Şimdi Ara

SAPPHIRE ATI HD2600PRO(128Bit) 512MB AVIVO 8X Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba..bu karttan most wanted,carbon,pes 2008 gibi yeni çıkan oyunları oynamak için almak istiyorum.amd sempron 3000 512 mb ram makinamın özellikleri.bu kartla sizce bu oyunları oynamam mümkün olur mu?teşekkürler. . .

• Dostum bence komple yenileme yap derim ben. En azından Dual Core Amd 1 GB ram Anakartıda 16x yapmam ilerisi için senin faydana olur. Fiyatıda 125$ civarı bence yenilen sen. Ekran kartıda pek iyi değil gibi.

Not : 125$ Civarı Ekran kartıhttp://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=3186

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn42 -- 25 Ekim 2007; 9:17:07 >
  • 2600Pro AGP gayet yeterli olur.Sistemin de ram hariç gayet iyi.Rami 1GB a çıkarırsan sistemin gayet güzel olur.Tabiiki platform değiştirmek avantaj fakat bence şu anda komple upgrade pas geçilip,bir sonraki nesile kadar idare edecek şekilde ufak bir upgrade(HD2600 Pro + 1GB Ram) ile geçiştirilmesi daha mantıklı senin için.Şimdi komple upgrade e harcayacagin parayi saklayip 1,5 yil sonra komple anakart+cpu değiştirmek daha mantıklı olacaktır.
  • spawn42 haklı bencede komple bi upgrade yapmalısın, eğer bu kartda ısrarlıysan birde 512ram takviyesi yap. bu kartın pci ex olanından kullandım , kart tahmin ettiğimden iyi çıkmıştı, oyunların detaylarını açtıkça ram ihtiyacında artacak, işlemcinde idare eder zaten. ben carbonu 1280*1024 full detay sadece motion blur kapalıyken 25-30fps arası oynmuyordum, pes2008in baya kasacağı söyleniyordu o oyun hakkında bilgim yok ama tahminimce full detaya yakın oynatır...
  • bence fazla kurcalama emektar AGP ye dx10 destegi veren bir kart gayette iyi performans verip oyun oynatır sana fazla düşünme bence
  • bu saatten sonra 128Bit almak bence mantıklı değil.dx10 desteği olsa ne olacak fx5200ün dx9 desteği gibi olur anca
  • valla bende de agp sistem var 6600 gt ekran kartı var bütün oyunları 1027x768 de rahat rahat oynuyorum...hd 2600 pro yla çok daha rahat oynarsın..bende alcam bu karttan ama xt si gelir mi acaba die beklemedeyim bence kaçırma al derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PALIT - 8800GT SUPER+1GB
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.