Şimdi Ara

sapphire hd 5830

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartımı satıyorum.ürün temiz kullanılmıştır.çoluk çocuk bilgisayarında kullanılmamıştır evde kendi bilgisayarımda kullandım.haftada bir gün izin günümde bf4 oynuyorum.medium ayarlarda rahatlıkla oynatıyor.Aerocool xstrike kasada kullandım kesinlikle ısıya maruz kalmamıştır.satışta ilk tercihim izmir içi elden teslim sebebide daha sonradan bozuktu şöyleydi böyleydi diye ekşi muhabbetler olmasın kimse üzülmesin.izmir içi olmazsa bile arzu eden arkadaşa özelden numaramı verebilirim whats app tan kartın çalışır görüntülerini izleyebilir seri numarasını alabilir kartı aldığında kontrol edebilir.ayrıca memurum gerekli güvensizliği giderecek bilgiler telefonda verilir.kesinlikle bugüne kadar arıza tamir vs olmamıştır.düzenli olarak bilgisayarımın 6 ayda bir tüm parçalarını evimdeki mini kompressorüm ile temizlerim.istediğim Fiyat 150 T.L. dir.Kargo alıcıya aittir.
     sapphire hd 5830 sapphire hd 5830 Kusura bakmayın fotoları pc ye takılı iken çektim zira şu an ekran kartı almadım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge1710 -- 7 Ekim 2014; 23:46:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat 100 tl oldu,

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.