Şimdi Ara

SAPPHIRE DUAL-X R9 280 EKRAN KARTI -YENİ- 500 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Urun satilmistir.tesekkurler.

arıza yapmış olan bir adet sapphire HD7950 ekran kartım vardı OCAK/2014'de mormani.com sitesinden satın almıştım. garanti kapsamında firmaya tamir için göndermiştim yapamadılar heralde daha üst sınıf bu ekran kartını gönderdiler. ihtiyacım olmaması sebebiyle hiç kullanmadan satışa koyuyorum.

size gönderilecekler;
    1-Sapphire Amd Radeon DUAL-X R9 280 OC 3GB 384Bit GDDR5 Ekran Kartı (resimdeki ürün, kutulu)
    2-Önceki ekran kartım hd7950 e ait ürün faturası (daha 1 sene 4 ay garantisi vardır ürünün)

fiyat 500 tl

istanbul elden teslim diğer şehirler önce havale sonra alıcı ödemeli kargo yapabilirim.
    isteyene sanalpazar sitesinden +30 tl ye kargo ücretide bana ait ilan açabilirim.
     SAPPHIRE DUAL-X R9 280 EKRAN KARTI -YENİ- 500 TL. SAPPHIRE DUAL-X R9 280 EKRAN KARTI -YENİ- 500 TL. SAPPHIRE DUAL-X R9 280 EKRAN KARTI -YENİ- 500 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceancaptain -- 24 Ağustos 2014; 19:27:44 >

• ekran kartı r9 280
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxooR

ekran kartı r9 280

nasıl?

Satıştaki ekran kartı SAPPHIRE DUAL-X R9 280 3GB GDDR5 OC versiondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceancaptain -- 8 Ağustos 2014; 10:39:58 >
  • fiyat düştü, yeni fiyat 500 tl
  • oceancaptain O kullanıcısına yanıt
    yazı kısmına yanlış yazmıştınız düzelttiniz sanırım hayırlı satışlar
  • quote:

yazı kısmına yanlış yazmıştınız düzelttiniz sanırım hayırlı satışlar

hepsiburada sitesinden ürün başlığını almıştım. satış ilanımın içinde ilkin Sapphire Amd Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB 384Bit GDDR5 (DirectX 11.2) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (11221-00-40G) bu şekilde yazıyordu bu bendeki modelden farklımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceancaptain -- 8 Ağustos 2014; 13:03:27 >
  • oceancaptain O kullanıcısına yanıt
    evet hocam arada 250 tl falan fark var 280 ve 280x farklı kartlar bu arada hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet hocam arada 250 tl falan fark var 280 ve 280x farklı kartlar bu arada hayırlı satışlar

hmm sizin ilk mesajınızdan sonra kutuda yazan şekline baktım 280 in sonunda x yoktu bende kutuda yazdığı şekilde şekilde değiştireyim dedim belkide farklı modeldir diye bu serileri hiç bilmiyorum çünkü. ilanı açarken konusunun başlığı ürünün kutuda yazdığı şekilde yazmıştım ama ürün açıklamasında en başta hepsiburada dan urun modelini kopyala yapıştır yaptığım için orada bilmeden hata yapmışım. neyse düzeltmiş olduk hatayı. zaten ürünün ilk açarken fotoğraflarını eklemiştim ürünün.

ben sizin bu konudaki ilk mesajınızı tam anlamadım acaba dedim 7950 faturası olduğu içinmi acaba r9 280 dediniz diye gibide düşündüm.

neyse düzeltme içinde teşekkürler. ayrıca sizede iyi alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceancaptain -- 8 Ağustos 2014; 13:26:07 >

• Urun revize edilmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urun bir arkadasa revize edilmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.