Şimdi Ara

Sapphire hd 5770 1gb ddr5 satildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sapphire hd 5770 1gb ddr5 ekran kartim satılıktır.

Sadece kart olarak vereceğim.herhangi bir problemi yoktur.

Fiyat satildi tl dir.

Sapphire hd 5770 1gb ddr5 satildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gftelektronik -- 6 Aralık 2019; 15:12:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Herhangi bir tamir söz konusu değilse güzel fiyat. Gft elektronik yazınca insan bir çekiniyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Herhangi bir tamir söz konusu değilse güzel fiyat. Gft elektronik yazınca insan bir çekiniyor :)
    Normalde nickim emrebo.

Sizide iyi taniyorum forumdan

Peder ofis acti hocam.o sebeple artık bu hesabi kullanmaktayım satislar icin.

Gerci hos , ofis pc parçaları ile ilgili degil.elektrofuzyon kaynak cihazlarının bakim , onarim ve kalibrasyonunu yapiyoruz.

Karta gelecek olursak.idareten letgo uzerinden almistim.suan gtx 960 var sistemde.bu sebeple bu karti kullanamadim desem yeridir.

Driver falan kurmuştum sorun yoktu calismasinda.aldigim gibi kenarda duruyor desem yeridir.bir problem çıkaracağını zannetmiyorum , yinede urunun arkasindayim herhangi bir sorunla karşılaşırsa alan arkadas geri alırım

İyi forumlar..

• https://forum.donanimhaber.com/referansli-uye-emrebo-ile-sorunlu-alisveris--120226098

Ben sizi bloklamışım sebebini hatırlayamadım, mesajlara baksam bulurum sanırım.
    Böyle de bir konu buldum. Temiz bir sayfa açacaksanız bence başka biri olarak devam etmeniz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

https://forum.donanimhaber.com/referansli-uye-emrebo-ile-sorunlu-alisveris--120226098

Ben sizi bloklamışım sebebini hatırlayamadım, mesajlara baksam bulurum sanırım.
    Böyle de bir konu buldum. Temiz bir sayfa açacaksanız bence başka biri olarak devam etmeniz lazım.
    Evet sizinle tartisma durumu gecmisti aramizda.Ona istinaden sizi tanıdığımı soyledim nicki gorunce

Bana soracak olursaniz bence en guzeli yinede alisverisi oncelik olarak Ankara ici elden yapmam.

Hani alan kisininde benimde ici rahat olur.Ha ama tabi sehir disi alisveriste olur sorun degil.

emrebo hesabini(2.el alisveris icin) kullanirken 10 larca ürün sattım.130 kusur referansim mevcut.2-3 kez sikintili alisveris oldu.ama elimden geldiği kadar karsi tarafıda magdur etmemeye çalıştım bu alisveris durumlarinda..

Bu hesabı da iste acali hemen hemen 1 yil olacak. Referansim az bunda.ama dediğim gibi alisverisleri bu hesap altindan gerçekleştiriyorum artik.

Urunu isteyen arkadas olur ise , Ankara ici eldende teslim edebilirim.Sehir disi havale/kargo yöntemiylede gonderirim.

Fiyat konusuna gelince ufak bir pazarlik yapabilirim.Zaten urun suanda bosta kenarda duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gftelektronik -- 3 Aralık 2019; 16:32:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI]2GB ZOTAC GTX 670
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.