftaya HIS 3870 ICEQ TURBO almayi planliyorum ama o kart bundan cokmu daha iyi??

ıceq3 en iyi 3870 diyebilirim fakat tr geldigi hafta tukendi (kazıkcı firamalr haric onlarda hala var)

bulabilirsen tavsiye edrim(turbo modeli)..
  • PSU olarak imzamdaki PSU'yu öneririm. 600 W günümüzde her amaca uygun olduğundan en ideali. Tabi 4 tane grafik kartı takarsan durum zor biraz.

Ben Sapphire'den memnunum gayet iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergin53

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50175

arkadaşlar bu ekran kartı için güzel bir performan alabilmek için Kaç W hangi markat power supply önerirsiniz

yada bu ekran kartını değilde başka marka model ne tavvsiye edersiniz.

269 $ + KDV = 317$ fiyat

bu vga şuan 380ytl yapıyor deymez parana, imzamı tıkla bu vgadan daha iyisini 290ytl satıyorum şuan

• 180 milyona düştü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.