Şimdi Ara

SAPPHIRE HD 2600 PRO 512MB ( acil yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAPPHIRE HD 2600 PRO 512MB 128BIT (DirectX 10) AGP EKRAN KARTI

Kaliteli Güç Kaynağı Tavsiye Edilir :

HD2600 PRO AGP’de ek güç girişi yer alır. 12V kanal çıkışı düşük olan güç kaynakları içeren sistemler kitlenebilir veya “vpu recovery” hatası ile oyundan düşüp masaüstüne geri dönebilir.

Sapphire, yüksek performans için High Power, OCZ ve PC Power & Cooling güç kaynaklarını tavsiye eder.

ürünün açıklamalarında kaliteli güç kaynağı tavsiye edilir diye yazıyor ama benim pc de 350 w güç kaynağı var . acaba bu ekran kartını alsam bi sorunla karşılaşırmıyım ?

• sana başka konuda cevap vermiştim galba gene veriyorum 350 w çalışıyor aksi olsa ben nasıl çalıştırayım...
  • Crauser dostum haklısın kusura kalma ! ama hd 2600 pro ekran kartını almayı düşünüyorum . forumdaki diğer arkadaşların fikirlerinide bekliyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

sana başka konuda cevap vermiştim galba gene veriyorum 350 w çalışıyor aksi olsa ben nasıl çalıştırayım...
  • elindeki psu 350w veriyorsa çalıştırır o kartı merak etme.
  • dostum o kartı ben arkadasa aldım güç kaynagı 280 watt
    canavar gibi çalışıo ama agp oldugu için driver da sıkıntı çekersin benden sölemesi
  • Agp için yeterli olucaktır elindeki psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barerkmen -- 22 Şubat 2008; 14:48:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.