Şimdi Ara

Sapphire ATI HD7870 mi yoksa MSI R7870 Hawk mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

Netsipariş'te 632 Lira
    http://www.netsiparis.com/detay/12831210062/MSI-R7870-HAWK-EKRAN-KARTI-2048MB--256BIT--GDDR5-HDMI-DL-DVI-I-2XMINI-DP

Teknobiyotiğe bakın fiyata
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-ati-hd7870-hawk-oc-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-r7870-hawk.html

aynen..

Teknobiyotiği salla zaten her zaman ki halleri..

quote:

Orijinalden alıntı: Cumulinumbus

Fatih

fiyat farkı ve 3 gb bellek yüzünden 7950 daha iyi olur demiştim pek bir fark yok diyorsanız doğrudur ama daha geçen aylarda burada amdnin 3 gb vgası nvidianın 2 gblısından iyi diye konular dönüyordu galiba durumlar değişti 3 gb belleğin faydasının olmadığı ortaya çıktı

3 gb için şuan Max Payne 3 haricinde ihtiyaç yok diye düşünüyorum..

• Max Payne senaryo modunda mı 3 GB bellek harcıyor?
    Oyunu geçen oynamaya başladım ayar bile yapmadım direkt nasıl açıldıysa öyle oynuyorum.
    Ekşından grafiğe bakılmıyor ki.MSI TF3 2GB 7850 ile neler açılır neler kısılır hiç bilmiyorum.Overdrive'dan GPU'yu 1050 mhz, bellekleri 1250 mhz yaptım artifact filan vermedi.
    Eski heves kalmamış bende hiç kurcalayasım yok zaten.
  • Yorumlarınız için hepinize teşekkurler yalnız şu var; İşin Cuda tarafını unutmuşum cuda desteği olan video dönüştürme ve edit programları kullanıyorum. Hali hazırda gtx460 bile cudayla bu işin hakkını veriyor diyebilirim. Kısacası kafam karışık gtx670'in fiyatıda 1000tl kart için ayırdığım bütçeyi epey aşıyor.Bilemiyorum..
  • hocam sen hala düşünüyonmu? Bırak cudayi müdayi al 7850 bak keyfine...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyle yapıcam heralde 7850 alıcam
  • 16x AA nedir tamamen gereksiz bir ayar, belleği doldursa ne doldurmasa ne..
  • ucuz olanı al bence :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: yus01

Sapphire ATI HD7870 OC 600TL
    bellek hızı :5000
    çekirdek hızı :1050

MSI R7870 Hawk 680TL

bellek hızı :4800
    çekirdek hızı :1100

ARKADAŞLAR sipariş vericem sizce hangisini almalıyım yorumlarınızı bekliyorum...

Arkadasim hangisini bilemiyorum ama merak ettim hangisi aldigini ve aldigin üründen performansini paylasirsan seviniriz, keza ben msi 7870hawk aldim performansi oyunlarda çok iyi.
  • Aslında 2 sinide almadım zotac 660 ti amp modelini aldım cuda'dan vazgeçemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.