Merhaba ben ekran kartı almayı düşünüyorum Sistemim: Q9300 2.5 4 gb ReaperX ram Gigabyte G33-DS3R PSU 750 Watt OCZ Bu bilgisayar sapphire HD 4850 olur mu?bir sıkıntı yaşarmıyım chipset intel g33.Araştırdım ama pek bi şey anlamadım :)
anakartın özellikleri:::: Veriyolu Hızı :1333/1066/800MHz Bellek Desteği :DDR2 Dual Channel Bellek Hızı :1066/800/667MHz Bellek Kapasite :8 GB 4 DIMM Grafik Arabirimi :Intel® GMA 3100 grafik PCI Yuva :3 adet PCI Express x1 :3 adet PCI Express x16 :1 adetEthernet :Gigabit Tümleşik Ses :8 kanal ses Sabit Disk (ATA) :1 adet Sabit Disk (SATA) :8 adet RAID :Var SATA RAID 0,1 USB 2.0 :8 adet Boyut :ATX Ayrıntılar :1 Ultra Durable 2 tasarım Ayrıntılar :2 Intel® Clear Video Teknolojisi Ayrıntılar :3 Gigabyte Speed, Smart, Safe Teknolojileri Yonga Takımı :Intel® G33 / ICH9R Serisi İşlemci Desteği :Intel® Core 2 Quad/Duo, Pentium D işlemciler Soket Tipi :LGA775 anakartın desteklediği için kuşkusuz alabilirsin
kardeş ekran kartındaki uyuşmazlık olayı pci-ex yada agp diye olabilir
quote:
PCI Express x16 :1 adet
olduğuna göre rahatlıkla alabilirsin. ekran kartının ekstra enerjiye ihtiyacı var.6pin güç girişi var ekran kartının ucunda. onu PSU'ya bağlamayı unutma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme